Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βγάλτα πρώτα μια photo αξύριστα, μετά κάνε χαλάουα, βγάλε νέα photo, και δημοσίευσε και τις 2 εδώ για να πάμε σε ινσομνιακή ψηφοφορία.

Και τώρα που πρόσεξα το ψευδώνυμό σου Fkagia... Μήπως είσαι η Φύκη Καγιά;

• Moderators
Δημοσ.

lazer να τελειωνεις. Αν δεν ειχα τατουαζ θα χα κανει στα ποδια αλλα αργησα να το σκεφτω!! Οποτε θα αρκεστω με λειζερ στο πο..ο

Δημοσ.

laser  δεν κανει για ολους ομως  πρεπει να ειναι μαυρη τριχα χοντρη  στους ανοιχτοχρωμους δεν εχει  αποτελεσμα καλο .Ετσι μου ειχε  πει μια φιλη  μου αισθητικος  που εκανε laser  σε ινστιτουτο .

Δημοσ.

laser  δεν κανει για ολους ομως  πρεπει να ειναι μαυρη τριχα χοντρη  στους ανοιχτοχρωμους δεν εχει  αποτελεσμα καλο .Ετσι μου ειχε  πει μια φιλη  μου αισθητικος  που εκανε laser  σε ινστιτουτο .

Με προσέγγισε μια όμορφη κοπέλα στο σύνταγμα για να μου πει και καλά πως κέρδισα μια προσφορά 50 ευρώ 10 συνεδρίες μπλαμπλα κτλ 

Τέσπα επειδή ήταν καλό μωρό κάθισα και το συζήτησα μαζί της και με τα πολλά με ανέβασε πάνω στο ινστιτούτο (Δεν λέω το όνομα για λόγους διαφήμισης/δυσφήμισης) για να μου πει περισσότερα...

Ανεβαίνουμε και βλέπω και άλλα ωραία μωρά με τις ιατρικές ρόμπες να πηγαινοέρχονται λέω "εδώ είμαστε" :P

ήταν 10 συνεδρίες κάτι για μασάζ με ενα ειδικό εργαλείο κτλ και σκέφτηκα οκ σαν 10 καφέδες ουσιαστικά το έξοδο (5 ευρώ η μία) και η συνεδρία αυτή καθ αυτή ή δεν θα μου κάνει τίποτα ή όντως θα βελτιώσει κάτι... οπότε δεν έχω να χάσω τιποτα!

Όλα αυτά με το σκεπτικό ότι θα μου κάνει αυτά τα περίεργα μασάζ ενα απο εκείνα τα μωρά που είχαν με τις ανοιχτές τις ρόμπες και τα εφαρμοστά ρούχα :P

σκάω το 50άρι και κλείνω το πρώτο ραντεβού...

Ανεβαίνω... με υποδέχεται ένα μωρό και με οδηγεί μέσα σε ενα "σκοτεινό" (ειχε φως απλά όχι έντονο όπως στην reception) δωματιάκι μου λέει να βγάλω τα ρούχα μου και να ξαπλώσω.

Ωραία λέω εγώ από μέσα μου....

και τι γίνεται.. μπαίνει μέσα ενα 1,5 μέτρο "αγόρι" "ειδικός"  !!!!!!!!!!!!!!!!

:shock:  :confused:  :cry:  :fear:

Ήμουν σε τεράστιο δίλημμα να τρέξω με τα ρούχα στα χέρια και να γίνω ρεζίλη δείχνοντας τις προθέσεις μου ή να το παίξω άνετος;

Το έπαιξα άνετος και κάθισε και μου άπλωνε το αγόρι τζελ στο σώμα και μου έκανε μασάζ με μια ρουφήχτρα...

Δεν ξαναπάτησα φυσικά... πάει το 50ρικο   :-(

• Like 3
Δημοσ.

φιλε δεν διαβαζω  σεντονια βαριεμαι αφορητα  .

Φορουμ  ειναι δεν γινεται καθε φορα να θελετε 5 σελιδες για το point  σας .Συντομοι και περιεκτικοι  για να διαβαζεστε ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...