fivdis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Έχει κανένας εμπειρία πόσο αυστηρά ελέγχουν τις αποσκευές στη συγκεκριμένη εταιρεία. Πρόκειται να ταξιδέψω για 6 μήνες στη Κορέα, οπότε θέλω να πάρω την Άρτα και τα Γιάνενα μαζί μου. Το κόστος έξτρα αποσκευής-κιλών είναι απαγορευτικό (40 euro / κιλό). Στην ιστοσελίδα τους οι πληροφορίες είναι πολύ αόριστες. http://www.qatarairways.com/global/en/baggage.page Για παράδειγμα λέει πως διακιομαι 30 κιλά, αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν είναι σε μια ή δυο βαλίτσες. Για τη καμπίνα λέει πως μπορώ μαζί με τη carry on να έχω μαζί μια μικρή τσάντα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει διαστάσεις. Για laptop αναφέρει: "Laptops and laptop bags have to fit within your hand baggage allowance." Δηλαδή μπορώ να πάρω μαζί μου backpack για υπολογιστή ή όχι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 30 κιλα για μια βαλιτσα. Αν εχεις τοσα πολλα πραγματα πληρωσε για να εχεις δευτερη βαλιτσα στην πτηση δηλαδη 30+30+ χειραποσκευη. Ναι μπορεις να παρεις μπακπακ
fivdis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα είναι πως δεν έχει επιλογή για έξτρα βαλίτσα. Μόνο για να αγοράσεις κιλά, όπου η τιμή είναι 240 USD / 5KG. Σε αυτή τη τιμή καλύτερα να τα ταχυδρομήσω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Γιατι δεν εχεις επιλογη για εξτρα βαλιτσα>? Απο μεριας εταιρειας?
fivdis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Απ ότι βλέπω όχι. Τουλάχιστον δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για βαλίτσα στη Διαχείριση κράτησης. Μπορώ μόνο να αγοράσω κιλά. http://www.qatarairways.com/global/en/excess-baggage-rates.page Τα οποία είναι υπερβολικά ακριβά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Βρηκα αυτο που με λιγα λογια λεει οτι μονο απο και προς Αμερικη αγοραζεις εξτρα βαλιτσα, στις αλλες περιπτωσεις παει ανα κιλο http://travel.stackexchange.com/questions/42287/extra-bag-with-qatar-airways-can-i-pay-for-an-extra-bag
fivdis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ανά 5 κιλά πάει: Purchase units are offered in increments of single pieces or bundles of 5kg (11lb) each. Οπότε τελικά βγαίνει υπερβολικά ακριβό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ναι οποτε μειωνεις τα πραγματα που θα παρεις μαζι σου και πας σαν πελατης της Ραιναιρ δηλαδη φορωντας 10 ρουχα
Ψιτ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μην πάρεις την Άρτα και τα Γιαννενα μαζί σου. Πάρε συγκεκριμένα ρούχα που χρειάζεσαι για τη δουλειά, 2-3 φόρμες για το σπίτι και 3 ζευγάρια παπούτσια. Όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα ή μπορεί να αγοράσεις τα πιο φτηνιαρικα από εκεί, εκτός κι αν χρειάζεσαι συγκεκριμένα βιβλία. Προσωπικά, κουβαλάω μία κατσαρολίτσα, 1πηρούνι/κουτάλι και τον ελβετικό σουγιά μου. Προσπαθώ και σχεδόν πάντα το καταφέρνω, να είμαι μεταξύ 14-21 κιλών + τη τσάντα του λαπτοπ, μισογεμάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα