l337 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, mary είπε Δεν ειπα "ολα βγαινουν απο το ιδιο εργοστασιο", αλλά αν το σπαγγετι Μασουτη γραφει "παρασκευαζεται και συσκευαζεται απο τη Μίσκο", ε απο το ιδιο εργοστασιο με το σπαγγετι Μισκο βγαινει..... Με άλλες προδιαγραφές όμως. 3
Miracle Worker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Οταν ειχα κανει παραμεθοριο, στα μπακαλικα της περιοχης υπηρχαν αρκετα προιοντα μικρων επιχειρησεων, σε τιμες προιοντων ετικετας. Ορισμενα ηταν αρκετα καλα και τα εψαχνα μετα Αθηνα και δεν υπηρχαν πουθενα.
thant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ χαίρομαι γιατί τέτοιες ειδήσεις θα κάνουν ακόμη καλύτερο και προσεκτικότερο το lidl. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ειναι σύμπτωση... http://www.typosthes.gr/gr/oikonomia/article/74623/o-efet-anakalei-feta-tou-lidl-logo-mouhlas-foto/ Η παραπάνω είδηση (1/9/2015) ούτε καλύτερο το εκανε, ουτε προσεκτικότερο. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από thant
rus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε όλα τα sm υπαρχουν τετοια περισταστικα, γιατι καποιοι επικεντρώνεστε μονο στο Lidl? Και γιατι να καταδικαζουμε το sm και όχι την εταιρια που παραγει το προϊον? 7 ώρες πριν, mary είπε Αυτο το κολλημα (μη πω πετριά) με τα επωνυμα προϊόντα μονο στην Ελλαδα το εχουμε παντως. Δλδ να νομιζουμε οτι ειναι καλυτερης ποιοτητας επειδη ειναι συσκευασμενο με την επωνυμη ετικετα Καποιες φορες αυτο ισχυει, καποιες άλλες όχι. Πχ. όταν παιρνεις κονσερβα τονου Ριο Μαρε εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οι κονσέρβες ετικετας sm εχουν πιαστεί επανειλημμενα με τονους διαφορετικου ή αγνωστου ειδους. 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Συγγενικό μου πρόσωπο που δούλευε σε μεγάλο s/m μου έλεγε ότι καθόντουσαν με μυτερά μαχαίρια έβγαζαν τη μούχλα από τη κεφαλογραβιέρα την συσκεύαζαν στη συνέχεια στη βούτα για πούλημα. Για τη μουχλα ισχυει πως αν ειναι σε σκληρο τυρι μπορεις να αφαιρεσεις το σημειο εκεινο και να φας αφοβα το υπολοιπο, αν είναι σε μαλακο τυρι πρεπει να το πεταξεις ολο. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από rus 1
papoys1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Για τη μουχλα ισχυει πως αν ειναι σε σκληρο τυρι μπορεις να αφαιρεσεις το σημειο εκεινο και να φας αφοβα το υπολοιπο, αν είναι σε μαλακο τυρι πρεπει να το πεταξεις ολο. Αν το έχεις σπίτι να το καθαρίσεις και να το φας.Η ευθύνη είναι δική σου.Συμφωνώ απόλυτα και εγώ το κάνω αν δεν έχει πάρει μυρωδιά γιατί αν είναι και γραβιέρα λυπάμαι να το πετάξω.Αλλά για ένα κατάστημα δεν είναι λόγος αλλοίωσης και μπορεί να συνεχίσει να το έχει νόμιμα στο ράφι για πούλημα. 1
rus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αν το έχεις σπίτι να το καθαρίσεις και να το φας.Η ευθύνη είναι δική σου.Συμφωνώ απόλυτα και εγώ το κάνω αν δεν έχει πάρει μυρωδιά γιατί αν είναι και γραβιέρα λυπάμαι να το πετάξω.Αλλά για ένα κατάστημα δεν είναι λόγος αλλοίωσης και μπορεί να συνεχίσει να το έχει νόμιμα στο ράφι για πούλημα. Δεν το ειπα για να δικαιολογησω το sm, ουτε γιατι λυπάμαι τη γραβιερα... απλα τι ισχυει ειπα. Δεν είναι θεμα μυρωδιας, αν είναι σκληρο το προιον σημαινει ότι η μουχλα δεν εχει προχωρησει, αν είναι μαλακο εχει και πρεπει να πεταχτει ολο. Οσο για τα καταστήματα, κανουν πολυ χειροτερα που δεν τα βλέπουμε. Δυστυχως οπου προκειται για κερδος δεν υπαρχει συνειδηση. 1
thant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, rus είπε Σε όλα τα sm υπαρχουν τετοια περισταστικα, γιατι καποιοι επικεντρώνεστε μονο στο Lidl? Και γιατι να καταδικαζουμε το sm και όχι την εταιρια που παραγει το προϊον? Αυτό για μένα πήγαινε; Αν ναι φυσικά και δεν καταδικάζουμε τα sm αλλα το προϊόν που καθε τοσο αποσύρεται απο τα ράφια. Απο την άλλη τα sm θεωρείς δεν εχουν ευθύνη που συνεχίζουν να προωθούν αυτο το προιον; Πόσες φορές πρέπει να αποσυρθεί για να θεωρηθεί απο τα λιντλ επικίνδυνο για τον καταναλωτή; Εκτός αν θέλει να συντηρεί τη φήμη που εχει για τα προϊόντα του. Στην προκειμένη περίπτωση, τυρί απο τα λιντλ.. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από thant
l337 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, rus είπε Και γιατι να καταδικαζουμε το sm και όχι την εταιρια που παραγει το προϊον? Γιατί να καταδικάζουμε το jumbo που φέρνει όλες τις σαπιοκινεζιές (οι οποίες αποσύρονται με το τσουβάλι λόγω κακών προδιαγραφών, τοξικότητας κλπ --> βλ. εφετ) και να μην κατηγορούμε τις κινεζιές; Βρες το λάθος. 1
Diskimpex Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, ThReSh είπε Τα προϊόντα που πούλαγε το Lidl ήταν "ασφράγιστα"/χύμα όπως η τυρόπιτα για να μπορεί να τα ελέγξει ή θα έπρεπε να ανοίγει τις συσκευασίες και να κοιτάει μέσα? Βέβαια μετά θα ερχόταν κάποιος και θα έλεγε, "ah δεν το αγοράζω είναι ανοιγμένο". Κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους ανά παρτίδα ένα supermarket? Δεν γνωρίζω... Αφορα το καθε καταστημα .Δεν πουλανε ολα τα προιοντα το ιδιο σε συχνοτητα, να ελεγχουν 18 ώρες πριν, l337 είπε Με άλλες προδιαγραφές όμως. Εδω ειναι το ζουμι .Για κερδος γινεται .Αλλιως θα πουλαγαν τα ιδια με την φιρμα του εργοστασιου .Και σε μεγαλες ποσοτητες ,καλυτερες τιμες Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Στα φορουμς τα πάντα στρογγυλεύουν, στο τέλος θα φταίει ο μλκας ο καταναλωτής που το έφαγε
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) #kaneisallosdilitiriasi Το lidl δεν διαφημίζει υπερήφανα τους ελέγχους ποιότητας του; Δεν έχει βγει τυχαία το "x... Από τα lidl" Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από chill 1 1
orck Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 53 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στα φορουμς τα πάντα στρογγυλεύουν, στο τέλος θα φταίει ο μλκας ο καταναλωτής που το έφαγε Εάν δεν έχεις καταλάβει αυτή είναι η βασική ιδέα. Υπάρχει προσπάθεια από τους σοφους ότι.το κατάστημα δεν φταίει αλλά φταίει ο καταναλωτής. Για εμένα πάντα την ευθύνη την έχει το κατάστημα είτε είναι Λιντλ,.είτε Σκλαβενιτης, είτε ΑΒ 1
rus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, thant είπε Αυτό για μένα πήγαινε; Αν ναι φυσικά και δεν καταδικάζουμε τα sm αλλα το προϊόν που καθε τοσο αποσύρεται απο τα ράφια. Απο την άλλη τα sm θεωρείς δεν εχουν ευθύνη που συνεχίζουν να προωθούν αυτο το προιον; Πόσες φορές πρέπει να αποσυρθεί για να θεωρηθεί απο τα λιντλ επικίνδυνο για τον καταναλωτή; Εκτός αν θέλει να συντηρεί τη φήμη που εχει για τα προϊόντα του. Στην προκειμένη περίπτωση, τυρί απο τα λιντλ.. Παει σε οσους σκεφτονται ετσι. Εγω ένα προϊον που κάθε τοσο αποσύρεται δε θα το ξαναεπαιρνα. Πολλα προϊοντα αποσυρονται κάθε τοσο, πιστευεις ότι θα επρεπε να κλεινουν τα εργοστασια παραγωγης τους? Ο καθενας μπορει να διαδιδει φημες για τον οποιονδηποτε, δε λεει κατι αυτό. 5 ώρες πριν, l337 είπε Γιατί να καταδικάζουμε το jumbo που φέρνει όλες τις σαπιοκινεζιές (οι οποίες αποσύρονται με το τσουβάλι λόγω κακών προδιαγραφών, τοξικότητας κλπ --> βλ. εφετ) και να μην κατηγορούμε τις κινεζιές; Βρες το λάθος. Ποιο λαθος? ποιανου? 4 ώρες πριν, orck είπε Εάν δεν έχεις καταλάβει αυτή είναι η βασική ιδέα. Υπάρχει προσπάθεια από τους σοφους ότι.το κατάστημα δεν φταίει αλλά φταίει ο καταναλωτής. Για εμένα πάντα την ευθύνη την έχει το κατάστημα είτε είναι Λιντλ,.είτε Σκλαβενιτης, είτε ΑΒ Ναι, και τι προτείνεις? Να κλεινουν τα sm? Τα προστιμα δε σε καλυπτουν? Ακουσες από κανεναν να λεει ότι... φταιει ο καταναλωτης? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από rus
oktanio Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις 20/3/2018 στις 6:33 ΠΜ, papoys1 είπε Σε ορισμένα είδη ο Σκλαβενίτης έχει καλές τιμές αρκεί να τα έχεις επισημάνει να τα γνωρίζεις και να πας για τα συγκεκριμένα.Εγώ αυτό κάνω και αποφεύγω πολλά ψώνια. Αν πας πάρεις το καρότσι και ψωνίσεις γενικά και από όλα το πιο πιθανό να σου βγει ακριβότερα.Το άσχημο είναι ότι αυτό το μεγάλο πλέον s/m σε πολλές περιοχές της Αττικής (μπορεί να είναι και επιλογή τους) γίνεται μαγαζί της ελίτ κοινωνίας που δεν την ακούμπησε ή δεν την ακουμπάει η κρίση και ψωνίζει γενικά και χωρίς να την απασχολεί πόσο θα πληρώσει στο ταμείο.Έχει και προϊόντα φθηνά σε γωνιές αν τα ψάξεις αλλά στις καλίτερες θέσεις έχει τα ακριβά προϊόντα. Προσωπικά νοιώθω πολλές φορές άσχημα φτάνοντας στο ταμείο να βλέπω τον άλλο που έχει στο καρότσι του γενικά μπραντ νέϊμ να κοιτάει με υποτιμητικό ύφος τα δικά μου ή του διπλανού που είναι ετικέτας και γενικά φθηνότερα είδη.Βέβαια αυτό ενδεχομένως δεν συμβαίνει σε καταστήματα του κέντρου όπου δεν υπάρχουν μεγάλες κοινωνικές διαφορές αλλά εδώ πιο βόρεια που μένω εγώ είναι πιο συχνό φαινόμενο οπότε για τα πολλά ψώνια προτιμώ άλλα που νοιώθω ισότιμος πελάτης. Να μην νιώθεις άσχημα για αυτό ότι θέλεις να περνεις ξέρω πολλά προϊόντα Μπραντ ναιμ να έχουν ότι χειρότερο υπάρχει απλα κουβαλάνε όνομα Και ξέρω αλλά προϊόντα φτηνά που είναι κλάσης ανώτερα σε συστατικά αλλά να ξέρεις τι αγοράζεις και άλλο να πάρεις μόνο και μόνο ο γιατί έχει όνομα και διαφήμιση Και από άτομο μέσα στο χημείο του κράτους που ήταν διάνοια σε αυτά τα θέματα Εγώ προσωπικά όσο εμένα με γονείς είχα την δουλίτσα μου επερνα τα καλύτερα δεν σημαίνει κάτι αυτό πιτσιρικάς για ψυχούλα δούλευα Τώρα αν και καλύτερο από τότε έχω ένα σπίτι και υπολογίζω τι αγοράζω Ναι επερνα χρόνια από Σκλαβενίτη Όμως τον θεωρώ ακριβό Τελευταίο μήνα πάω σιγά στον ΑΒ και βλέπω ποικιλία όμως θέλει προσοχή διότι έχει και πολύ ακριβά προϊόντα Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος είναι καλύτερος Το ψάχνω ακόμα Όσο για τα Lidl παιδιάσιγά σιγά και ένα λέμε μόνο πραγματα που ξέρουν και εξακριβωθει και τι νομίζουμε η τι έχουμε ακούσει Πρώτον ναι έχει ελληνικά προϊόντα ποιος σας είπε ότι είναι καλά τα ελληνικά Εντάξει είναι όχι όλα όμως Έχει προϊόντα κάτι χυμούς μεν από Ελλάδα αλλά θεε μου τι έχουν μέσα έχετε διαβάσει ?? Για λόγους φορολογίας έχουν άδεια πώλησης Και πουλάνε σκουπίδια Είχα πάρει κοτόπουλο και ήταν τίγκα στο λίπος σαν βαζελίνη ένα πράγμα ούτε ο σκύλος δεν το έφαγε Είχα αγοράσει και από Χίο φοιτητης κοτόπουλο Χίου η σάρκα γυαλίζει σαν λάδι και εκεί και είχε λίπος ήταν ντόπιο από φάρμα πρέπει να του δίναν αναβολικά Τώρα νερά χαρτικά καλά είναι από εκεί Μια μέρα είχα πάρει πιτακια Παναγία μου τι λίστα ήταν αυτή που διάβαζα από χημικά έχασα την μπάλα χωρίς να πω ότι 15 μέρες τα τυροπιτάκια δεν μύριζαν χαλασμένο Υπάρχουν μικρό εταιρίες στην Ελλάδα που για εμένα δεν θα έπρεπε να είχαν προϊόντα φαγώσιμα στο ράφι διότι κρύβονται πολλά από πίσω Έχουμε και εταιρίες που σέβονται τον καταναλωτή και βγάζουν καλά προϊόντα Τώρα λόγο επαγγέλματος ταξιδεύω πολύ Τα Lidl εξωτερικό δεν έχουν καμία σχέση μετα δικά μας
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Απο supermarket παντως μακρια απο Lidl. Ο ΑΒ βασιλοπουλος,επειδη εχω και κοντα μου μια χαρα ειναι.Για Θεσσαλονικη επισης φτηνα ειναι τα Olla και εχουν καλα προιοντα.Σκλαβενιτη δεν ξερω,εχω παει μια φορα μονο. Μασουτης....αρκετα ακριβος σε τιμες.Ειναι 5-10 λεπτα παραπανω απο τον ΑΒ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις