Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα πριν κανένα μήνα μια βαλίτσα Rain από καποιο κατάστημα και μου υποσχέθηκαν 2ετή εγγύηση.

Η βαλίτσα χάλασε μετά από 2-3 ταξίδια και πήγα σήμερα στο κατάστημα αλλά το βρήκα κλειστό.

Πήρα τηλέφωνο στην εταιρία και μου είπαν πως δεν παρέχουν εγγύηση.

Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω?

(Τηλεφώνησα ήδη στον συνήγορο του καταναλωτή και μου είπαν απλά να κάνω αναφορά και θα δουν)

Δημοσ.

Ήταν αεροπορικά αλλά το κατάλαβα αφού έφυγα από το αεροδρόμιο γιατί μάλλον είχε ραγίσει το ροδάκι και μόλις την τσούλισα σε σκαλοπάτι στο σπίτι βγήκε.

Μπορώ να κάνω ακόμα?

Δημοσ.

Πολύ μικρή ζημιά και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο πως θα το αποδείξεις? Μπορεί εσύ να την καταπόνησες στα σκαλοπάτια. Πρέπει να είναι φτηνή η επισκευή σε κάποιον τσαγκάρη.

Δημοσ.

Ναι δεν γίνεται:

If damage to the baggage is of a kind that can be immediately ascertained (such as broken wheels or handles, tears or missing contents) the passenger must, on the same day and before leaving the arrival hall, applying to Station Lost and Found Offices with their

Δεν ψήνομαι για επισκευή γιατί ούτε επισκευάσιμη την θεωρώ ουτε θέλω να το ρισκαρω να ξαναχαλάσει στο επόμενο ταξίδι γιατί ταξιδεύω συχνα.
Με την εγγύηση αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι να κάνω.

Δημοσ.

Πήρα πριν κανένα μήνα μια βαλίτσα Rain από καποιο κατάστημα και μου υποσχέθηκαν 2ετή εγγύηση.

Η βαλίτσα χάλασε μετά από 2-3 ταξίδια και πήγα σήμερα στο κατάστημα αλλά το βρήκα κλειστό.

Πήρα τηλέφωνο στην εταιρία και μου είπαν πως δεν παρέχουν εγγύηση.

Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω?

(Τηλεφώνησα ήδη στον συνήγορο του καταναλωτή και μου είπαν απλά να κάνω αναφορά και θα δουν)

Δεν γίνεται να μην παρέχουν εγγύηση.

Εφόσον έχεις απόδειξη και είναι εντός εγγύησης το προϊόν , ας λένε ότι θέλουν.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μην παρέχουν εγγύηση.

Εφόσον έχεις απόδειξη και είναι εντός εγγύησης το προϊόν , ας λένε ότι θέλουν.

Γιατί δεν γίνεται? Είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν εγγύηση για όλα τα προιόντα?

• Like 1
Δημοσ.

ποιος στο υποσχέθηκε; Το μαγαζί ή εγγύηση από τον κατασκευαστή;

Μιλάς για βαλίτσες rane ή αλλη μάρκα;

http://www.ebbyrane.com

Δημοσ.

ποιος στο υποσχέθηκε; Το μαγαζί ή εγγύηση από τον κατασκευαστή;

Μιλάς για βαλίτσες rane ή αλλη μάρκα;

http://www.ebbyrane.com

Το μαγαζί μου είπε πως έχουν εγγύηση 2 χρόνια.

Δεν διευκρίνησαν αν ήταν από την εταιρία ή απο αυτούς.

Η εταιρία αρνείται να παράσχει οτιδήποτε.

Η εταιρία είναι η rain.

Κάνεις πλάκα τώρα ;

Δεν κάνω.

Δημοσ.

Η εταιρία είναι η rain.

Δεν κάνω.

Ζήτησε το να στο δώσουν γραπτώς αυτό.

Και η συνέχεια στη ΓΓΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Η εταιρία είναι η rain.

Άρα μιλάς για την http://www.umbrellas.gr/

στο site δε γράφει τιποτα για εγγυηση και ψιλιάζομαι οτι αγοράζουν φασόν από κινα και κολλάνε ταμπελάκι (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ σιγουρος)

αφοθ μιλάμε για ελληνική εταιρεία με βάση τη νομοθεσία σε όλα τα προιοντα παρεχεται εγγύηση αλλά στην περιπτωση σου μπορεί να μπλέξει δεδομένου οτι ειναι προιον "τριβής" δηλαδή η εταιρεία μπορεί να ισχυριστεί οτι ειχες βάλει μεσα πέτρες και το πέταγες στις σκάλες (λέμε τώρα). Το αλλο μπλέξιμο ειναι οτι ο ενδιάμεσος πωλητης εχει κλείσει αρα η εταιρεία μπορεί να ισχυριστει οτι δεν παρεχει εγγύηση και οτι ο πωλητης σε εξαπάτησε. Είναι πολλά τα if. 

Εγώ τι θα έκανα; Email να μου εξηγησουν γιατί δεν παρέχουν εγγύηση και αν εστω παρεχουν ανταλλακτικά ... και αν η απαντηση δεν ειναι επαρκης, καταγγελία στη ΓΓΚ

http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/exasfalisi-asfalon-synallagon/56-polisi-agathon-eggyiseis.html

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να καλύψει η εγγύηση το ροδάκι. Αν πάρεις καινούργιο αμαξι και σε 2-3 ταξίδια σου σκάσει το λάστιχο, νομίζεις θα το καλύψει η εγγύηση? Αν όμως σου σκάσει στην Αττική οδό επειδή έχει καρφιά κάτω, τότε μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση από αυτούς. Φυσικά αν το καταλάβεις όταν ήδη φτάσεις σπίτι σου, απλά πας για ένα μπάλωμα και τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...