Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με το οικονομικό αλλά με το ότι ήταν ένα καινούργιο προϊόν που λίγοι ήξεραν και λίγοι είχαν διάθεση να ασχοληθούν. Ήταν ένα χόμπυ για λίγους. Ίσως το ίδιο συνέβαινε και σε άλλες χώρες δηλαδή, πιο προηγμένες ας πούμε.

Ακριβώς, ήταν για λίγους, είχαμε άλλα ενδιαφέροντα τότε μικρά, όλη μέρα έξω μπάλα κλπ. Το 2600 με το ζόρι μου το έφεραν από Γερμανία Ελλάδα ούτε καν υπήρχε. Ήταν κάτι μαγικό οκ δεν λέω..

Η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου ήταν όντως το 2600..μάζεψα τουλάχιστον τη μισή γειτονιά, στην έγχρωμη τηλεόραση όμως είχε γίνει κόλαση.. 1 μήνα δεχόμασταν κόσμο για να δουν πως είναι..

• Like 1
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε εσύ. Μείνε στην Γεωργία (όπου προφανώς δεν ανήκεις στην πλέμπα που περνάει χάλια) και άσε εμάς εδώ πέρα να παλεύουμε.

Μού χάλασες το πρόγραμμα, ρε γμτ, πάνω που ήμουν έτοιμος να γυρίσω στο τσίρκο (στο οποίο την πάλευα μάταια για μια 20ετία btw και μού έλειψε...)

Άντε καλά, θα παραμείνω, με πόνο ψυχής (και με τις τύψεις να με τρώνε, επειδή κατάφερα να μην περνάω χάλια...)

Δημοσ.

Μού χάλασες το πρόγραμμα, ρε γμτ, πάνω που ήμουν έτοιμος να γυρίσω στο τσίρκο (στο οποίο την πάλευα μάταια για μια 20ετία btw και μού έλειψε...)

Άντε καλά, θα παραμείνω, με πόνο ψυχής (και με τις τύψεις να με τρώνε, επειδή κατάφερα να μην περνάω χάλια...)

Στη Γεωργία είσαι φίλε μου;

Δημοσ.

Ζίο ούτε στην Αμερική, ούτε στην Γερμανία ήσουν Θεός αν είχες Atari. Μάντεψε γιατί. Θεός είσαι αν έχεις PS4 σε καμία αναπτυσσόμενη χώρα...

Όσο για τον τύπο που παινεύεται ότι έχει επαφές με άτομα του υποκόσμου, δεν ασχολούμαι άλλο. Από ψευτοηθική σε φόρα χορτάσαμε.

Δημοσ.

Κλείνω δεκαετία εντός ολίγου.

Και είναι καλύτερα από Ελλάδα; αυτό είπες η κατάλαβα λάθος; χωρίς ίχνος επίθεσης απλά μου κάνει εντύπωση.

Δημοσ.

Και είναι καλύτερα από Ελλάδα; αυτό είπες η κατάλαβα λάθος; χωρίς ίχνος επίθεσης απλά μου κάνει εντύπωση.

Απλά, όσο αφορά εμένα, απέδωσαν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις. Η χώρα γενικότερα, είναι πίσω σε κάποια σημεία, αλλά όχι πρωταρχικής σημασίας για τα δικά μου δεδομένα. Μου αρκεί το ότι δεν έχω συνέταιρο το κράτος στη δουλειά που δημιούργησα εγώ, ρισκάροντας τα δικά μου χρήματα και το ότι είμαι ασφαλής. Είναι μεγάλη και εκτός θέματος η συζήτηση όμως.

Όσο για τον τύπο που παινεύεται ότι έχει επαφές με άτομα του υποκόσμου, δεν ασχολούμαι άλλο. Από ψευτοηθική σε φόρα χορτάσαμε.

Σε νιώθω...είναι σα να ασχολούμαι εγώ με τον κάθε απίθανο/ανίκανο συζητητή ο οποίος, επειδή δεν τού βγαίνει αυτό που θέλει στο παρόν θέμα, πιάνεται απ' όσα είχα πει σε άλλο, άσχετο, απλά για να πει κάτι...

Δημοσ.

Απλά, όσο αφορά εμένα, απέδωσαν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις. Η χώρα γενικότερα, είναι πίσω σε κάποια σημεία, αλλά όχι πρωταρχικής σημασίας για τα δικά μου δεδομένα. Μου αρκεί το ότι δεν έχω συνέταιρο το κράτος στη δουλειά που δημιούργησα εγώ, ρισκάροντας τα δικά μου χρήματα και το ότι είμαι ασφαλής. Είναι μεγάλη και εκτός θέματος η συζήτηση όμως.

Σε νιώθω...είναι σα να ασχολούμαι εγώ με τον κάθε απίθανο/ανίκανο συζητητή ο οποίος, επειδή δεν τού βγαίνει αυτό που θέλει στο παρόν θέμα, πιάνεται απ' όσα είχα πει σε άλλο, άσχετο, απλά για να πει κάτι...

κοιτα αφεντικο και στην  Ελλαδα αν εισαι ειναι καλα ΑΚΟΜΑ!! Δεν γινεται ενας απλος Αφεντικος να τρωει σουκου 2 χηνες...δεν γινεται ( παραδειγμα ειναι για εναν γνωστο μου οχι το Αφεντικο μου,εγω ειμαι σε ομιλο με πολλα αφεντικα εξ Αθηνων ).

ΜΑκαρι φιλε να πιασεις εκει,παντως επειδη λογικα το βιοτικο επιπεδο ειναι βουλγαριας θελει προσοχη γενικως εκει,βουλγαρια θα εμενα ανετα αν ημουν σιγουρος για την ασφαλεια της οικογενειας παραδειγμα..

Δημοσ.

Ζίο ούτε στην Αμερική, ούτε στην Γερμανία ήσουν Θεός αν είχες Atari. Μάντεψε γιατί. Θεός είσαι αν έχεις PS4 σε καμία αναπτυσσόμενη χώρα...

Μπορεί, απλά είπα μήπως δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Τέλος πάντων, νομίζω δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε άμεσα γιατί είναι εντελώς άλλες εποχές.

Αυτό για τον υπόκοσμο δεν το 'πιασα να πω την αλήθεια, ούτε είδα να γράφει κάτι τέτοιο!

κοιτα αφεντικο και στην  Ελλαδα αν εισαι ειναι καλα ΑΚΟΜΑ!! Δεν γινεται ενας απλος Αφεντικος να τρωει σουκου 2 χηνες...δεν γινεται ( παραδειγμα ειναι για εναν γνωστο μου οχι το Αφεντικο μου,εγω ειμαι σε ομιλο με πολλα αφεντικα εξ Αθηνων ).

ΜΑκαρι φιλε να πιασεις εκει,παντως επειδη λογικα το βιοτικο επιπεδο ειναι βουλγαριας θελει προσοχη γενικως εκει,βουλγαρια θα εμενα ανετα αν ημουν σιγουρος για την ασφαλεια της οικογενειας παραδειγμα..

Σχετικό είναι αυτό. Ούτε όλα τα αφεντικά είναι σε καλή μοίρα, ούτε όλοι οι υπάλληλοι σε άσχημη.

Δημοσ.

Αυτό για τον υπόκοσμο δεν το 'πιασα να πω την αλήθεια, ούτε είδα να γράφει κάτι τέτοιο!

Μην κολλάς σε λεπτομέρειες ρε 'συ! Δεν είδες να το γράφω, επειδή είσαι ...στενόμυαλος(!) και ψάχνεις μόνο στο συγκεκριμένο thread στο οποίο συζητάμε.

Έχω συμμετάσχει και σε άλλα όμως. Αφού σ' εκείνα βρίσκει αυτό που τον βολεύει, κουμάντο θα τού κάνεις;

Δημοσ.

Το ποιός είναι στενόμυαλος, άσ' το καλύτερα... και δεν σου φταίω εγώ που πουλάς διαδικτυακή μαγκιά περί υποκόσμου σε αγνώστους. Αυτά να τα κάνεις face2face.

Εξάλλου είπες έφυγες πριν 10 χρόνια, όταν στην Ελλάδα η λέξη μνημόνιο υπήρχε μόνο στα λεξικά του Τριανταφυλλίδη... καλά να περνάς εκεί που είσαι, όποιος κι αν σε «έφτιαξε» για να πας εκεί.

Ελλάδα δεν έχεις επαφή, ούτε καν για το κόστος κιλοβατώρας, οπότε άσε να ξέρουν καλύτερα οι ιθαγενείς...

Δημοσ.

...όποιος κι αν σε «έφτιαξε» για να πας εκεί....

Αγνό, ανόθευτο κόμπλεξ, στα καλύτερά του. Ούτε καν για κλάματα, ή έστω για δούλεμα...

Δημοσ.

...ας τελειώνει αυτή η χαζοπαρεξήγηση!

Φίλε zio10, εγώ ποτέ δεν ασχολούμαι με χαζοπαρεξηγήσεις, ούτε κι έχω πρόβλημα με το να διαφωνεί οποιοσδήποτε με την όποια θέση μου. Έχουμε διαφωνήσει και μεταξύ μας και το έχεις καταλάβει πιστεύω.

Με κάτι τυπάκια όμως τα οποία, επειδή είναι ανίκανα να συζητήσουν, το ρίχνουν στο ύπουλο στυλάκι και ξεθάβουν άσχετα με το εν προκειμένω θέμα συζήτησης λεγόμενά μου, νομίζοντας ότι έτσι εδραιώνουν τη θέση τους, δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...