Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που λέτε παιδιά μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να βάλω στήθος :P Μπα όχι, είναι πολύ πιο βαρετός ο λόγος που ψάχνω έναν πλαστικό.

Εδώ και καμιά 10αριά+ χρόνια, έχω πάνω απ' το φρύδι μου ένα σχετικά μικρό σημάδι στο χρώμα του δέρματος που μοιάζει με ελιά/ σπυράκι αλλά δεν είναι (μου 'χε πει τι είναι η δερματολόγος αλλά ήταν περίεργος ο όρος και τον ξέχασα μετά από 2'). Ίσως να μην του έδινα σημασία και να το άφηνα όπως είναι, γιατί δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα αισθητικά, αλλά φαίνεται να μεγαλώνει (πάααρα πολύ αργά) με την πάροδο των χρόνων και πρόσφατα απέκτησε ένα μικρό αδελφάκι λίγο πιο ψηλά. Η δερματολόγος μού είπε ότι αφαιρείται χειρουργικά αλλά χρειάζεται "καλλιτέχνη" ώστε να μην αφήσει σημάδι.

Λοιπόν; Τυχαίνει κάποιος να ξέρει κάποιον καλό πλαστικό χειρουργό εδώ πάνω;

Δημοσ.

Δοκίμασες να πας στο Παπανικολάου που έχει πλαστικούς χειρουργούς;

Όχι, τώρα αρχίζω να το ψάχνω γενικά. Θα κοιτάξω για το Παπανικολάου, αλλά και για έναν ιδιώτη που με ενημέρωσαν μέσω πμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θήλωμα? Να ξέρεις ότι έχει σημασία και η ποιότητα του δέρματός σου για το αποτέλεσμα, όχι μόνο ο γιατρός.

Μπα, καμία σχέση με θήλωμα ούτε οπτικά ούτε σαν όρος. Δε μου έρχεται καθόλου πώς λέγεται, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν δύο λέξεις.

Αρχικά στο καυτηρίασε με υγρό άζωτο για να δεις αν θα φύγει, πριν καταλήξεις στον χειρουργό;

Το κοίταξε, μου είπε τι είναι και μου πρότεινε να το αφαιρέσω χειρουργικά (και όχι με λέιζερ). Τίποτα άλλο...

Επεξ/σία από Zugzwang

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...