kolios13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Κάτω από το υπνοδωμάτιο της πολυκατοικίας μου βρίσκεται η αποθήκη πολύ γνωστού Supermarket. Ως αποτέλεσμα κάθε πρωί στις 7 γίνεται χαμός από θορύβους που προέρχονται από εμπορεύματα που μπαινοβγαίνουν στην αποθήκη. Συγκεκριμένα πρόκειται για καρότσια που σέρνονται στο δάπεδο και στις λαμαρίνες των φορτηγών και χτύποι κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα έχω μεταφέρει το κρεβάτι στο σαλόνι (!) αλλά παρόλα αυτά λόγω της φύσης των θορύβων η βελτίωση είναι μικρή. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου?
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά πέρα από το να αλλάξεις σπίτι! 2
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Έμπλεξες. Να σταματήσουν αυτοί τον θόρυβο απλά δεν παίζει οπότε μην μπεις καν στην διαδικασία να ασχοληθείς. Από εκεί και πέρα η καλύτερη επιλογή είναι ωτοασπίδες αλλά δεν γνωρίζω πόση βελτίωση μπορεί να έχεις. 1
kolios13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ωτοασπιδες δεν βελτιώνουν και πολύ το πρόβλημα. Νομικά θα μπορούσα να κινηθω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ωτοασπιδες δεν βελτιώνουν και πολύ το πρόβλημα. Νομικά θα μπορούσα να κινηθω? Αν παρεις σωστες και τις βαλεις καλα κανουν δουλεια και οχι νομικα δεν μπορεις να κανεις τιπτοα γιατι δεν ειναι ωρα κοινής ησυχίας και επισης ειναι ωρα φορτοεκφόρτωσης
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Με πρόλαβε ο Spect~ Από την στιγμή που κάνουν ότι κάνουν σε ώρες μη κοινής ησυχίας δεν μπορείς να τους κάνεις απολύτως τίποτα. Ίσως μίλαγες με κάποιον υπεύθυνο αλλά φαντάζομαι δεν θα βγάλεις άκρη και πάλι, στην τελική supermarket που φορτώνει το εμπόρευμα του είναι πόσο πιο σιγά να το κάνουν; Καλές ωτοασπίδες και ακριβές. Μετά από μάλλον σου απομένει μόνο η μετακόμιση.
ronaldofenomeno Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 με 8 χιλιαρικακια εχεις φτιαξει τουμπανο ηχομονωση και δεν θα ακους τιποτα...και θα εισαι καπως ετσι
krami Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 με 8 χιλιαρικακια εχεις φτιαξει τουμπανο ηχομονωση και δεν θα ακους τιποτα...και θα εισαι καπως ετσι ο ρας αλ γκουλ ειναι αυτος?
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Κάτω από το υπνοδωμάτιο της πολυκατοικίας μου βρίσκεται η αποθήκη πολύ γνωστού Supermarket. Ως αποτέλεσμα κάθε πρωί στις 7 γίνεται χαμός από θορύβους που προέρχονται από εμπορεύματα που μπαινοβγαίνουν στην αποθήκη. Συγκεκριμένα πρόκειται για καρότσια που σέρνονται στο δάπεδο και στις λαμαρίνες των φορτηγών και χτύποι κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα έχω μεταφέρει το κρεβάτι στο σαλόνι (!) αλλά παρόλα αυτά λόγω της φύσης των θορύβων η βελτίωση είναι μικρή. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου? Ούτε καν σαν σκέψη δεν μπορώ να φανταστώ να μου συνέβαινε, πρώτον γιατί ο ύπνος είναι ιερός και δεύτερον γιατί αν είναι μεγάλο το σ μάρκετ θα είναι κάτι που μάλλον θα το ζεις για πάντα! Αν έχεις πρόβλημα τις ώρες που χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς δεν πρόκειται ποτέ να έχεις ήρεμη και υγιή ζωή! Δικό σου το σπίτι? 1
redhotstef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Κάτω από το υπνοδωμάτιο της πολυκατοικίας μου βρίσκεται η αποθήκη πολύ γνωστού Supermarket. Ως αποτέλεσμα κάθε πρωί στις 7 γίνεται χαμός από θορύβους που προέρχονται από εμπορεύματα που μπαινοβγαίνουν στην αποθήκη. Συγκεκριμένα πρόκειται για καρότσια που σέρνονται στο δάπεδο και στις λαμαρίνες των φορτηγών και χτύποι κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα έχω μεταφέρει το κρεβάτι στο σαλόνι (!) αλλά παρόλα αυτά λόγω της φύσης των θορύβων η βελτίωση είναι μικρή. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου? Εχω και εγω σουπερ μαρκετ απο κατω μου. Οχι απο το δικο μου δωματιο οποτε δεν ξερω αν γινεται πολυ φασαρια το πρωι. Υπαρχει ομως αρκετη εως πολυ ηχορυπανση απο τα κλιματιστικα που εχουν, οι προπελες /ελικες / ανεμιστηρες κανουν θορυβο καθε βραδυ, ενα συνεχες βουητο. Τι να κανεις..
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ψαξε αν μπορεις αν εχει αδεια λειτουργια το super market . Το οτι ειναι μεγαλης αλυσιδας δεν σημαινει οτι οπωσδηποτε εχει .
kolios13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δικο μου. Δεν έχει βέβαια κουφώματα το σπίτι και αυτό φαντάζομαι παίζει ένα ρόλο. Αλλά δεν νομίζω να μπορέσουν να κάνουν τίποτα στους θορύβους που παράγονται από τα καροτσια που μπαινοβγαίνουν γιατί λογικά αυτοί μεταδίδονται μέσω του σκελετού της πολυκατοικίας. Έχω και τον θόρυβο από τα ψυγεια. Ένα μόνιμο βουητό. Αλλά δεν το ανέφερα γιατί είναι αμελητέο μπροστά στα άλλα.
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Κάτω από το υπνοδωμάτιο της πολυκατοικίας μου βρίσκεται η αποθήκη πολύ γνωστού Supermarket. Ως αποτέλεσμα κάθε πρωί στις 7 γίνεται χαμός από θορύβους που προέρχονται από εμπορεύματα που μπαινοβγαίνουν στην αποθήκη. Συγκεκριμένα πρόκειται για καρότσια που σέρνονται στο δάπεδο και στις λαμαρίνες των φορτηγών και χτύποι κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα έχω μεταφέρει το κρεβάτι στο σαλόνι (!) αλλά παρόλα αυτά λόγω της φύσης των θορύβων η βελτίωση είναι μικρή. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου? Μου θυμίζεις ένα φίλο που είχε παρόμοιο πρόβλημα, ακριβώς απέναντι από τη μπαλκονόπορτα του δωματίου του υπήρχε πρακτορείο μεταφορών. Από τις 7 το πρωί μέχρι το μεσημέρι γινόταν χαμός, όχι τόσο από τη φορτοεκφόρτωση, αλλά από τις χριστοπαναγίες μεταξύ οδηγών αποθηκάριου και εργατών. Η δουλειά του είχε κυλιόμενο ωράριο, όταν δούλευε 22:00 με 06:00 και πήγαινε σπίτι να ξεκουραστεί άρχιζαν... Μέσα σε 2 μήνες μετακόμισε...
mylo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Εχω και εγω σουπερ μαρκετ απο κατω μου. Οχι απο το δικο μου δωματιο οποτε δεν ξερω αν γινεται πολυ φασαρια το πρωι. Υπαρχει ομως αρκετη εως πολυ ηχορυπανση απο τα κλιματιστικα που εχουν, οι προπελες /ελικες / ανεμιστηρες κανουν θορυβο καθε βραδυ, ενα συνεχες βουητο. Τι να κανεις.. Για ηχορύπανση από κλιματισμό κάνεις καταγγελία στην διεύθυνση υγείας της περιφέρειας σου. Αν διαπιστωθεί όντως ηχορύπανση πρέπει να το διορθώσουν. Τώρα για τα καντηλια δε μπορείς να κάνεις κάτι
georgekz750 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Περιμενε να χρεωκοπησει κι αυτο και να κλεισει... Σοβαρα τωρα,ειναι τεραστιο το προβλημα σου,να εχεις το δικο σου σπιτι και να μην μπορεις να εχεις μια σωστη αξιοπρεπη διαβιωση μεσα σε αυτο. Να νοικιαζες λες αλλαζω σπιτι αυριο,αλλα στο δικο σου ειναι δυσκολα τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις