Kunodontas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Έχουμε εναν συμφοιτητη ο οποιος εχει καποιο προβλημα.. δε ξερω πως να το περιγραψω.. δε μιλαει καθολου καλα, τραυλιζει και κουναει λιγο περιεργα τα χερια με εναν χαρακτηριτικο τροπο. Δεν τον ειχα προσεξει μεχρι προσφατα. Στην πορεια συνειδητοποιησα οτι δεν του μιλαει κανεις, δεν εχει παρεες τιποτα. Λεω απο μεσα μου γιατι ρε γαμωτο και μετα λεω ας τον προσεγγισω εγω. Ειναι μια χαρα παιδι, εχει και πλακα αλλα ειναι απιστευτα ντροπαλος (δλδ σε βαθμο που τον κανει μη λειτουργικο καποιες φορες). Ο πιο φιλος μου απο τη σχολη τον κοροιδευε και αρπαχτηκα μαζι του γιατι βρηκα απαραδεκτη τη συμπεριφορα του, ηταν πολυ καφρος. Ο φιλος μου με το "θεμα" απο την αλλη, ειναι πολυ εσωστεφης και θελω να τον βοηθησω οσο μπορω. Εχουμε θεμα στην επικοινωνια ομως γιατι αυτος δεν εχει viber και απο το τηλεφωνο πραγματικα δε γινεται να καταλαβεις τι λεει και σκεφτομαι να του πω να παμε για καμια ταινια και λιγο να παμε εξω μαζι γιατι εχω την αισθηση οτι δεν εχει βγει και ιδιαιτερα απο το σπιτι του. Αυτο που με ανησυχει ειναι μη το εκλαβει οτι τον "λυπαμαι" η γενικα το παρει στραβα.. εσεις τι λετε παιζει να το δει ετσι; 1
insomnia888 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 όπου και να πάτε...πάντα με προφυλάξεις! καλά να περάσετε 5
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μένει με τους γονείς του ή η πόλη που σπουδάζετε είναι διαφορετική από τον τόπο κατοικίας του; Εκτός από ταινία ίσως να τον ρώταγες αυτόν τι τον ενδιαφέρει περισσότερο ή για να αισθανθεί ότι λαμβάνει και αυτός μέρος στην επιλογή θα μπορούσες να του πεις ότι την μία φορά που θα βγαίνετε να επιλέγει αυτός που θα πηγαίνετε και την επόμενη φορά να επιλέγεις εσύ, εναλλάξ δηλαδή. Ίσως να τον πήγαινες και σε κάνα μέρος που να έχει κόσμο για να ξεθαρρέψει λιγάκι, για μπιλιάρδο ίσως; Ή ίσως και για μπάσκετ, αν είναι λίγα τα παιδιά ίσως πιάσει κουβέντα και με τους άλλους.
Kunodontas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μένει με τους γονείς του ή η πόλη που σπουδάζετε είναι διαφορετική από τον τόπο κατοικίας του; Εκτός από ταινία ίσως να τον ρώταγες αυτόν τι τον ενδιαφέρει περισσότερο ή για να αισθανθεί ότι λαμβάνει και αυτός μέρος στην επιλογή θα μπορούσες να του πεις ότι την μία φορά που θα βγαίνετε να επιλέγει αυτός που θα πηγαίνετε και την επόμενη φορά να επιλέγεις εσύ, εναλλάξ δηλαδή. Ίσως να τον πήγαινες και σε κάνα μέρος που να έχει κόσμο για να ξεθαρρέψει λιγάκι, για μπιλιάρδο ίσως; Με γονείς μένει καποιες φορες τον εχει φερει η μητερα του εχω δει. Εξαλλου δεν πιστευω οτι μπορει να ζησει μονος του. Εχεις δικιο που ειπες να τον ρωτησω που να παμε μη φανει σαν να το αποφασισα μονος μου. Απλα σκεφτηκα οτι το σινεμα ειναι πιο "εύκολο".. γιατι αυτος επειδη δυσκολα τον καταλαβαινεις ντρεπεται να μιλαει, νομιζω ντρεπεται και τον πολυ τον κοσμο οποτε το σινεμα ισως ειναι πιο φιλικο περιβαλλον για εκεινον. Μου εχει πει και οτι βλεπει ταινιες..
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή αν δεν έχει Viber δεν γίνεται δουλειά; Σοβαρά τώρα; Στην τελική χρεώσου 1-2 sms αν θέλεις να το κάνεις γραπτώς.
Kunodontas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή αν δεν έχει Viber δεν γίνεται δουλειά; Σοβαρά τώρα; Στην τελική χρεώσου 1-2 sms αν θέλεις να το κάνεις γραπτώς. Λεγοντας viber εννοουσα ολες τις εφαρμογες συγχρονης και οχι ασυγχρονης επικοινωνιας.. γιατι για να πιασεις συζητηση με SMS δεν παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις