dali13gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επίσης υπάρχει και γαστρονομικός και ποδοσφαιρικός και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Έλα μην λέμε βλακείες. Ο "ρατσισμός" είναι μια πολύ βαριά λέξη και δεν γίνεται να τη χρησιμοποιούμε για επιλογές lifestyle όπως το φαΐ που διαλέγουμε να τρώμε, τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε και το ον και το ιερό βιβλίο στο οποίο θέλουμε να πιστεύουμε. Το να είσαι "μαύρος" ή "λευκός" δεν το επιλέγεις. Urban dictionary φάση. "Σύγχρονος προσδιορισμός" σου λέει... Ξεκίνα εσύ και άλλοι τόσοι να λέτε τους τριχωτούς άνδρες "πίθηκους" και θα δεις για πότε θα γράφει στην Wikipedia ότι Πίθηκος εκτός από το ζώο σημαίνει και τριχωτός άνδρας. Προφανώς και λες εμένα κρυφορατσιστή και ας αποφεύγεις να γράψεις το nickname μου. Και πρέπει να είμαι εγώ κάτι τέτοιο επειδή εσύ μάλλον έχεις περιορισμένο λεξιλόγιο. Ξέρεις κάτι; Είσαι ρατσιστής! Επειδή... έτσι. Δεν συμφωνείς με τα γούστα μου και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. In fact, θα πάω να το προσθέσω στην Wikipedia ότι όσοι δεν συμφωνούν μαζί μου είναι ρατσιστές, βιαστές, δολοφόνοι, πραξικοπηματίες, αναλφάβητοι, παλαιοημερολογίτες και ανθρωποφάγοι. Α και ότι είναι φανς της Πάολας. Ξανατσέκαρε το link σε μερικούς μήνες για να δεις την καινούργια ερμηνεία της λέξης. Τη μύγα μην ξεχάσεις να φέρεις πίσω
randomcat Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τη μύγα μην ξεχάσεις να φέρεις πίσω Αν την βρω θα της πω να φέρει και τα balls σου που τα έχασες από την πολύ διπλωματία.
Konos93 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επίσης υπάρχει και γαστρονομικός και ποδοσφαιρικός και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Έλα μην λέμε βλακείες. Ο "ρατσισμός" είναι μια πολύ βαριά λέξη και δεν γίνεται να τη χρησιμοποιούμε για επιλογές lifestyle όπως το φαΐ που διαλέγουμε να τρώμε, τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε και το ον και το ιερό βιβλίο στο οποίο θέλουμε να πιστεύουμε. Το να είσαι "μαύρος" ή "λευκός" δεν το επιλέγεις. τον πολιτισμό που κληρονομείς τον επιλέγεις ή θες να τα συσχετίζεις όλα με lifestysle .την μαντίλα δεν τη φοράει η άλλη για να πουλάει μούρη . ο ρατσισμός άγεται στο να ταξινομούνται η άνθρωποι σε ανώτερους/ κατώτερους ως προς τη φυλή και τα τελευταία 50 χρόνια και ως προς τον πολιτισμό. και ναί έχει πέσει πολύ μελάνι και αίμα για αυτό το ζήτημα από το να είναι κανείς χανούμης/βάζελος/γαύρος ή τις γαστρονομικές του προτιμήσεις. ο ρατσισμός δεν μπαίνει σε εισαγωγικά .είναι εδώ και διαμορφώνει συνειδήσεις. αν θες να τα ισοπεδώνεις και να τα σχετικοποιείς καλό γκρεμοτσάκισμα 1
randomcat Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 τον πολιτισμό που κληρονομείς τον επιλέγεις ή θες να τα συσχετίζεις όλα με lifestysle .την μαντίλα δεν τη φοράει η άλλη για να πουλάει μούρη . Ό,τι κληρονομείς, επιλέγεις αν θα το κρατήσεις ή όχι. Την μαντίλα τη φοράει είτε επειδή θέλει είτε επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με επιλογή lifestyle και στη δεύτερη πάλι ατομική επιλογή (το να σκύψεις το κεφάλι είναι επιλογή). Δεν βλέπω που κολλάει ο ρατσισμός. ο ρατσισμός άγεται στο να ταξινομούνται η άνθρωποι σε ανώτερους/ κατώτερους ως προς τη φυλή και τα τελευταία 50 χρόνια και ως προς τον πολιτισμό. και ναί έχει πέσει πολύ μελάνι και αίμα για αυτό το ζήτημα από το να είναι κανείς χανούμης/βάζελος/γαύρος ή τις γαστρονομικές του προτιμήσεις. Όσο αίμα και να πέσει, ρατσισμός δεν είναι. Εκτός αν με "πολιτισμό" μιλάς καθαρά για blood lines (ελληνική φυλή κ.λπ.). Ακόμα και αν στο μέλλον πέσει περισσότερο αίμα για τις μπάμπιες, ρατσισμός δεν θα είναι. Ανθρώπινη βλακεία και ελιτισμός, ναι. Αντί να λες κάποιον λανθασμένα "ρατσιστή" (π.χ. σχετικά με θρησκείες) θα μπορούσες να τον πεις "ελιτιστή" αφού πιστεύει ότι το δικό του ον και ιερό βιβλίο είναι καλύτερο από το δικό σου. Αυτό θα ήταν ορθό. Λέξεις γενικά υπάρχουν.
Konos93 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ό,τι κληρονομείς, επιλέγεις αν θα το κρατήσεις ή όχι. Την μαντίλα τη φοράει είτε επειδή θέλει είτε επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με επιλογή lifestyle και στη δεύτερη πάλι ατομική επιλογή (το να σκύψεις το κεφάλι είναι επιλογή). Δεν βλέπω που κολλάει ο ρατσισμός. ----ο ρατσισμός κολλάει στη στερεοτυπική αντίληψη που συγκροτείται για αυτούς. η επιθυμία εκφράζει και την πολιτισμική παρακαταθήκη ,μπορεί η άλλη να γυρίσει και να πει δε γουστάρει βαφές μαλλιά και μεικαπ και σύγχρονο τρόπο ζωής εκεί η θηλυπρέπεια της εκφράζεται μέσω της μαντίλας δεν είναι απαραίτητα στοιχείο καταπίεσης και αν δε στο δηλώσει η ίδια πως περιμένεις να μιλήσεις για αυτήν χωρίς αυτήν .αν θες ψάξε σχετικά με την απαγόρευση κάλυψης προσώπου που ίσχυε(πλέον νομίζω έχει καταργηθεί) στη Γαλλία ψάξε τη λέγανε μουσουλμάνες φεμινίστριες (ναι υπάρχει τέτοιο πράμα). Όσο αίμα και να πέσει, ρατσισμός δεν είναι. Εκτός αν με "πολιτισμό" μιλάς καθαρά για blood lines (ελληνική φυλή κ.λπ.). Ακόμα και αν στο μέλλον πέσει περισσότερο αίμα για τις μπάμπιες, ρατσισμός δεν θα είναι. Ανθρώπινη βλακεία, ναι. -----από που προκύπτουν γραμμές αίματος.αν σε βοηθάει ως πολιτισμό εννοώ ένα σύστημα αξιών που κληρονομείται και αναπαράγεται από τους φορείς που τον υιοθετούν και ενοποιούνται συνειδησιακά μέσα από αυτόν ώς κοινότητα.η συνειδησιακή υλοποίηση της κοινότητας εκφράζεται και μέσω βασικών κωδίκων επικοινωνίας που ορίζονται από την ίδια την κοινότητα (γλώσσα,συμπεριφορές ντύσιμο κλπ. τον αν είναι /δεν είναι ρατσιμός θα στο πούν πρώτα και κύρια εκείνει/νες που τον βιώνουν ως τέτοιο .δηλαδή αν βιώνουν διακρίσεις επειδή αποτελούν μέλη μιας κοινότητας .αν οι ίδιοι στο δηλώνουν ως τέτοιο τότε μέσα στη σκέψη σου έχεις ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες βουτηγμένες μέσα στη βλακεία . το lifestyle είναι μαγικό από μηδενικό σε κάνει νούμερο .είναι μόδα που έρχεται και φεύγει όπως η καλοκαιρινή κολεξιόν που σου λέει να αγοράσεις το κοσμοπόλιταν δεν ξέρω που μπερδεύεσαι . στο πολιτισμό έχεις ενοποίηση στην κουλτούρα διαφοροποίηση. στο lifestyle δεν έχεις τίποτα.είναι η περιστασιακή εκείνη συνθήκη που κάτι σε εκφράζει και εκφράζεσαι σε αυτό αλλά μέχρι να περάσει η μόδα. τέλος τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το πολιτισμό που κληρονομείς τον κρατάς ή τον αφήνεις με βάσει την όρεξη σου ?αν το προσέξεις σε κρίσιμες στιγμές της ζωή μας αποφασίζουμε με ότι διδαχθήκαμε. αυτό θα το δεις σε ανθρώπους που γίνονται γονείς για την ανατροφή των δικών τους κληρονόμων.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 αυτο που τα μισα σχόλια εχουν ξεφυγει εκτος τοπικ απλα και μονο για να βγαλουν το μισος τους πανω σε μια αλλη φυλή με συναρπαζει #proudtobegreek Αυτό το πράγμα που ορισμένοι δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι η θρησκεία δεν αποτελεί φυλή ειλικρινά δεν ξέρω αν λέει κάτι για το επίπεδο πλύσης εγκεφάλου που έχετε φάει ή αν απλά είστε περιορισμένης κατανόησης έτσι και αλλιώς. 3
randomcat Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 τον αν είναι /δεν είναι ρατσιμός θα στο πούν πρώτα και κύρια εκείνει/νες που τον βιώνουν ως τέτοιο .δηλαδή αν βιώνουν διακρίσεις επειδή αποτελούν μέλη μιας κοινότητας .αν οι ίδιοι στο δηλώνουν ως τέτοιο τότε μέσα στη σκέψη σου έχεις ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες βουτηγμένες μέσα στη βλακεία . διάκριση =/= ρατσισμός Το πως βιώνει κάποιος μια κατάσταση δεν αλλάζει ούτε τη σημασία των λέξεων ούτε το τι συμβαίνει στην πράξη (αν ένιωθαν ότι τις βιάζουν δηλαδή τι θα ήταν - βιασμός; ). Το μίσος δεν είναι αποκλειστικότητα του ρατσισμού και κάποιος που εισέπραξε μίσος δεν σημαίνει ότι ήταν θύμα ρατσισμού. το lifestyle είναι μαγικό από μηδενικό σε κάνει νούμερο .είναι μόδα που έρχεται και φεύγει όπως η καλοκαιρινή κολεξιόν που σου λέει να αγοράσεις το κοσμοπόλιταν δεν ξέρω που μπερδεύεσαι . στο πολιτισμό έχεις ενοποίηση στην κουλτούρα διαφοροποίηση. στο lifestyle δεν έχεις τίποτα.είναι η περιστασιακή εκείνη συνθήκη που κάτι σε εκφράζει και εκφράζεσαι σε αυτό αλλά μέχρι να περάσει η μόδα. Δεν εννοώ "lifestyle" as seen on TV, μόδα, glamour Κολωνάκι, Κωστέτσος κ.λπ. Εννοώ "τρόπο ζωής", όχι κάτι το περιστασιακό ή κάποια μόδα. τέλος τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το πολιτισμό που κληρονομείς τον κρατάς ή τον αφήνεις με βάσει την όρεξη σου ?αν το προσέξεις σε κρίσιμες στιγμές της ζωή μας αποφασίζουμε με ότι διδαχθήκαμε. αυτό θα το δεις σε ανθρώπους που γίνονται γονείς για την ανατροφή των δικών τους κληρονόμων. Ο καθένας έχει ελεύθερη βούληση να κάνει τις επιλογές του. Ακόμα και το να ακολουθήσεις αυτά που σου δίνουν, και να μην διαμορφώσεις το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο ζωής και τις δικές σου αντιλήψεις, είναι μια επιλογή. Από την άλλη, επιλογή σου δεν είναι να μην γεννηθείς σε ελληνική οικογένεια ή να μην γεννηθείς λευκός. Το να δεχτείς μίσος για τα βιολογικά και φυλετικά σου χαρακτηριστικά, όπως το αίμα και το δέρμα που έχεις, είναι σίγουρα ρατσισμός και αυτό την κάνει μια βαριά λέξη και είναι ηλιθιότητα να χρησιμοποιείται σε θέματα θρησκείας, σεξουαλικών προτιμήσεων, ποδοσφαιρικών ομαδών και για άλλες ανθρώπινες επιλογές. Τέλος, είναι και ένας ωραίος και έξυπνος τρόπος ελέγχου των μαζών να στεγάζεις διάφορα κάτω από μία ΒΑΡΙΑ λέξη, ώστε να μην μιλάει κανείς για αυτά τα διάφορα.
Konos93 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 κουβέντα για την κουλτούρα του βιασμού δεν θα ανοίξω γιατί θα χαθεί . πάντως εκτός αυτού συμφωνώ γενικότερα με το ποστ σου δηλαδή υπάρχει ένας ρατσισμός και πολλές διακρίσεις (θρησκευτικές ,έμφυλες ,πολιτισμικές ) η διαφωνία μου είναι μόνο ότι δεν είναι το ένα λιγότερο βαρύ από το άλλο. όσον αφορά το τέλος το μόνο που χω να σου πώ είναι ότι ναι έχεις δίκιο σε συγκεκριμένα πλαίσια. και αυτό γιατί η ατομικότητα και η ελεύθερη βούληση δεν νοηματοδοτούνται με τους ίδιους όρους στον ευρύτερο μουσουλμανικό κόσμο . το πως βλέπουν τον εαυτό τους διαφέρει από αυτό της δύσης και αν θέλει κάποιος να τους κρίνει θα το κάνει με τα δικά τους κριτήρια όχι με τα δικά μας. η μαντίλα λοιπόν για το αν είναι σύμβολο καταπίεσης η όχι για έναν δυτικό είναι προφανέστατη η απάντηση αλλά καλός/κακός για μια μουσουλμάνα όχι. θα της πεις ότι καταπιέζεται (και γω το χα πει) ,θα σου πει ότι έτσι μεγάλωσε και νιώθει άνετα με την μαντίλα. η διαφωνία μας λοιπόν αν θες είναι ότι ο φορέας ενός συμβόλου το ορίζει ως καταπιεστικό η μη και όχι το αντίστροφο. απλά από πλευράς μου το αναγνωρίζω και ως σημείο ταυτότητας που δεν είναι απαραίτητα και καταπίεσης. 1
KinkyCrocodileGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Νταξ,κ μένα με προσβάλλει που πληρώνω τους δημόσιους υπαλληλους του φανταστικού σου φίλου για να βγαζεις εσυ γούστα καθε πασχα και χριστουγεννα(real af προσβολη),άλλα δεν ζητάω να φιμωθεις. Αραξε. Χριστουγεννα-Πασχα μια χαρα κωλοβαρουσες ομως ετσι?Η συνεχιζεις να κωλοβαρας...Οσον αφορα για τους τραγοπαπαδες(οχι ολους),ειμαι υπερ στο να ανεξαρτοποιηθει οικονομικα η εκκλησια..Μεχρι τοτε ομως πληρωνε ετσι επειδη μερικους τους καυλωσε...Φανταστικος φιλος?χαχαχαχαχαχα yeah sure.
suffocater Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Χριστουγεννα-Πασχα μια χαρα κωλοβαρουσες ομως ετσι?Η συνεχιζεις να κωλοβαρας...Οσον αφορα για τους τραγοπαπαδες(οχι ολους),ειμαι υπερ στο να ανεξαρτοποιηθει οικονομικα η εκκλησια..Μεχρι τοτε ομως πληρωνε ετσι επειδη μερικους τους καυλωσε...Φανταστικος φιλος?χαχαχαχαχαχα yeah sure. 1)Καθομαι γιατι ειναι επίσημη αργια του κρατους,ανενημέρωτε. Του ίδιου κρατους που με υποχρεώνει να πληρώνω τους νιντζα σου,που παρεπιπτόντως,ειναι περισσότεροι απο τους δασκαλους σε αυτη τη χώρα.Αφου πληρώνω,θα κάθομαι κιόλας. 2)Οταν σταματήσεις εσύ να πηγαίνεις στα νοσοκομεία ωστε να αποσυμφορηθουν για εμάς που δεν βασιζόμαστε σε προσευχές αλλα σε επιστήμη,και μείνεις σπιτι να προσεύχεσαι για θεραπεία στον φανταστικό σου φίλο,τότε θα συνεχίσω να δουλεύω και τις 2 μέρες των πασχα/χριστουγέννων. Αμα δεν ειναι φανταστικος και σ αγαπαει τόσο,δεν μπορει να μην βοηθησει. Κανουμε την ανταλλαγή όποτε θες. Να επισπεύσουμε και λιγο την φυσική επιλογή και την επιβίωση του ισχυρότερου. 2
vste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Πολλοι αριστερουληδες δε μαζζευτηκαν παλι εδω μεσα?Οι αλληλεγγυοι μας?Θελω να πιστευω οτι οπως το ινσομνια θα σβησει το δικο μου ποστ για πολιτικες πεποιθησεις(που δεν τις εξαγω προς τα εξω αλλα τεσπα αυτο θα ειναι το προσχημα) να διαγραφουν ολα τα υπολοιπα σχολια περι θρησκειας που με προσβαλουν (οχι ολα αλλα κουβεντα να γινεται) και φυσικα τα σχολια περι ρατσισμου και λοιπον αριστερων βλακειων.ΕΥχαριστω! Με Avatar Πατρις - Θρησκεια - Οικογενεια και υπογραφη "Καντε τα παιδια σας Ελληνες και οχι Ανθελληνες!Παντα κοντα στο Θεο και στο θεσμο της οικογενειας!" Η αληθεια να λεγεται το κρυβεις καλα.. Εσυ και οι πρωτοι χριστιανοι στην Ρωμη. Για τα υπολοιπα σε μια τεχνολογικη ειδηση για την πλατφορμα της Google που απο την αρχη καποιοι κολλησανε σε ενα κομματι υφασμα τι να πω; Ντροπη ισως; 1
gnsX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 1)Καθομαι γιατι ειναι επίσημη αργια του κρατους,ανενημέρωτε. Του ίδιου κρατους που με υποχρεώνει να πληρώνω τους νιντζα σου,που παρεπιπτόντως,ειναι περισσότεροι απο τους δασκαλους σε αυτη τη χώρα.Αφου πληρώνω,θα κάθομαι κιόλας. 2)Οταν σταματήσεις εσύ να πηγαίνεις στα νοσοκομεία ωστε να αποσυμφορηθουν για εμάς που δεν βασιζόμαστε σε προσευχές αλλα σε επιστήμη,και μείνεις σπιτι να προσεύχεσαι για θεραπεία στον φανταστικό σου φίλο,τότε θα συνεχίσω να δουλεύω και τις 2 μέρες των πασχα/χριστουγέννων. Αμα δεν ειναι φανταστικος και σ αγαπαει τόσο,δεν μπορει να μην βοηθησει. Κανουμε την ανταλλαγή όποτε θες. Να επισπεύσουμε και λιγο την φυσική επιλογή και την επιβίωση του ισχυρότερου. Θα πας στο ληξιαρχείο και θα κάνεις μια αίτηση για αλλαγή θρησκευματος, μετά θα μπορείς να γράφεις τα παραπάνω. Όσο παραμένει 90+% γραμμένοι Χ.Ο θα πληρώνεις(όχι ότι πληρώνεις λόγω αυτού αλλά είναι ένα πολύ γερό πατήμα), εκ του καναπέ επαναστάτες πολλοί, είναι της μόδας!! Επίσης πληρώνεις και για άλλες θρησκείες πλέον, δε σε βλέπω να το λες
suffocater Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Θα πας στο ληξιαρχείο και θα κάνεις μια αίτηση για αλλαγή θρησκευματος, μετά θα μπορείς να γράφεις τα παραπάνω. Όσο παραμένει 90+% γραμμένοι Χ.Ο θα πληρώνεις(όχι ότι πληρώνεις λόγω αυτού αλλά είναι ένα πολύ γερό πατήμα), εκ του καναπέ επαναστάτες πολλοί, είναι της μόδας!! Επίσης πληρώνεις και για άλλες θρησκείες πλέον, δε σε βλέπω να το λες Εχει 6 χρόνια που το έκανα,σε ευχαριστώ που τώρα μου παραχωρείς την αδεια να τα γράφω λοιπον. Επίσης,εγω αρχικα μίλησα για τους φανταστικούς φίλους(ολους),ο αλλος μιλησε συγκεκριμένα για τις 2 μερες αργίας,οπότε και απάντησα συγκεκριμένα. Δυστυχώς,εχεις δικιο για το ποσοστο αθεων εγγεγραμένων ως χριστιανοι,και οτι ειναι πάτημα. Φυσικα,οι ερευνες δειχνουν συντριπτικα διαφορετικά πραγματικα νούμερα
Joe-4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 1)Καθομαι γιατι ειναι επίσημη αργια του κρατους,ανενημέρωτε. Του ίδιου κρατους που με υποχρεώνει να πληρώνω τους νιντζα σου,που παρεπιπτόντως,ειναι περισσότεροι απο τους δασκαλους σε αυτη τη χώρα.Αφου πληρώνω,θα κάθομαι κιόλας. 2)Οταν σταματήσεις εσύ να πηγαίνεις στα νοσοκομεία ωστε να αποσυμφορηθουν για εμάς που δεν βασιζόμαστε σε προσευχές αλλα σε επιστήμη,και μείνεις σπιτι να προσεύχεσαι για θεραπεία στον φανταστικό σου φίλο,τότε θα συνεχίσω να δουλεύω και τις 2 μέρες των πασχα/χριστουγέννων. Αμα δεν ειναι φανταστικος και σ αγαπαει τόσο,δεν μπορει να μην βοηθησει. Κανουμε την ανταλλαγή όποτε θες. Να επισπεύσουμε και λιγο την φυσική επιλογή και την επιβίωση του ισχυρότερου. Νομίζω κάποιος ήθελε να γίνει νίντζα μικρός αλλά δεν τα κατάφερε. Πολλά απωθημένα μαζεμένα οδηγούν σε μεγάλη τρυκυμία στη μετέπειτα ζωή. Και βέβαια η "επιστήμη" ως γνωστόν είναι αποκλειστικό προνόμιο των άθεων.
suffocater Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω κάποιος ήθελε να γίνει νίντζα μικρός αλλά δεν τα κατάφερε. Πολλά απωθημένα μαζεμένα οδηγούν σε μεγάλη τρυκυμία στη μετέπειτα ζωή. Και βέβαια η "επιστήμη" ως γνωστόν είναι αποκλειστικό προνόμιο των άθεων. Η οικογενεια μου ειναι 9η γενιά σαμουράι,οπότε καταλαβαινεις ότι είμαστε απέναντι εξ ορισμού με τους νιντζα. Και προφανώς δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο,ευτυχώς για σας,αν και θα είχε πλάκα να περιμένεις ίαση απο προσευχές αντι για πενικιλινη,που δεν καταλαβαίνω γιατι οσοι εχουν τόσο μεγαλή πιστη,δεν το κάνουν. Γενικά,κάνε ό,τι θες,μόνο μη μου φορτώνεσαι και μ' αναγκάζεις να πληρώνω τα βίτσια σου για να βλεπεις μουσάτους με φούστες,και είμαστε κομπλέ. Και τελοσπάντων,όλο αυτο ξεκίνησε οταν εσκασε ο γραφικός και απαίτησε να μην μιλάμε. Δεν θα συμβεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις