Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για καθημερινοτητα Σκλαβενιτης και Γαλαξιας αλλα τις πιο τουμπανες προσφορες με διαφορα τις εχει το ΑΒ αλλα μονο προσφορες αλλιως απλησιαστο. Εχω και mymarket κοντα αλλα δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη διαφορα για να τα προτιμησω οποτε Σκλαβενιτης και ΑΒ για τις προσφορες του.

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AΒ  γιατι ειναι με βολευει λογω αποστασης.

Δεν κοιταω ποτε τιμες σε  αλλα σουπερμαρκετ ειναι αστειες οι διαφορες  και οπως ειπε και ο αλλος πιο πανω ,εναλλασονται  .Ισως σε ενα ειδος να ειναι καποιος πιο φτηνα τον ενα μηνα κ.ο.κ

Χασιμο χρονου το θεωρω .

Εδώ δεν πολυκοιτάμε εμείς, εσύ θα κοίταζες; :D

• Like 1
Δημοσ.

Σκλαβενίτη και λίγο my market που έχω κοντά στο σπίτι! Σαν τον Σκλαβενίτη σε τιμή και ποιότητα δεν μπορώ να συγκρίνω άλλο

Δημοσ.

Mymarket και Γαλαξίας και τα δυο είναι στην ίδια απόσταση, στο πρώτο πάω γιατί είναι πολύ εξυπηρετική οι υπάλληλο και στο δεύτερο γιατί έχει καλές προσφορές σε καλλυντικά και σαμπουάν

Δημοσ.

εζυ εχεις και το χαιπερ.

Τα ιδια και γω μονο σκλαβενιτη

Ειμαι διπλα, τα πράγματα τα φέρνω μέσα στο σπίτι με το καρότσι, μετά περνάνε και τα μαζεύουν, αυτό με τα καρότσια του σκλαβενιτη ανεκτίμητο

• Super Moderators
Δημοσ.

ΑΒ και που και που κάνα The Mart.  

Και το Ο.Κ για μερικά απλά καθημερινά, μιας και είναι το μόνο που κλείνει στις 23:00 και λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Στα MyMarket, ενώ είναι δίπλα μου, δεν θέλω να μπαίνω γιατί εκνευρίζομαι με όλα (προσωπικό, προϊόντα, διαρρύθμιση, πελάτες, κλπ)...

Δημοσ.

Εμας το My Market είναι πολύ καλό σε όλα του πάντως. Ανακαινισμένο, μεγάλο πάρκινκ, πολύ φιλικό προσωπικό και αρκετή ποικιλία για το μέγεθός του.

Δημοσ.

OK Market μετά τις 9 το βράδυ.

Και τις υπόλοιπες ώρες αν θέλω κάτι πάω Προμηθευτική.

Και τα 2 τα έχω επιλέξει επειδή είναι δίπλα στο σπίτι μου αλλά και επειδή έχουν οκ τιμές [όχι σε στυλ ΑΒ].

Στο τσακίρ κέφι πάω και μέχρι τον μεγάλο Σκλαβενίτη στην Χαλκηδόνα. Τα σπάει!

• Moderators
Δημοσ.

ΑΒ πηγαίνω γιατι εχει ενα διπλα στο σπίτι μου και ενα εκει που παρκαρω το αυτοκινητο πηγαίνοντας δουλειά, οποτε βολευει ανα πασα στιγμη.

Επισης το ΟΚ το τιμω κάτι κουλες ωρες και ημερες, επισης ενα διπλα στο σπίτι και ενα στο δρομο επιστροφης.

Δημοσ.

Στη γειτονια έχουμε απ'όλα και στις ίδιες αποστάσεις λίγο πολύ. Οπότε παρακολουθώ μέσω ιντερνετ προσφορές και διαλέγω αναλόγως. Μ αρέσουν κάποια προιόντα του Μασουτη π.χ. κεφαλοτύρι, χαλβας που είναι και φθηνά κια ποιοτικά

Δημοσ.

Δυστυχως εγω εδω κοντα ειχα Μαρινοπουλο που εκλεισε μηνες τωρα οποτε πιο μακρια εχω εχω Γαλαξια και Σκλαβενιτη τον οποιο προτιμω για πολλους λογους.

Καμια φορα οταν θελω κομποστες(θεε μου τις λατρευω) που εχει μονο ο ΑΒ Βασιλοπουλος κανω τηλεφωνικη παραγγελια με αλλα προιοντα.

21kymuf.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...