Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανένας εμπειρία πόσο αυστηρά ελέγχουν τις αποσκευές στη συγκεκριμένη εταιρεία. Πρόκειται να ταξιδέψω για 6 μήνες στη Κορέα, οπότε θέλω να πάρω την Άρτα και τα Γιάνενα μαζί μου.

Το κόστος έξτρα αποσκευής-κιλών είναι απαγορευτικό (40 euro / κιλό).

Στην ιστοσελίδα τους οι πληροφορίες είναι πολύ αόριστες.

http://www.qatarairways.com/global/en/baggage.page

Για παράδειγμα λέει πως διακιομαι 30 κιλά, αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν είναι σε μια ή δυο βαλίτσες.

Για τη καμπίνα λέει πως μπορώ μαζί με τη carry on να έχω μαζί μια μικρή τσάντα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει διαστάσεις. Για laptop αναφέρει:  "Laptops and laptop bags have to fit within your hand baggage allowance." Δηλαδή μπορώ να πάρω μαζί μου backpack για υπολογιστή ή όχι;

• Moderators
Δημοσ.

30 κιλα για μια βαλιτσα. Αν εχεις τοσα πολλα πραγματα πληρωσε για να εχεις δευτερη βαλιτσα στην πτηση δηλαδη 30+30+ χειραποσκευη. Ναι μπορεις να παρεις μπακπακ

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως δεν έχει επιλογή για έξτρα βαλίτσα. Μόνο για να αγοράσεις κιλά, όπου η τιμή είναι 240 USD / 5KG. Σε αυτή τη τιμή καλύτερα να τα ταχυδρομήσω.

Δημοσ.

Ανά 5 κιλά πάει:

Purchase units are offered in increments of single pieces or bundles of 5kg (11lb) each.

Οπότε τελικά βγαίνει υπερβολικά ακριβό.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι οποτε μειωνεις τα πραγματα που θα παρεις μαζι σου και πας σαν πελατης της Ραιναιρ δηλαδη φορωντας 10 ρουχα :P

Δημοσ.

Μην πάρεις την Άρτα και τα Γιαννενα μαζί σου. Πάρε συγκεκριμένα ρούχα που χρειάζεσαι για τη δουλειά, 2-3 φόρμες για το σπίτι και 3 ζευγάρια παπούτσια. 

Όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα ή μπορεί να αγοράσεις τα πιο φτηνιαρικα από εκεί, εκτός κι αν χρειάζεσαι συγκεκριμένα βιβλία.

Προσωπικά, κουβαλάω μία κατσαρολίτσα, 1πηρούνι/κουτάλι και τον ελβετικό σουγιά μου. Προσπαθώ και σχεδόν πάντα το καταφέρνω, να είμαι μεταξύ 14-21 κιλών + τη τσάντα του λαπτοπ, μισογεμάτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...