funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τους ζήτησα να μου στείλουν γραπτώς πως δεν δίνουν εγγύηση. Μου είπαν πως αυτοί κάνουν απλά εισαγωγή και δεν υποχρεούνται αλλά παρόλα αυτά βρήκαν τον παλιό καταστηματάρχη και να πάω να δουν το πρόβλημα. Είδαν το πρόβλημα στο φερμουάρ και είπαν πως έχει σπάσει ένα κομματάκι και δεν ευθύνονται αυτοί. Τους πίεσα και είπα ε τότε τι καλύπτει η εγγύηση και τελικά μου είπε πως θα μου αλλάξει το φερμουάρ και όχι την βαλίτσα. Γενικά δεν τους αδικώ. Επομένως θα αλλάξει το φερμουάρ σε μια βαλίτσα που είναι για πέταμα και δεν νομίζω να πάω ποτέ να την πάρω. Anyway, από όλο αυτό έμαθα πως πρέπει να ελέγχω προσεκτικά την βαλίτσα όταν την παραλαμβάνω απ την αεροπορική. 1
TheAccountant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 αχα!!!! Δλδ συμφωνα με την λογικη της εταιριας, στην Ελλάδα σχεδόν τίποτα δεν εχει εγγυηση μιας και ολα ειναι εισαγωγες. Τι λενε ρε οι απατεωνες...
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω πως πάει, αλλά είχαν δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση, εγώ φταίω που δεν έλεγξα την βαλίτσα.
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Οτιδήποτε κινητό ή ακίνητο έχει εγγύηση. Ακόμη και τα λογισμικά. Ο χρόνος εγγύησης διαφέρει, ανα περίπτωση. Ας λένε αυτοί ότι θέλουν. 1
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι απλά η εγγύηση έχει όρους, δεν μπορείς εσύ να πετάξεις τη βαλίτσα από την ταράτσα και να ζητήσεις τα ρεστα μετά. Προφανώς μεταχειρίστηκε άγαρμπα στο αεροδρόμιο και κανονικά αυτοί είναι υπαίτιοι. 1
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι απλά η εγγύηση έχει όρους, δεν μπορείς εσύ να πετάξεις τη βαλίτσα από την ταράτσα και να ζητήσεις τα ρεστα μετά. Προφανώς μεταχειρίστηκε άγαρμπα στο αεροδρόμιο και κανονικά αυτοί είναι υπαίτιοι. Ναι ακριβώς, κι εγώ ο μαλάκας που δεν το πρόσεξε. Πάντως αμφιβάλλω αν ο εισαγωγέας οφέλει να παρέχει την εγγύηση. Θα πρέπει να την παρέχει ή ο πωλητής ή η εταιρεία.
ca6mio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Υποτίθεται πως την βαλίτσα την παίρνεις για να αντέχει στα ταξίδια και όχι για να την έχεις αγκαλιά ή μόνο μέσα στο σπίτι. Σε ταξίδι έσπασε και όχι από χτύπημα με τσεκούρι.
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μου είπαν πως αυτοί κάνουν απλά εισαγωγή και δεν υποχρεούνται αλλά παρόλα αυτά βρήκαν τον παλιό καταστηματάρχη και να πάω να δουν το πρόβλημα. Αυτό δεν ισχύει για την ευρωπαική και ελληνική νομοθεσία. Από τη στιγμή που πουλώ κάτι εντός εε ειμαι υποχρεωμένος να παρέχω εγγύηση, ανεξάρτητα αν σαν εισαγωγέας την αγόρασα απο κίνα/ινδία/οπουδήποτε. Στα μόνα που μπορεί να διαφύγει εγγύησης ειναι σε υλικά τριβής. Παράδειγμα: Αν βάλω τακάκια στο αυτοκίνητο δεν παρέχεται εγγύηση επειδή τρίβεται αλλα αν σε σύντομο χρονικό διάστημα (μήνες) "σπάσουν σε κομμάτια" τοτε μπορω να απαιτήσω εγγυηση Επισης ο πωλητής ειναι υποχρεωμένος να παρέχει και ανταλλακτικά για αρκετά μεγαλο διάστημα, οποτε ακομα και αν ρόδες θεωρηθούν υλικό τριβής ειναι υποχρεωμένοι να εχουν ρόδες ανταλλακτικά. Και έρχομαι κιόλας και αναρωτιέμαι ... η rain προμοτάρεται και σαν ελληνική εταιρεία και να να την υποστηρίζουμε κλπ κλπ Με τέτοια συμπεριφορά (φασόν ταμπελάκι, καμια εγγύηση, κλπ) γιατί να την υποστηρίξω;
funbreaker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εγώ νόμιζα πως ήταν ελληνικής κατασκευής αλλά τελικά είναι εισαγωμενα. Ούτε βαλίτσες μπορούμε να φτιάξουμε. 2
haris013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σε ζημιά αποσκευών που γίνεται στο handling τα καλύπτει η αεροπορική. Την έχω πάθει και εγώ με πολύ ακριβότερη αποσκευη που το είδα αρκετά αργότερα και η αντιπροσωπεία της βαλίτσας ήθελε 50 ευρώ για ένα πλαστικό κομματάκι/χερούλι πλαϊνό. Έτσι πήγα στο αεροδρόμιο συμπλήρωσα μία αίτηση με ένα κάρο στοιχεία και εν τέλει μου κάλυψε την επισκευή η aegean Υ.Γ Μην πάρετε ποτέ Samsonite με κέλυφος αλουμινίου, είναι απίστευτα εύθραυστα στις λεπτομέρειες που έχουν. 1
funbreaker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Η Turkish με την οποία ταξιδεύω γράφει ρητώς στην σελίδα της ότι μετά την απομάκρυνση απ το αεροδρόμιο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Απορώ πως η Aegean σε κάλυψε μετά. Και για τί ποσό σε καλύπτει; Αν εγώ πω πως είναι καινούργια και κάνει 200€ θα μου τα δώσουν; Ποιος είναι ο κανόνας;
idomeneas7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πάει με τη μάρκα και τη ζημιά. Αν πεις καμιά μάρκα άγνωστη ξέρουν ότι είναι κινέζικο και φτηνό, αν πεις Samsonite ξέρουν ότι είναι ακριβά τα ανταλλακτικά. Με British είχα συμπληρώσει στο αεροδρόμιο φόρμα και με κάλυψαν. Με Αeroflot που καθυστερησε η βαλιτσα και την εφεραν σπιτι, έκανα αιτημα μετά και την πάτησα επειδη επρεπε να κρατησω πρωτοτυπα boarding pass, αίτηση, κλπ χαρτια. Εγώ τα είχα σκανάρει, τα έστειλα και μετά τα πέταξα. Οι μάγκες στην Aerfolot μου ειπαν τοτε πως χωρις πρωτοτυπα τα παντα δεν αποζημιωνομαι. Πρόσεχε και αυτό λοιπόν την άλλη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα