Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα απο τα duty free ενα ουισκι cardhu που μου αρεσει, σφραγισμενο με το κουτι του. 

Φτανω, το ανοιγω μετα απο 2 μερες και αυτο το πραμα δεν ηταν cardhu καθως ξερω ακριβως τη γευση του και τη μυρωδια του. Αυτο καταρχην μυριζε οινοπνευμα και με καθε τζουρα ενιωθα οτι πινω johny κοκκινο.

Και η απορια μου ειναι η εξης: Τι συνεβει? Τι μπορει να φταιει ? Γνωριζει κανεις ?

Παιζει να πουλανε μουφα μπουκαλια στα duty free? Αλλοιωνεται καπως το ουισκι, πχ με κακη συντηρηση ?

Αν το ειχα παρει απο μαγαζι πραγματικα θα το γυρνουσα πισω και θα εκανα και φασαρια.

Γνωριζει κανεις ??

Δημοσ.

1) ποτε ειναι η τελευταία φορά που ήπιες cardhu?
2) γενικά πίνεις συχνά;

(αυτά για να εξακριβώσουμε το πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι για την γεύση)

3) τα cardhu σαν τα johny βγαίνουν σε κατηγορίες είσαι σίγουρος ότι δεν θυμάσαι ως γεύση μια πιο ακριβή κατηγορία;

Δημοσ.

1) ποτε ειναι η τελευταία φορά που ήπιες cardhu?

2) γενικά πίνεις συχνά;

(αυτά για να εξακριβώσουμε το πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι για την γεύση)

3) τα cardhu σαν τα johny βγαίνουν σε κατηγορίες είσαι σίγουρος ότι δεν θυμάσαι ως γεύση μια πιο ακριβή κατηγορία;

Εχει κανα 3μηνο που ηπια, αλλα πινω συχνα ουισκι. Και απο cardhu πινω το ιδιο μπουκαλι, το 12αρι. Καταρχην ας τη γευση το οτι το βαζω στο στομα μου και νιωθω σαν να βαλω ουισκι απο τα lidl? Ειμαι σιγουρος γιαυτο, η ερωτηση μου ειναι τι μπορει να συνεβει.

Δημοσ.

μπορεί και να είναι νοθευμένο μπορεί και να μη το ξέρει καν ο καταστηματάρχης

τη χειρότερη μπόμπα που μου έχει κάτσει (με δυο δάχτυλα να μη μπορείς να εστιάσεις και αν έπινες αρκετά μπορεί και να έχανες το φως σου)  την έχω πιει από super market 

πήγαινε το πίσω ή πέτα το, μη το φιλοσοφείς 

Δημοσ.

ωραία χύσε το στη τουαλέτα και πήγαινε το μπουκάλι για ανακύκλωση εκτός αν θες να πειραματιστείς με ουσίες 

αν έχεις αμφιβολίες για τη γεύση σου δώσε και σε κάποιον άλλο να δοκιμάσει να σου πει την άποψή του 

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε παρε το ιδιο απο σκλαβενιτη και κανε δοκιμη,νομιζω παντως οτι ειναι η παλετα σου που δεν αναγνωριζει το ουισκι,αληθεια γιατι να παρεις καρδιου απο df ποσο το ειχαν 20?

Δημοσ.

Ξαναλεω οτι πινω μονο ουισκια, και το συγκεκριμενο ειναι το αγαπημενο μου. Μπορω να το καταλαβω. Δε μιλαμε για διαφορα στη γευση απλα, μιλαμε οτι μυριζε και ειχε γευση οινοπνευματος, σαν το πετρελαιο το johnnie red.Δεν ειναι οτι εχω αμφιβολια, σιγουρος ειμαι και ειπα να ρωτησω γιατι με μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα τιποτα στο google.

Επισης δοκιμασε και φιλος και μου ειπε οτι οντως κατι τρεχει με αυτο.

Δημοσ.

Ε ωραία είναι μπόμπα, γιατί το σκέφτεται;

Κι έγω πήρα τις προάλλες τσιγάρα από τυχαίο περίπτερο που σίγουρα ήταν λαθραία και σίγουρα δεν ήταν το τσιγάρο που κάνω είχαν γεύση χωματερή και διαλύονταν (δεν ήταν καν καλά κολλημένα)

Ανέκαθεν υπήρχε λαθρεμπόριο και νοθεία ειδικά στα ποτά, ακόμα και τα καλά χρόνια

Και πολλές φορές η νοθεία υπάρχει και σε επίπεδο χοντρεμπορου και μπορεί να φτάσει να τα πουλάει ένας μαγαζατορας χωρίς να έχει ιδέα και έχοντας πληρώσει κανονικά το εμπόρευμα

Δημοσ.

το θεμα ειναι: πινεις τα ουσισκι σε σπιτια ή σε μαγαζια που στα δευτερα θα ειναι μαλλον μπομπες η τιποτα τζονι σε μπουκαλι cardhu

Επισης το cardhu ειναι ενα ιδιαιτερο ουισκι,δηλαδη παρολο που ειναι speyside δεν ειναι τοσο ευκολοπιοτο οπως τα αρκετα της περιοχης και αυτο γιατι εχει ειναι ελαχιστα καπνιστο κατι που ενοχλει πολλους,ειχες και τρεις μηνες...

Μονη λυση να πας σουπερμαρκετ να παρεις ενα για δοκιμη,δεν θα παει χαμενο εφοσον ειναι το αγαπημενο σου

Δημοσ.

Πάντως ότι είναι να κάνεις πια, καν το με στυλ.

Προτείνω σκηνικό "το γκαρντού για πάρτη σου μουρο'μ"!

[YouTube]

• Like 3
Δημοσ.

Ουισκι με ουισκι ιδιας μαρκας διαφερει το ενα με το αλλο με την χωρα προορισμου. Διαφορετικη ποιοτητα εχει ενα ουισκι που προοριζεται για Ελλαδα με ενα που προοριζεται για Αγγλια και ποσο μαλλον για καποιο που προοριζεται για duty free. Τα μονα ουισκι που εχω βρει ιδια σε γευση ειναι συνηθως ακριβα ουισκι bushmills, laphroaig, glenfiddich  και απο απλο μπορω να πω οτι το tullamore δεν μου εφερε διαφορετικη γευση απο αυτο της αγορας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...