kostask91 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πηρα απο τα duty free ενα ουισκι cardhu που μου αρεσει, σφραγισμενο με το κουτι του. Φτανω, το ανοιγω μετα απο 2 μερες και αυτο το πραμα δεν ηταν cardhu καθως ξερω ακριβως τη γευση του και τη μυρωδια του. Αυτο καταρχην μυριζε οινοπνευμα και με καθε τζουρα ενιωθα οτι πινω johny κοκκινο. Και η απορια μου ειναι η εξης: Τι συνεβει? Τι μπορει να φταιει ? Γνωριζει κανεις ? Παιζει να πουλανε μουφα μπουκαλια στα duty free? Αλλοιωνεται καπως το ουισκι, πχ με κακη συντηρηση ? Αν το ειχα παρει απο μαγαζι πραγματικα θα το γυρνουσα πισω και θα εκανα και φασαρια. Γνωριζει κανεις ??
louilouiCK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 1) ποτε ειναι η τελευταία φορά που ήπιες cardhu?2) γενικά πίνεις συχνά;(αυτά για να εξακριβώσουμε το πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι για την γεύση)3) τα cardhu σαν τα johny βγαίνουν σε κατηγορίες είσαι σίγουρος ότι δεν θυμάσαι ως γεύση μια πιο ακριβή κατηγορία;
kostask91 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 1) ποτε ειναι η τελευταία φορά που ήπιες cardhu? 2) γενικά πίνεις συχνά; (αυτά για να εξακριβώσουμε το πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι για την γεύση) 3) τα cardhu σαν τα johny βγαίνουν σε κατηγορίες είσαι σίγουρος ότι δεν θυμάσαι ως γεύση μια πιο ακριβή κατηγορία; Εχει κανα 3μηνο που ηπια, αλλα πινω συχνα ουισκι. Και απο cardhu πινω το ιδιο μπουκαλι, το 12αρι. Καταρχην ας τη γευση το οτι το βαζω στο στομα μου και νιωθω σαν να βαλω ουισκι απο τα lidl? Ειμαι σιγουρος γιαυτο, η ερωτηση μου ειναι τι μπορει να συνεβει.
logistoulis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 μπορεί και να είναι νοθευμένο μπορεί και να μη το ξέρει καν ο καταστηματάρχης τη χειρότερη μπόμπα που μου έχει κάτσει (με δυο δάχτυλα να μη μπορείς να εστιάσεις και αν έπινες αρκετά μπορεί και να έχανες το φως σου) την έχω πιει από super market πήγαινε το πίσω ή πέτα το, μη το φιλοσοφείς
kostask91 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Να το παω πισω λιγο δυσκολα γιατι το πηρα απο duty free. Προς στιγμην το χω να καθεται.
logistoulis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ωραία χύσε το στη τουαλέτα και πήγαινε το μπουκάλι για ανακύκλωση εκτός αν θες να πειραματιστείς με ουσίες αν έχεις αμφιβολίες για τη γεύση σου δώσε και σε κάποιον άλλο να δοκιμάσει να σου πει την άποψή του 1
3DJIN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 πηγαινε παρε το ιδιο απο σκλαβενιτη και κανε δοκιμη,νομιζω παντως οτι ειναι η παλετα σου που δεν αναγνωριζει το ουισκι,αληθεια γιατι να παρεις καρδιου απο df ποσο το ειχαν 20?
kostask91 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ξαναλεω οτι πινω μονο ουισκια, και το συγκεκριμενο ειναι το αγαπημενο μου. Μπορω να το καταλαβω. Δε μιλαμε για διαφορα στη γευση απλα, μιλαμε οτι μυριζε και ειχε γευση οινοπνευματος, σαν το πετρελαιο το johnnie red.Δεν ειναι οτι εχω αμφιβολια, σιγουρος ειμαι και ειπα να ρωτησω γιατι με μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα τιποτα στο google. Επισης δοκιμασε και φιλος και μου ειπε οτι οντως κατι τρεχει με αυτο.
logistoulis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ε ωραία είναι μπόμπα, γιατί το σκέφτεται; Κι έγω πήρα τις προάλλες τσιγάρα από τυχαίο περίπτερο που σίγουρα ήταν λαθραία και σίγουρα δεν ήταν το τσιγάρο που κάνω είχαν γεύση χωματερή και διαλύονταν (δεν ήταν καν καλά κολλημένα) Ανέκαθεν υπήρχε λαθρεμπόριο και νοθεία ειδικά στα ποτά, ακόμα και τα καλά χρόνια Και πολλές φορές η νοθεία υπάρχει και σε επίπεδο χοντρεμπορου και μπορεί να φτάσει να τα πουλάει ένας μαγαζατορας χωρίς να έχει ιδέα και έχοντας πληρώσει κανονικά το εμπόρευμα
3DJIN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 το θεμα ειναι: πινεις τα ουσισκι σε σπιτια ή σε μαγαζια που στα δευτερα θα ειναι μαλλον μπομπες η τιποτα τζονι σε μπουκαλι cardhu Επισης το cardhu ειναι ενα ιδιαιτερο ουισκι,δηλαδη παρολο που ειναι speyside δεν ειναι τοσο ευκολοπιοτο οπως τα αρκετα της περιοχης και αυτο γιατι εχει ειναι ελαχιστα καπνιστο κατι που ενοχλει πολλους,ειχες και τρεις μηνες... Μονη λυση να πας σουπερμαρκετ να παρεις ενα για δοκιμη,δεν θα παει χαμενο εφοσον ειναι το αγαπημενο σου
Θεkλα Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πάντως ότι είναι να κάνεις πια, καν το με στυλ. Προτείνω σκηνικό "το γκαρντού για πάρτη σου μουρο'μ"! [YouTube] 3
kaklikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ουισκι με ουισκι ιδιας μαρκας διαφερει το ενα με το αλλο με την χωρα προορισμου. Διαφορετικη ποιοτητα εχει ενα ουισκι που προοριζεται για Ελλαδα με ενα που προοριζεται για Αγγλια και ποσο μαλλον για καποιο που προοριζεται για duty free. Τα μονα ουισκι που εχω βρει ιδια σε γευση ειναι συνηθως ακριβα ουισκι bushmills, laphroaig, glenfiddich και απο απλο μπορω να πω οτι το tullamore δεν μου εφερε διαφορετικη γευση απο αυτο της αγορας.
Θεkλα Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Γιατί, τι θα πάθει; Θα πάρει χαλασμένο ή μήπως νοθευμένο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα