paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 1600 για επισκευη μοτερ aygo ειναι εξωπραγματικα πολλα... ανετα το κάνεις με 800-900€
aristos12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 φίλε δυστυχώς την πάτησες κ 1000% αυτοι πού στο πούλησαν ΗΞΕΡΑΝ τό πρόβλημα ... η μόνη λύση ειναι νά βρεις καλό κ εμπιστο μηχανικό κ νά βάλετε επάνω μεταχ/νο μοτέρ από τρακ/νο αμάξι κλπ, πού ολη αυτη η ιστορία θα πάει τό πολύ 500 μέ 600 euro κομπλέ ολα βαριά βαριά . μήν δεχτεις επισκευή τού μοτέρ μέ τίποτα ...κ βάλε δικηγόρο δικό σου νά μιλήσει μαζί τους κ νά διαβάσει κ τί εχεις υπογράψει
lary7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Επειδη εχουμε Aygo, δεν καινε λαδια με σωστη συντηρηση, το μοτερ τους ειναι διαμαντακι. Προφανως ο προηγουμενος χρηστης εκανε μαλακια, ισως δεν αλλαζε λαδια και εφαγε τα ελατήρια. Ειτε ρεκτιφιε θελει η μηχανη είτε αλλαγη ολοκληρη, για εμενα πανε δωσε το κλειδι πισω αν δεν σε καλυψει η ασφαλιστικη, το αμαξι εχει προβλημα το οποιο ακομα και αν δεν το γνωριζαν ωφείλουν να το επισκευασουν μονοι τους .
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 προτεινω και εγω να απευθυνθεις σε δικηγόρο και να κινηθείς άμεσα εναντιον του πωλητη αλλα και της εταιρείας που καλυπτει την εγγυηση 2
παπι Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καιει ή χανει; Βγαζει μποχα απο πισω ή απλα αφηνει λεκεδες εκει που παρκαρεις;
Marakious Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν βγάζει καπνά απο πίσω, ούτε αφήνει λεκέδες κάτω! Σας ευχαριστω πολυ όλους εχω μιλήσει είδη με δικηγόρο + την ασφαλιστική Θα ενημερώσω σύντομα
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δεν βγάζει καπνά απο πίσω, ούτε αφήνει λεκέδες κάτω! Σας ευχαριστω πολυ όλους εχω μιλήσει είδη με δικηγόρο + την ασφαλιστική Θα ενημερώσω σύντομα Εβγαλες ακρη με τα λαδια; Πως κατεληξε το θεμα; Ξερω κι εγω περιπτωση παλαιου aygo που εκαιγε λαδια... στο τελος δοθηκε οσο-οσο σε αντιπροσωπεια της toyota, γιατι η επισκευη ηταν ασυμφορη...
vk_yaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και 2 χρόνια το yaris μου (έτος κατασκευής 2009) καίει λάδια. Έπειτα από πολύ ταλαιπωρία με την αντιπροσωπεία, καθώς δεν ανακαλεί τη συγκεκριμένη αστοχία, αποφάσισα να προχωρήσω σε επισκευή κινητήρα. Παρακαλώ μπορείτε με βάση την εμπειρία σας να μου προτείνεται κάποιο καλό συνεργείο όπου θα μπορούσα να κάνω την επισκευή με λογικό κόστος και εύλογο χρονικό διάστημα? Έχει κάποιος από εσάς προβεί σε επισκευή? Είναι αποτελεσματικό ή πετάμε τα χρήματά μας? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 1
kalmik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, vk_yaris είπε Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και 2 χρόνια το yaris μου (έτος κατασκευής 2009) καίει λάδια. Έπειτα από πολύ ταλαιπωρία με την αντιπροσωπεία, καθώς δεν ανακαλεί τη συγκεκριμένη αστοχία, αποφάσισα να προχωρήσω σε επισκευή κινητήρα. Παρακαλώ μπορείτε με βάση την εμπειρία σας να μου προτείνεται κάποιο καλό συνεργείο όπου θα μπορούσα να κάνω την επισκευή με λογικό κόστος και εύλογο χρονικό διάστημα? Έχει κάποιος από εσάς προβεί σε επισκευή? Είναι αποτελεσματικό ή πετάμε τα χρήματά μας? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Nα υποθέσουμε ότι είναι το προβληματικό μοτέρ 1.33 με 101 hp. Έχουν χυθεί ποτάμια μελάνι και άπειρα post γι αυτό, είτε είναι σε yaris είτε σε auris.
agnostos13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, vk_yaris είπε Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και 2 χρόνια το yaris μου (έτος κατασκευής 2009) καίει λάδια. Έπειτα από πολύ ταλαιπωρία με την αντιπροσωπεία, καθώς δεν ανακαλεί τη συγκεκριμένη αστοχία, αποφάσισα να προχωρήσω σε επισκευή κινητήρα. Παρακαλώ μπορείτε με βάση την εμπειρία σας να μου προτείνεται κάποιο καλό συνεργείο όπου θα μπορούσα να κάνω την επισκευή με λογικό κόστος και εύλογο χρονικό διάστημα? Έχει κάποιος από εσάς προβεί σε επισκευή? Είναι αποτελεσματικό ή πετάμε τα χρήματά μας? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από agnostos13
meletis_m Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/10/2020 στις 11:54 ΜΜ, vk_yaris είπε Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και 2 χρόνια το yaris μου (έτος κατασκευής 2009) καίει λάδια. Έπειτα από πολύ ταλαιπωρία με την αντιπροσωπεία, καθώς δεν ανακαλεί τη συγκεκριμένη αστοχία, αποφάσισα να προχωρήσω σε επισκευή κινητήρα. Παρακαλώ μπορείτε με βάση την εμπειρία σας να μου προτείνεται κάποιο καλό συνεργείο όπου θα μπορούσα να κάνω την επισκευή με λογικό κόστος και εύλογο χρονικό διάστημα? Έχει κάποιος από εσάς προβεί σε επισκευή? Είναι αποτελεσματικό ή πετάμε τα χρήματά μας? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Εφόσον το αμάξι έχεις σκοπό να το κρατήσεις και είναι σε καλή κατάσταση προχώρησε στη επισκευή. Απλώς βρες συνεργείο που να δουλεύει toyota. Ρώτησε στη επισημη αντιπροσωπεία να ρωτήσεις εάν έχουν διαθέσει κάποιο σετ επισκευής για το συγκεκριμένο κινητήρα. Αλλιώς πήγαινε σε καλής ποιότητας εμπορίου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα