Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο Μασουτης ειναι ο κορυφαιος με διαφορα αλλα που να τον βρεις...

λογικο που δραστηριοποιειται εκτος Αττικης φωναζει το ''πραγμα''

ο νοων νοειτο

Και τι λέει που φωνάζει?

Εναλλακτική είναι ο Γαλαξίας αλλά τελευταία οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα. Και γενικότερα ο Γαλαξίας της Μαγούλας αισθητικά είναι πολύ "δεύτερος". Γενικά πάντως έχει απείρως μεγαλύτερη ποικιλία!

Είναι απλά vintage. :P

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει καλα προϊοντα αν μπορεις να το νιωσεις και σε καλες τιμες. Παιζει να ειναι ο καλυτερος απ ολους. Επισης ειναι κερδοφορα επιχειρηση, τωρα κανει μεγαλο ανοιγμα, θα δουμε.

Βασικα θα απολαμβανω εσας τους τυχερους που θα απολαμβανετε, ο κοντινος μου σκλαβενιτης εχει παει κλακαζ :) πρεπει να παω σε αλλη πολη.

Δημοσ.

για πειτε παραπανω για σκλαβενιτη, ανοιγει κοντα σε μενα (επαρχια πρωην μαρινοπουλος). τι φαση? χαμηλες τιμες προσφορες?

το μόνο κακό που έχει ο Σκλ, ειναι οτι δεν ανακοινώνει τις προσφορές του. Πρέπει να πας στο κατάστημα, όπου θα δεις οτι το 30% του ΣΜ ειναι 1+1, ή -40% κλπ.

Αλλά, επειδή είμαι ελαφρώς αριθμομνήμων, ειναι φθηνότερος και εκτός προσφορών στην πλειονότητα των προιόντων.

Αν και σπάνια είναι τα προιόντα του off promo!

Δημοσ.

Σε ποια χώρα μένεις peleus17;

Deutschland. Γενικά καμία σχέση με τα ελληνικά σουπερμάρκετ. Και άμα αγοράσεις κάτι εδώ και πάθεις καμία δηλητηρίαση, όχι ατυχία αλλά ευλογία θα είναι. Μετά τους μαμάς και σε πληρώνουν μια ζωή.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μας τα λέει καλά ο Σκλαβενίτης 

Πήγα σήμερα μεγάλη Παρασκευή στο κατάστημα της περιοχής μου με το σκεπτικό πως είναι μεγαλύτερο και θα βρω τα πάντα, για το λόγο αυτό δεν πήγα στο ακόμα κοντινότερο μου market in που έχει εξελιχθεί σε ένα lidl-bazaar με ανώνυμα σκουπίδια εις βάρος των επώνυμων ποιοτικών προϊόντων.

Στα απορρυπαντικά είχε απίθανες ομολογουμένως τιμές.

Στα κρίσιμα όμως προιόντα των ημερών δεν υπήρχε επάρκεια. Στο χασάπικο είχε μόνο κοτόπουλα, μία σακούλα με έντερα και αρνί- κατσίκι και αυτά πάλι όχι μέρη του ζώου, αλλά όλόκληρα κρατημένα. Εγώ που έψαχνα παρασκευάσματα όπως γαρδούμπες και κοκορέτσι δεν υπήρχε ούτε ψίχουλο. Στα τυριά δεν είχαν ροκφόρ!!! Λες και χρονομεταφέρθηκα σε super market της δεκαετίας του 70

Αναγκάστηκα να πάω και σε άλλο sm για να βρω αυτά που ήθελα

Στα μεγάλα συν τα φρεσκότατα λαχανικά του  

Δημοσ.

Deutschland. Γενικά καμία σχέση με τα ελληνικά σουπερμάρκετ. Και άμα αγοράσεις κάτι εδώ και πάθεις καμία δηλητηρίαση, όχι ατυχία αλλά ευλογία θα είναι. Μετά τους μαμάς και σε πληρώνουν μια ζωή.

Χεστήκαμε για την Γερμανία

• Like 4
Δημοσ.

ΑΒ γιατι ειναι διπλα.Μετα το Olla(οσοι ειναι θεσσαλονικη ξερουν) και καποιες φορες Lidl.Για μασουτη παρολο που εχω κοντα 2 μαγαζια ειναι ακριβος.Απο τοτε που ανοιξε ο βασιλοπουλος εδω και 4-5 χρονια μασουτη δεν πηγαινω σχεδον ποτε.

Δημοσ.

Στα σουπερμαρκετ κάνω την εξαίρεση και κοιτάω πολύ να είναι μεγάλος και άνετος ο χώρος. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα σουπερμαρκετ όπου οι διάδρομοι είναι πολύ στενοί και χρειάζεται να κάνεις στην άκρη για να περάσει ο άλλος.

Τα lidl θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα πρότυπα. Μεγάλοι και άνετοι χώροι να ψωνίσεις με την ησυχία σου, δεν έχεις τα ταμεία/τους υπαλλήλους κοντά και χαζεύεις με την ησυχία σου χωρίς να σε ενδιαφέρει αν θα πει κανείς "τι κοιτάει αυτός τόση ώρα"

• Like 2
Δημοσ.

Στα σουπερμαρκετ κάνω την εξαίρεση και κοιτάω πολύ να είναι μεγάλος και άνετος ο χώρος. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα σουπερμαρκετ όπου οι διάδρομοι είναι πολύ στενοί και χρειάζεται να κάνεις στην άκρη για να περάσει ο άλλος.

Τα lidl θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα πρότυπα. Μεγάλοι και άνετοι χώροι να ψωνίσεις με την ησυχία σου, δεν έχεις τα ταμεία/τους υπαλλήλους κοντά και χαζεύεις με την ησυχία σου χωρίς να σε ενδιαφέρει αν θα πει κανείς "τι κοιτάει αυτός τόση ώρα"

Αλλα αν θελεις κατι που δεν βρισκεις δεν υπαρχει ατομο να σε βοηθησει .

Εγω καθε εβδομαδα πηγαινω σε 3 δοαφορετικα super merket (5μελης οικογενεια) και κανω επιλεγμενες αγορες συμφωνα με τις τιμες που εχουν .

Δημοσ.

Για εμας το φθηνοτερο και κοντινοτερο ειναι το discount τα αλλα ειναι πολυ ακριβα,  ο σκλαβενιτης που ανοιξε τωρα εκανε φανταστικη δουλεια, αλλα δυστηχως τα καταστηματα του δεν εχουμε καθολου δουλεια, και ειναι κριμας γιατι εκανε τοση προσπαθεια και εχει τα παντα μεσα, εχει λιγο ακριβες τιμες βεβαια, απο την αλλη αυτο το discount πολλα πραγματα δεν τα εχει μεσα, αλλα και παλι βολευει, οτι δεν εχει τα παιρνουμε απο αλλα σουπερ  πχ μασουτης σαν δευτερη επιλογη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...