astrosunnefo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Και τέτοιου στιλ είναι πολύ όμορφα. 4
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Η αλήθεια είναι πάντως ότι για να βάλει άντρας όξφορντ και να του πάνε πρέπει να είναι έτσι. Θέλει να είσαι λίγο αγγλάκι ρε παιδί μου, δεν το φοράς με στραβοχυμένο τζιν αυτό το παπούτσι, θέλει άντρα άκωλο με βρετανική προφορά. ( ) Γιατι ρε συ, συνδυαζονται και με τζινακι. Παντως εγω ανετα μεχρι και με σκισμενο τζιν με σακακι θα τα φορουσα εδω που τα λεμε, αλλα ειναι λιγο ιδιαιτερο. Αν και δεν εχω τετοια παπουτσια, εχω στο στυλ που ποσταρε η astrosunnefo, τα οποια τα εχω βολευτει, αλλα το κακο με το καστορι ειναι πως φθειρεται πολυ ευκολα. 1
Θεkλα Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τα είδε κανείς αυτά που πόσταρε ο TS; Γιατί καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που ποστάρατε στη συνέχεια. Το πιο χτυπητό. Διχρωμία και ημι-σόλα σαντουιτς φελλός-like.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τα είδε κανείς αυτά που πόσταρε ο TS; Γιατί καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που ποστάρατε στη συνέχεια. Το πιο χτυπητό. Διχρωμία και ημι-σόλα σαντουιτς φελλός-like. Kαι αυτα που εδειξε νομιζω φοριουνται με τζιν. Εγω θα γουσταρα τα παρακατω, αλλα ειναι πολυ overkill, φαση σε αναγνωριζει ο κοσμος απο τα παπουτσια. Αλλα ειναι γαματα if you can pull it off. 2
Garnele Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Γιατι ρε συ, συνδυαζονται και με τζινακι. Σαφώς, το είπα και στην πρώτη σελίδα. Αυτά που ανέβασε ο τς φορούνται άνετα με τζιν. (Και αν.) Τώρα τα τρέντικα τα ξεχαρβαλωμένα και ξεσκισμένα τζιν με οξφορντ, τι να πω, δεν είναι ακριβώς το κομμάτι μου. Τα όξφορντ είναι ένα στάνταρ κομψό και σέηφ παπούτσι για όλες τις δουλειές, αν το χεις να το συνδυάζεις με τέτοια και να μη φαίνεται γελοίο ρισπέκτ. 2
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Και τέτοιου στιλ είναι πολύ όμορφα. Στην αρχη αυτα ηθελα να παρω αλλα σκεφτηκα οτι με την σκονη και μονο θα φαινονται σαν βρωμικα...που τα τα πιασει η βροχη...αυτα πως λεγονται???
SIP1995 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Στην αρχη αυτα ηθελα να παρω αλλα σκεφτηκα οτι με την σκονη και μονο θα φαινονται σαν βρωμικα...που τα τα πιασει η βροχη...αυτα πως λεγονται??? Τα συγκεκριμένα (αν δε κάνω λάθος) λέγονται Derby Shoes.
louilouiCK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=N9qYF9DZPdw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα