rus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Και είναι ανάγκη να πάρουμε Αζαξ για τα τζάμια απλά να περνάνε καλά τα γκόλντεν μπόϋς;;;; Παίρνω w5 με τα μισά χρήματα και καθαρίζει το ίδιο με το Άζαξ. Από την άλλη σε συσκευασία κομμένα σε τυριά - αλλαντικά το lidl έχει πολύ καλή ποιότητα.Επί πλέον σχεδόν κάθε βδομάδα τρέχουν προσφορές και έτσι μπορείς να πάρεις 2-3 συσκευασίες σε τιμές 30 και 40% κάτω διότι είναι κλειστές συσκευασίες και αντέχουν αρκετό καιρό ενώ αυτές που κόβουν τα άλλα s/m εκείνη τη στιγμή δεν αντέχουν παραπάνω από 4-5 μέρες οπότε και προσφορά να έχει (που σπάνια έχει) δεν μπορείς να πάρεις παραπάνω από ότι παίρνεις συνήθως. Eνα προϊον δε το παιρνουμε για τα γκολντεν μποϋς ή ότι άλλο τετοιο, αλλα για τη ποιοτητα του. Το αζαξ ειναι πιστοποιημενο προϊον, γιατι να παρεις ενα άλλο αγνωστου πατρος τιγκα στα χημικα? To w5 που λες δηλαδή κανει 60-70ε? Αρα το ρισκαρεις για 60ε? Εκτος αν το εχεις μόνο για να καθαριζεις λεκανη και τετοια. Τα αλλαντικα προσωπικα δεν τα συζηταω, για τυρια μιλησα μόνο για light. Γιατι να παρεις ένα τιγκαρισμενο στα κορεσμενα λιπη τυρι, οταν υπαρχουν τα light? Εχει επισης περιορισμενη ποικιλια σε κοτατζ και τριμμενα. Oλα τα sm εχουν συσκευασμενα και φυσικα ισχυριζονται το ιδιο, ότι εχουν πολυ καλη ποιοτητα ενώ κι αυτα κανουν συνεχεια προσφορες. Οι περισσοτεροι πελατες παιρνουν τυρια και κρεατα από τους παγκους, στον ΑΒ υπαρχει παντα ουρα με σειρα προτεραιοτητας. Το οτι κατι αντεχει παραπανω οφειλεται στα συντηρητικα που εχει, εννοειται. Στις ετικέτες τους αναφέρεται ποσο καιρο κραταει αφοτου τα ανοιξεις. Άλλο λεει αμεσα, άλλο δε γραφει καθολου, δηλαδη ειναι επ απειρον. Επισης στις ετικέτες αναφέρονται οι ημερομηνιες παραγωγης και κοπης, που συνηθως ειναι πολύ καιρο πριν. 10 ώρες πριν, blackdeagle είπε καλύτερα που δεν υπάρχουν γιατι θα πεταγοντουσαν όλα τα ποντίκια και οι κατσαρίδες χαχαχα Η λογικη λεει ότι τα ποντικια και οι κατσαριδες θα πεταχτουν στα μαυρομάτικα Μαδαγασκαρης, αφου ομως υπαρχει λαος που τα αγοραζει... 9 ώρες πριν, cuspid είπε Η χώρα προέλευσης δεν με απασχολεί καθόλου Δηλαδη δεν εχεις θεμα να παρεις πατατες Αιγυπτου και ελαιολαδο Γερμανιας? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από rus
bill999r Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, Alex_gr είπε Μιλάς για τα τρόφιμα; Γιατί εγώ έχω παρατηρήσει το αντίθετο, οι μεγάλες εταιρίες συνήθως ρίχνουν την ποιότητα των πρώτων υλών και ακολουθούν οριακά τα στάνταρ που αναφέρεις Για τρόφιμα μιλάω. Για παράδειγμα η Ήπειρος είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο με ποιοτικά προϊόντα. Το ίδιο κ η Μεβγαλ. Όπως κ πολλές άλλες εταιρίες. Αλλα σκέψου πως αν ένα μεγάλο όνομα ακολουθεί οριακά τα στάνταρ φαντάσου τι κάνει η κάθε μικρή βιομηχανία με εισαγωγές γάλακτος άγνωστης προέλευσης κτλ. Όπως είχα αναφέρει κ σε άλλο θέμα η εταιρία ΤΥΡΑΣ φτιάχνει τα δικά της προϊόντα, τα προϊόντα Όλυμπος αλλά κ τη φέτα ΓΑΛΠΟ 1kg του Lidl. Η συγκεκριμένη φέτα του Lidl έχει αποσυρθεί ήδη μια φορά αν όχι περισσότερες φορές από την αγορά λόγω αλλοίωσης αν δεν κάνω λάθος. Αντίθετα τα προϊόντα Όλυμπος ποτέ. Ότι ποιότητα ζητάει ο αγοραστής αυτή παράγει κ ο προμηθευτής. 2
rus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bill999r είπε Για τρόφιμα μιλάω. Για παράδειγμα η Ήπειρος είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο με ποιοτικά προϊόντα. Το ίδιο κ η Μεβγαλ. Όπως κ πολλές άλλες εταιρίες. Μεβγαλ δεν ξαναπηρα μετα επανειλημμένες περιπτώσεις που το γαλα ηταν ξυνισμενο. Το ξαναβραζουν και το γυριζουν στα ραφια, το εχω προσεξει και σε αλλους, δυστυχως δε τους ελεγχει κανεις. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από rus
Alex_gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, bill999r είπε Για τρόφιμα μιλάω. Για παράδειγμα η Ήπειρος είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο με ποιοτικά προϊόντα. Το ίδιο κ η Μεβγαλ. Όπως κ πολλές άλλες εταιρίες. Αλλα σκέψου πως αν ένα μεγάλο όνομα ακολουθεί οριακά τα στάνταρ φαντάσου τι κάνει η κάθε μικρή βιομηχανία με εισαγωγές γάλακτος άγνωστης προέλευσης κτλ. Όπως είχα αναφέρει κ σε άλλο θέμα η εταιρία ΤΥΡΑΣ φτιάχνει τα δικά της προϊόντα, τα προϊόντα Όλυμπος αλλά κ τη φέτα ΓΑΛΠΟ 1kg του Lidl. Η συγκεκριμένη φέτα του Lidl έχει αποσυρθεί ήδη μια φορά αν όχι περισσότερες φορές από την αγορά λόγω αλλοίωσης αν δεν κάνω λάθος. Αντίθετα τα προϊόντα Όλυμπος ποτέ. Ότι ποιότητα ζητάει ο αγοραστής αυτή παράγει κ ο προμηθευτής. Συμφωνώ με αυτά που λες. Αλλού το πήγαινα.
Panark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Μιλάμε για συσκευασία από σύγχρονα εργοστάσια και όχι για συσκευασίες που κάνουν ορισμένα σούπερ μάρκετ τις περισσότερες φορές ληγμένα ή προς λήξη και τα ρίχνουν μέσα στις λεγόμενες βούτες όπου κάποιοι που δεν γνωρίζουν τα αγοράζουν γιατί είναι φτηνά. Ποιές αλυσίδες supermarket το κάνουν αυτό?
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Τι λέγατε χαχαααα Ανακαλείται κατσικίσιο τυρί και φέτα από τα Lidl http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1602784/anakaleitai-katsikisio-tyri-kai-feta-apo-ta-lidl.html 2
blackdeagle Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Παιδιά όλα τα προιόντα ΟΛΥΜΠΟΣ από γάλα,χυμούς μέχρι τυριά και γιαούρτια είναι όλα υπέροχα ...εξαιρετική ποιότητα... Ποτέ δεν ανακλήθηκαν προιόντα της ΟΛΥΜΠΟΣ....
AristidisZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι λέγατε χαχαααα Ανακαλείται κατσικίσιο τυρί και φέτα από τα Lidl http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1602784/anakaleitai-katsikisio-tyri-kai-feta-apo-ta-lidl.html Βάστα να ξυπνήσει από τη μεσημεριανή σιέστα ο παππούς και θα δεις τι έχει να γίνει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 21 minutes ago, NikosKallithea said: Τι λέγατε χαχαααα Ανακαλείται κατσικίσιο τυρί και φέτα από τα Lidl http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1602784/anakaleitai-katsikisio-tyri-kai-feta-apo-ta-lidl.html Τα οποία προϊόντα είναι ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
orck Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον έχουμε ενημερώσει στο θέμα του Λιντλ. Κάνει πως δεν το είδε 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα οποία προϊόντα είναι ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Εισαι απίστευτος. Όταν γίνεται η στραβή είναι ελληνικό προϊόν όταν δίνει κάτι πιο φτηνά 1λεπτο είναι γερμανικό κατάστημα που μόνο οι καλοί Γερμανοί μπορούν και μας δίνουν τις σούπερ καλές τιμές. Ναι καλά ότι πεις. YΓ Πιο πανω σε ρωτησα τι ειδες και "ετριβες τα ματια σου" σε Λιντλ σε αλλη χωρα, κανεις πως δεν το ειδες... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από orck
l337 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα οποία προϊόντα είναι ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Το κατάστημα όμως που έδωσε την έγκριση να μπει στο ράφι, το συγκεκριμένο προιόν και στη συγκεκριμένη κατάσταση, ήταν το lidl. 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ...και τι σημαίνει "είναι ελληνικά" ή έτσι για να αυξάνουμε τα ποστς μας Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από NikosKallithea
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 10 minutes ago, NikosKallithea said: ή έτσι για να αυξάνουμε τα ποστς μας Δεν μετράνε στο Μπλα Μπλα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 hour ago, orck said: Τον έχουμε ενημερώσει στο θέμα του Λιντλ. Κάνει πως δεν το είδε Εισαι απίστευτος. Όταν γίνεται η στραβή είναι ελληνικό προϊόν όταν δίνει κάτι πιο φτηνά 1λεπτο είναι γερμανικό κατάστημα που μόνο οι καλοί Γερμανοί μπορούν και μας δίνουν τις σούπερ καλές τιμές. Ναι καλά ότι πεις. YΓ Πιο πανω σε ρωτησα τι ειδες και "ετριβες τα ματια σου" σε Λιντλ σε αλλη χωρα, κανεις πως δεν το ειδες... Μα εσύ έχεις το πρόβλημα όχι εγώ. Οι "κακοί Γερμανοί κλπ" είναι αφορμή να εγκαταλείψω οποιαδήποτε συζήτηση (ακόμη κι αν έχω δίκιο ). Το ότι αυτή η παρτίδα πάντως είχε πρόβλημα είναι ευθύνη του Έλληνα Παραγωγού αρχικά και μετά της αλυσίδας που το πουλούσε. Σχετικά με το εξωτερικό το "ετριβα τα μάτια μου" είχε να κάνει με το "στήσιμο" των καταστημάτων και των προϊόντων στα ράφια, τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε σχέση με τα δικά μας lidl κλπ κλπ. Γενικώς είχες την αίσθηση πως δεν είσαι μέσα σε ένα Lidl όπως το έχουμε γνωρίσει στη χώρα μας. Σε κάλυψα? (θα μου επιτρέψεις να σας "γνωρίζω" καλύτερα από καθέναν διαβάζοντας όλες τις απόψεις σας ανά τοπικ. Και θα μου επιτρέψεις ταυτόχρονα να αποφεύγω πολλές φορές να συζητήσω γιατί βλέπω μπροστά και γνωρίζω τη συνέχεια). PS: Το ότι κι εγώ δεν επιλέγω συχνά τα Lidl για τα ψώνια μου, δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα της επιχείρησης, ούτε και με την ποιότητα των προϊόντων. Απλά δεν έχει αυτά που επιθυμώ προσωπικά και που βρίσκω σε άλλες αλυσίδες. 28 minutes ago, NikosKallithea said: ...και τι σημαίνει "είναι ελληνικά" ή έτσι για να αυξάνουμε τα ποστς μας Σημαίνει πως ένας Έλληνας παραγωγός δεν πρόσεξε πολύ το προϊόν που παράγει. Και καταλαβαίνεις πολύ καλά πως το λέω από τη στιγμή που 100% θα υπάρχει κόσμος που ήδη είπε: οι παλιογερμαναράδες μας φέρνουν στην Ελλάδα τα σάπια τυριά τους...
orck Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, billdanos είπε Μα εσύ έχεις το πρόβλημα όχι εγώ. Οι "κακοί Γερμανοί κλπ" είναι αφορμή να εγκαταλείψω οποιαδήποτε συζήτηση (ακόμη κι αν έχω δίκιο ). Το ότι αυτή η παρτίδα πάντως είχε πρόβλημα είναι ευθύνη του Έλληνα Παραγωγού αρχικά και μετά της αλυσίδας που το πουλούσε. Σχετικά με το εξωτερικό το "ετριβα τα μάτια μου" είχε να κάνει με το "στήσιμο" των καταστημάτων και των προϊόντων στα ράφια, τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε σχέση με τα δικά μας lidl κλπ κλπ. Γενικώς είχες την αίσθηση πως δεν είσαι μέσα σε ένα Lidl όπως το έχουμε γνωρίσει στη χώρα μας. Σε κάλυψα? (θα μου επιτρέψεις να σας "γνωρίζω" καλύτερα από καθέναν διαβάζοντας όλες τις απόψεις σας ανά τοπικ. Και θα μου επιτρέψεις ταυτόχρονα να αποφεύγω πολλές φορές να συζητήσω γιατί βλέπω μπροστά και γνωρίζω τη συνέχεια). PS: Το ότι κι εγώ δεν επιλέγω συχνά τα Lidl για τα ψώνια μου, δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα της επιχείρησης, ούτε και με την ποιότητα των προϊόντων. Απλά δεν έχει αυτά που επιθυμώ προσωπικά και που βρίσκω σε άλλες αλυσίδες. Σημαίνει πως ένας Έλληνας παραγωγός δεν πρόσεξε πολύ το προϊόν που παράγει. Και καταλαβαίνεις πολύ καλά πως το λέω από τη στιγμή που 100% θα υπάρχει κόσμος που ήδη είπε: οι παλιογερμαναράδες μας φέρνουν στην Ελλάδα τα σάπια τυριά τους... Καλοι ειπα, ποτε κακοι. Μπορει να πετυχα εγω μικρο καταστημα που πηγα στο Βερολινο αλλα ηταν ιδιο οπως εδω. Μικρο και μιζερο. Λυση αναγκης. Κανεις υποθεσεις ενω δεν μπορεις να ξερεις, το τυρι μπορει να χαλασε στον παραγωγο με δικια του ευθυνη, ειτε στο καταστημα με ευθυνη του Λιντλ (βεβαια θα μου πεις οτι και οι υπαλληλοι ελληνες ειναι, οποτε ελληνας φταει σε καθε περιπτωση). Αυτον τον ισοπεδωτισμο δεν μπορω. δεν εγραψα καπου για παλιο γερμαναραδες, οποιος το ειπε ειναι υπευθυνος, δεν αποδεχομαι συλλογικη ευθυνη, γνωστο, το εχω ξαναγραψει αυτο. Εγω, παντως να ξερεις, μιλαω με τα καλυτερα λογια για τους συμπατριωτες μας. Πρακτικα συμβαινει σχεδον σε ολους να εντοπιζονται χαλασμενα προιοντα, ειναι μια ηχηρη απαντηση στους ακραια ηττοπαθεις "οτι εδω δεν κανουμε ελεγχους, αλλα εξω ειναι ολα τελεια" οτι δεν ειμαστε παντελως ξεφραγο αμπελι. Το σχολιο σου περι ελληνικου προιοντος το θεωρω εντελως αστοχο. Ειναι σαν να βαζεις βροχο Cyta και να πηγαινεις στον ΟΤΕ για παραπονα για τον λογαριασμο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από orck
Προτεινόμενες αναρτήσεις