Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σου γράφω παραπάνω τι παίρνουν δυο φίλοι ο ένας μάλιστα συνάδελφος σε ιδιωτικές εταιρείες (γνωστές) που πήγαν το τελευταίο χρόνο και εξάμηνο αντίστοιχα. Εγώ τα θεωρώ ψίχουλα και δεν είναι ο CEO των ΕΛΠΕ. Χίλιες φορές να δούλευαν στην Ελλάδα για 700-750...

Και αυτοί με την προοπτική της εξέλιξης έχουν πάει οποτε εκεί αλλάζει το πράγμα...εγώ μιλάω για καθαρά νούμερα.

Ψιχουλα για σένα...

Άρα καταλήγουμε στο αρχικό θέμα. Πηγαίνεις στο εξωτερικό για να εξελιχθείς. Τι εξέλιξη να περιμένει κανείς στην Ελλάδα;

Τι να τα κάνει τα 750 στην Ελλάδα με τους κάφρους εργοδότες;

Τίθεται θέμα σύγκρισης του εργασιακού περιβάλλοντος του εξωτερικού με τη Ελλάδα;

Όταν ο φίλος σου σε 2-3-5 χρόνια πάρει τα διπλάσια τότε τι θα λες; άξιζε τον κόπο ή όχι;

Μη τα βλέπεις μονόπλευρα, δεν είμαι όλοι άνετοι σαν και σένα δυστυχώς.

Δημοσ.

Και τα διπλα να περνει παλι δεν αξίζει, αυτό ξαναλέω... για να αρχισει τα αξιζει πρεπει σε 3 μηνες να βγαζει οσα θα εβγαζε σε ενα χρόνο στην ελλαδα...προσωπική μου άποψη παντα...

και επιμενω, το οτι τα βγαζει περα με νοικια κλπ δε λεει οτι δεν ειναι ψιχουλα, απλα φυτοζωει, αν ειναι να φυτοζωει εκει ας ειναι εδω με τους φίλους του και 5 δικους του ανθρωπους να μιλαει και τη γλώσσα του...

Για εμενα η ανεση στη ζωη σου και η ποιότητα δεν ξεπληρώνονται ευκολα (γιατι θεωρω ποιότητα το να μπορώ να βγω με τους φίλους μου και να μου φυλάει η μανα μου το παιδι να παω να κανω τις δουλειες μου και τις βόλτες μου σαν ανθρωπος)... και επισης αν εισαι καλος δε χανεσαι πουθενα, ουτε στην ελλαδα... μη κοροιδευόμαστε τωρα, απλα εχουμε μαθει στην μετριότητα και μας κακοφαίνεται το οτι δε την φτάνουμε ουτε αυτη πλεον...

In any case, αποψη μου καλυτερα 700 στην ελλαδα παρα 900 στην τσεχια or whereever...μονο και μόνο τα αεροπορικά για να ερθει τις γιορτες και σε μια ώρα αναγκης να βάλεις θα δεις οτι θα πρεπει να του στείλουν και απο το σπιτι λεφτα....τι καταλαβε;

Δημοσ.

παντως η κρακοβια ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ

εκτος απο το kazimierz που δεν μ αρεσε κ τοσο.

επισης περα απο το νερο και καποια μαγαζια πολυεθνικες,ειναι περιπου 30% φθηνοτερη απο την αθηνα στα ψωνια κλπ.

(πχ ιταλικο 2 πιατα μακαροναδες πιτσα σιζαρσ κ 2 ποτηρια λευκο κρασι, περιπου 23€).

στο ναμπεο ειχα δει οτι να νοικιασεις ειναι περιπου 300-600€ τα διαμερίσματα, ακριβα δλδ.

εγω αν εβρισκα δουλεια στην πληροφορικη, ανετα εμενα κρακοβια.

Λογικα δεν κανεις λεφτα, οπως ισως να εκανες στην Ελβετία, αλλα για Πολωνία τη βγαζεις αξιοπρεπώς με περιπου 1100€.

ΛΕΩ € ΓΤ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΧΑ ΠΛηρωσει σε ζλοτι.

Δημοσ.

Αν κάποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις, βλέπει ότι η Ελλάδα συνεχώς αποδομείται (μην ακούς το Στουρνάρα τι λέει).

Τα 1200 του σήμερα γίνονται ανεργία αύριο ή στην καλύτερη, ψίχουλα και κάνεις τεμενάδες κιόλας.

Γνώμη μου : Φεύγεις για κάπου με μέλλον.

Δημοσ.

πόσα παιδιά γνωρίζω με πτυχία και μάστερ και δουλεύουν για 3 και 60 ακίνητοι και διασωληνωμένοι σε teleperformance, e-value, on line sales και σε άλλα "best places to work". Βαλιίτσα και εξωτερικό,να ξεφύγεις από την γκρίνια και τη μιζέρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...