Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχετο,ποιος γραφει το δυστυχως με η?

Ε και; Θέλεις να του κάνεις μάθημα ορθογραφίας;

• Like 2
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ξανά ζωντανέψω το τοπικό 

Νομίζετε ότι ο σκλαβε... Το σούπερ 

Έχει ανεβάσει τις τιμες τελευταία ??

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, oktanio είπε

Να ξανά ζωντανέψω το τοπικό 

Νομίζετε ότι ο σκλαβε... Το σούπερ 

Έχει ανεβάσει τις τιμες τελευταία ??

δεν ψωνιζα ποτε γιατι δεν ειχα κοντα τωρα τελευταια που ανοιξε πρωην μαρινοπουλος παω οποτε δεν μπορω να κανω συγκριση παντως σε σχεση με αλλα εχει τσιμπημένες τιμες

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής που ψιλο κοιτούσα τις τιμές , όταν είμαι Αθήνα

ο Σκλαβενίτης είναι μακράν ο πιό ακριβός και η μόνη προσφορά που βγάζει είναι κανένα σαμπουάν 1+1 η καμία κάψουλα για το πλ. πιάτων. Στο καταστήματα που με εξυπηρετούν , οι υπάλληλοι στα κρεοπωλεία/αλλαντικά βαριούνται που ζουν και σε εξυπηρετούν με το ζόρι οπότε δεν βλέπω κάποιο λόγο να πηγαίνω

Σε γενικό βαθμό ο ΑΒ και καλές τιμές έχει και προσφορές και τις 6ευρες  στους 200 πόντους (κάθε τέταρτη και πέμπτη μπορείς να τους μάσεις για πλάκα ) οι υπάλληλοι είναι εξυπηρετικοί και πρόθυμοι, στο κρεοπωλείο τα χαλάει λίγο και σε ποιότητα και σε τιμές .

Θεσσαλονίκη

έκανα το λάθος να πάω Μασούτη και από τα ράφια στο ταμείο το καλάθι απέκτησε 5ευρο αξία, η απάντηση στο ταμείο ήταν ότι δεν έχω κάρτα οπότε η τιμή που γράφει στο ράφι δεν ισχύει ?!?!?! wtf και γενικά ήταν αρκετά ανεβασμένες οι τιμές, οπότε ποτέ ξανά .

και εδώ σχεδόν πάντα ΑΒ .

Το discount έχει πολύ καλές προσφορές σε πολλά πράγματα , αλλά και οι σταθερές του τιμές είναι πολύ καλές . 

Lidl περιστασιακά για τίποτα εργαλεία , για τους προηγούμενους που είπαν περι Γερμανία, μην ξεχνάτε οτι απασχολεί Έλληνες και φορολογείτε στην Ελλάδα . Όχι ότι ο ΑΒ είναι ελληνική επιχείρηση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, drmanakias είπε

ο Σκλαβενίτης είναι μακράν ο πιό ακριβός και η μόνη προσφορά που βγάζει είναι κανένα σαμπουάν 1+1 η καμία κάψουλα για το πλ. πιάτων. Στο καταστήματα που με εξυπηρετούν , οι υπάλληλοι στα κρεοπωλεία/αλλαντικά βαριούνται που ζουν και σε εξυπηρετούν με το ζόρι οπότε δεν βλέπω κάποιο λόγο να πηγαίνω

Σε γενικό βαθμό ο ΑΒ και καλές τιμές έχει και προσφορές και τις 6ευρες  στους 200 πόντους (κάθε τέταρτη και πέμπτη μπορείς να τους μάσεις για πλάκα )

Στο Σκλαβενιτη ομως εχεις 1ε κερδος ανα 50ε αγορων με τα yellows, δηλαδή θες αγορες 300ε εκει που στον ΑΒ θες 600(πλην Τετ-Πε).

Δημοσ.

Σε ορισμένα είδη ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές αρκεί να τα έχεις επισημάνει να τα γνωρίζεις και να πας για τα συγκεκριμένα.Εγώ αυτό κάνω και αποφεύγω πολλά ψώνια.

Αν πας πάρεις  το καρότσι και ψωνίσεις γενικά και από όλα το πιο πιθανό να σου βγει ακριβότερα.Το άσχημο είναι ότι αυτό το μεγάλο πλέον s/m σε πολλές περιοχές της Αττικής (μπορεί να είναι και επιλογή τους) γίνεται μαγαζί της ελίτ κοινωνίας που δεν την ακούμπησε ή δεν την ακουμπάει η κρίση και ψωνίζει γενικά και χωρίς να την απασχολεί  πόσο θα πληρώσει στο ταμείο.Έχει και προϊόντα φθηνά σε γωνιές  αν τα ψάξεις αλλά   στις καλίτερες θέσεις έχει τα ακριβά προϊόντα.

Προσωπικά νοιώθω πολλές φορές άσχημα φτάνοντας στο ταμείο να βλέπω τον άλλο που έχει στο καρότσι του γενικά μπραντ νέϊμ  να κοιτάει με υποτιμητικό ύφος τα δικά μου ή του διπλανού που είναι ετικέτας και γενικά φθηνότερα είδη.Βέβαια αυτό ενδεχομένως δεν συμβαίνει σε καταστήματα του κέντρου όπου δεν υπάρχουν μεγάλες κοινωνικές διαφορές αλλά εδώ πιο βόρεια που μένω εγώ είναι πιο συχνό φαινόμενο οπότε για τα πολλά ψώνια προτιμώ άλλα που νοιώθω ισότιμος πελάτης.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σε ορισμένα είδη ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές αρκεί να τα έχεις επισημάνει να τα γνωρίζεις και να πας για τα συγκεκριμένα.Εγώ αυτό κάνω και αποφεύγω πολλά ψώνια.

Αν πας πάρεις  το καρότσι και ψωνίσεις γενικά και από όλα το πιο πιθανό να σου βγει ακριβότερα.Το άσχημο είναι ότι αυτό το μεγάλο πλέον s/m σε πολλές περιοχές της Αττικής (μπορεί να είναι και επιλογή τους) γίνεται μαγαζί της ελίτ κοινωνίας που δεν την ακούμπησε ή δεν την ακουμπάει η κρίση και ψωνίζει γενικά και χωρίς να την απασχολεί  πόσο θα πληρώσει στο ταμείο.Έχει και προϊόντα φθηνά σε γωνιές  αν τα ψάξεις αλλά   στις καλίτερες θέσεις έχει τα ακριβά προϊόντα.

Προσωπικά νοιώθω πολλές φορές άσχημα φτάνοντας στο ταμείο να βλέπω τον άλλο που έχει στο καρότσι του γενικά μπραντ νέϊμ  να κοιτάει με υποτιμητικό ύφος τα δικά μου ή του διπλανού που είναι ετικέτας και γενικά φθηνότερα είδη.Βέβαια αυτό ενδεχομένως δεν συμβαίνει σε καταστήματα του κέντρου όπου δεν υπάρχουν μεγάλες κοινωνικές διαφορές αλλά εδώ πιο βόρεια που μένω εγώ είναι πιο συχνό φαινόμενο οπότε για τα πολλά ψώνια προτιμώ άλλα που νοιώθω ισότιμος πελάτης.

Κοιτάνε το καρότσι σου? ρε αντε απο δω πες τους, με την καθε ψωναρα που πάει στο s/m να το παίξει κάτι...άλλα μέχρι εκεί φτάνουν αυτοί το παίζουν ιστορία στο s/m

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Να τα τα κολλήματα που λέμε για το Lidl.

Καλύτερα άνοιξε ένα κάδο και φάε από κει παρά να ψωνίζεις από Lidl.Εκεί χαλάς λεφτά για να αγοράζεις σκουπίδια.

5 ώρες πριν, drmanakias είπε

Μέχρι στιγμής που ψιλο κοιτούσα τις τιμές , όταν είμαι Αθήνα

Σε γενικό βαθμό ο ΑΒ και καλές τιμές έχει και προσφορές και τις 6ευρες  στους 200 πόντους (κάθε τέταρτη και πέμπτη μπορείς να τους μάσεις για πλάκα ) οι υπάλληλοι είναι εξυπηρετικοί και πρόθυμοι, στο κρεοπωλείο τα χαλάει λίγο και σε ποιότητα και σε τιμές .

Θεσσαλονίκη

έκανα το λάθος να πάω Μασούτη και από τα ράφια στο ταμείο το καλάθι απέκτησε 5ευρο αξία, η απάντηση στο ταμείο ήταν ότι δεν έχω κάρτα οπότε η τιμή που γράφει στο ράφι δεν ισχύει ?!?!?! wtf και γενικά ήταν αρκετά ανεβασμένες οι τιμές, οπότε ποτέ ξανά .

και εδώ σχεδόν πάντα ΑΒ .

Το discount έχει πολύ καλές προσφορές σε πολλά πράγματα , αλλά και οι σταθερές του τιμές είναι πολύ καλές . 

Lidl περιστασιακά για τίποτα εργαλεία , για τους προηγούμενους που είπαν περι Γερμανία, μην ξεχνάτε οτι απασχολεί Έλληνες και φορολογείτε στην Ελλάδα . Όχι ότι ο ΑΒ είναι ελληνική επιχείρηση.

Oι χειρότεροι υπάλληλοι του σκλαβενίτη είναι αυτοί του Πρώην Μαρινόπουλου,άσχετοι,αγενείς και αμόρφωτοι.
Στο ΑΒ είναι εξυπηρετικοί γιατί τρώνε μεγάλη πίεση από πάνω....

Αλλά παιδιά χωρίς πλάκα τώρα,η δουλειά στο S/M είναι από τις δυσκολότερες.Τουλάχιστον όταν είσαι ράφια.

Δημοσ.

Σε ποιότητα Number 1 είναι ο ΑΒ  παιδιά,τι να λέμε τώρα. Λαχανικά και φρούτα τα καλύτερα,κρέας το καλύτερο..στο ψάρι με χαλάει λίγο αλλά αμα ξερεις παίρνεις φρέσκο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, papoys1 είπε

Wat? Κοιτανε το καροτσι σου επειδη περνεις τα φτηνα;
Παπου το δραματοποιεις πολυ, μενω Αθηνα νοτια και ποτε δεν ειδα υποτιμητικο υφος για το καροτσι. Και μενω Παλαιο Φαληρο που μου λεγαν ολοι πριν ερθω εδω οτι ειναι ψιλομυτες οι κατοικοι. Τριχες, τιποτα δεν ισχυει. Μηπως ασχολεισαι πολυ με τον κοσμο γυρω σου;
http://www.public.gr/product/books/english/family-home/self-improvement-body-and-spirit/the-subtle-art-of-not-giving-a-f*ck/prod8291418pp/

10 ώρες πριν, blackdeagle είπε

Oι χειρότεροι υπάλληλοι του σκλαβενίτη είναι αυτοί του Πρώην Μαρινόπουλου,άσχετοι,αγενείς και αμόρφωτοι.

Συμφωνω απολυτος, τους προσλαμβαναν με οντισιον; Πως το ειχε καταφερει αυτο ο μεγας παιχτης Μαρινοπουλος;

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, αν και ο Σκλαβενίτης δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, έχω βιώσει ιδιαίτερα εξυπηρετικούς υπαλλήλους που πχ δεν βαριούνται να πάνε 2 και 3 διαδρόμους παραπέρα για να σου δείξουν που είναι αυτό που ψάχνεις και όχι απλά να πουν "τρίτο διάδρομο αριστερά".

Αυτά για τον Σκλαβενίτη-Σκλαβενίτη αφού οι του Μαρινόπουλου είναι λίγο τσοπαναραίοι στην συμπεριφορά. Ίσως συνήθισαν διαφορετικά. Ίσως η πολύμηνη ανασφάλεια τους "αγρίεψε". Σε κάθε όμως περίπτωση απέχουν πολύ από τους ομόσταυλους συναδέλφους τους.

Τώρα γι' αυτό που λέει ο παππούς, χωρίς να θέλω να τον προσβάλω/αμφισβητήσω, μου φαίνεται μάλλον λίγο extreme και σκέφτομαι μήπως έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να τον κοιτάνε έτσι και τελικά "βλέπει" ότι τον κοιτάνε έτσι ;) Το "λαός και κολωνάκι" νομίζω ότι έχει αμβλυνθεί πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Για να είμαστε δίκαιοι το τελευταίο 1-1,5 χρόνο πριν κλείσει ο Μαρινόπουλος δεν είχαν και τις ιδανικές συνθήκες οι εργαζόμενοι εκεί,οχι πως δικαιολογει τη κακή συμπεριφορά βέβαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...