vradypous Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά έχετε ποτέ κανείς δουλέψει για ώρες όρθιος για πολλές ημέρες ή μήνες;Τα επαγγέλματα που μπορεί να το κάνουν αυτό είναι πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους αλλά η ουσία μένει ίδια. Πως αντέχεται ο πόνος στη μέση αν έχεις να κάτσεις για ώρες;Έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε γιατι πρόσφατα άρχισα μια τέτοια δουλειά και μου έχει φύγει ο τάκος. 1
fakiris31 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλά παπούτσια καλοί πατοι μαθαίνεις να ζεις με αυτό και περπάτημα
insomnia888 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν κινείσαι είναι καλό αν είσαι ακίνητος όμως δεν είναι καλό. Μπορει να πάθεις και φλεβιτιδα. Αν κινείσαι πέρα δώθε το συνηθίζεις και θέλει αθλητικά παπούτσια 1
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 φιλε αν είναι αγύμναστη όλη η μέση πλατη και ο κορμός τίποτα δεν σε σώνει. 5
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Για ορθοστασία παπούτσια με καλούς πάτους και κυρίως πολύ καλή υποστήριξη φτέρνας και σωστές κάλτσες. Δεν το συνηθίζεις ποτέ, μαθαίνεις απλά να ζεις με τον πόνο και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο θα πονάει περισσότερο. Υπάρχουν επίσης ειδικές μοκέτες και χαλάκια γι αυτόν τον σκοπό για να βοηθάνε αρκεί η επιχείρηση να επενδύσει σε αυτά (είναι απαραίτητο εδώ που τα λέμε).
vradypous Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 φιλε αν είναι αγύμναστη όλη η μέση πλατη και ο κορμός τίποτα δεν σε σώνει. Ωχ
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ontopic αθλητικά παπουτσια με επιπλέον καλους πάτους κίνηση οποτε βολεύει στηρίζεσαι στο ένα πόδι για να ξεκουράζεται το άλλο και το αναποδο π.χ. offtopic Βοηθάνε οι καλοί πάτοι. ενας καλός πάτος, όντως βοηθά για μακροχρόνια ... ορθοστασία! iykwim 4
Apoll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά έχετε ποτέ κανείς δουλέψει για ώρες όρθιος για πολλές ημέρες ή μήνες;Τα επαγγέλματα που μπορεί να το κάνουν αυτό είναι πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους αλλά η ουσία μένει ίδια. Πως αντέχεται ο πόνος στη μέση αν έχεις να κάτσεις για ώρες;Έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε γιατι πρόσφατα άρχισα μια τέτοια δουλειά και μου έχει φύγει ο τάκος. Ναι εγώ, και είμαι φανατικός οπαδός των standing desks. Από τις 8 - 16:00 κάθομαι μόνο 20 λεπτά περίπου στην μισή ώρα διάλειμμα στο γραφείο. (τα 10 περπάτημα προς-από το αμάξι) Και άλλο ένα 5-6ώρο στο σπίτι. (ενδιάμεσα έχει 90-120 λεπτά οδήγηση) Δεν είναι δύσκολο θέμα συνήθειας είναι. Πόνο στην μέση έχεις μόνο όταν κρατάς σταθερή στάση και δεν κουνιέσαι συνέχεια. Όπως επίσης και αν έχεις κοιλιά. Τί βοηθά; Κάλτσες, χωρίς παπούτσια, και το έδαφος να είναι επίπεδο, διαφορετικά υπάρχουν ειδικά αφρολέξ. Αν αναγκαστικά φοράς παπούτσια, τότε θα πρέπει να πάρεις κατάλληλα για σχετική χρήση. 1
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι εγώ, και είμαι φανατικός οπαδός των standing desks. Από τις 8 - 16:00 κάθομαι μόνο 20 λεπτά περίπου στην μισή ώρα διάλειμμα στο γραφείο. (τα 10 περπάτημα προς-από το αμάξι) Και άλλο ένα 5-6ώρο στο σπίτι. (ενδιάμεσα έχει 90-120 λεπτά οδήγηση) Δεν είναι δύσκολο θέμα συνήθειας είναι. Πόνο στην μέση έχεις μόνο όταν κρατάς σταθερή στάση και δεν κουνιέσαι συνέχεια. Όπως επίσης και αν έχεις κοιλιά. Αυτό ακριβώς, και μετά όλα τα άλλα..
DDevil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Θεμα συνηθειας είναι φιλε. Μετα από λιγο καιρο θα εισαι οκ. Και εμενα όταν ειχα πρωτοπιάσει δουλειά στα 18 μου με ενοχλουσε. Μετα όμως δεν ειχα θέμα. Θυμαμαι μια φορά ηταν να δουλέψουμε σε catering ... κατά τις 5 το απόγευμα είμασταν εκει γιατι έπρεπε να το στήσουμε. Τελειώσαμε την επομενη μέρα στις 8 το πρωϊ! Βεβαια εντάξει το καλο ηταν ότι ολο το βράδυ έτρωγες ότι γουσταρες ... έπινες ότι γουσταρες κτλπ .... και πονο στη μέση να είχες μολις έπεφτε το παραδάκι σου περνουσαν όλα. 100 ευρω μεροκάματο + 50 το μπουρμπουάρ που μας έδωσε μια θεια. Καλα να είναι η γυναικα. Τις καλές εποχές .... 2006-2007. Τα καλυτερα φαγοπότια τα έκανα εκει πέρα ... εναλλάξ μας έλεγε ο μέτρ να κάτσουμε για φαγητο οποιος θέλει .... και μετα από την πολύ μάσα που ειχες βαρυνει άντε να κουβαλήσεις παραμάνα Η καλυτερη δουλειά πάντως αμα ήθελες γρήγορα και σιγουρα λεφτά. Το μεροκάματο κάθε βράδυ πέφτει. 1
lary7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επιβλέπων σε εργα, χαλαρα χτυπαω 8-10ωρα ορθοστασίας και περπατήματος. Φέτος το καλοκαίρι σε μεγαλο εργοτάξιο βάλε και αρκετα χλμ περα δωθε καθως και ανεβοκατέβασμα σε σκαλωσιες. Και ολα αυτα απο ανθρωπο που τα τελευταια 18 χρόνια είχα μηχανάκι και σχεδόν ειχα ξεχάσει πως περπατάνε. Η ουσία ειναι πως συνηθιζει ο οργανισμός, την πρώτη εβδομμάδα νιώθεις κομματια, μετα απλά δεν το σκέφτεσαι αφου η κούσαση βγαίνει μετα την δουλεια. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που λένε πως τωρα εισαι νέος, μετα θα βγούνε τα προβλήματα. Η δίκή μου άποψη ειναι πως αμα καθόμουν απλά 8-10 ώρες σε μια καρέκλα ίσως να έβγαζα χειρότερα προβλήματα. 1
Apoll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επιβλέπων σε εργα, χαλαρα χτυπαω 8-10ωρα ορθοστασίας και περπατήματος. Φέτος το καλοκαίρι σε μεγαλο εργοτάξιο βάλε και αρκετα χλμ περα δωθε καθως και ανεβοκατέβασμα σε σκαλωσιες. Και ολα αυτα απο ανθρωπο που τα τελευταια 18 χρόνια είχα μηχανάκι και σχεδόν ειχα ξεχάσει πως περπατάνε. Η ουσία ειναι πως συνηθιζει ο οργανισμός, την πρώτη εβδομμάδα νιώθεις κομματια, μετα απλά δεν το σκέφτεσαι αφου η κούσαση βγαίνει μετα την δουλεια. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που λένε πως τωρα εισαι νέος, μετα θα βγούνε τα προβλήματα. Η δίκή μου άποψη ειναι πως αμα καθόμουν απλά 8-10 ώρες σε μια καρέκλα ίσως να έβγαζα χειρότερα προβλήματα. Σωστός.
evoracing Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αυτό ακριβώς, και μετά όλα τα άλλα.. Ακριβώς.. Εγώ έχω ακριβώς το αντίθετο. 8 ώρες να κάθεσαι σε έναν υπολογιστή. Τις πρώτες μέρες/μήνα απλά δεν παλευόταν και πλέον ούτε καν που με νοιάζει.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Να κουνιέσαι όσο γίνεται. Δουλειά ορθοστασίας με περπάτημα είναι μια χαρά ανεκτή, αν είσαι σαν την γλάστρα δεν αντέχεται. Είσαι και άντρας οπότε εύκολα φοράς άνετα παπούτσια ο,τι και να κάνεις. Σκέψου τις άμοιρες που κάνουν υποδοχή, promotion, πωλήσεις και φοράνε το στιλέτο ακίνητες. Εγώ θυμάμαι ούτε να πάω για διάλλειμα δεν μπορούσα, ούτε καν να γυρίσω σπίτι. Έπρεπε να βγάλω τις γόβες και να κάνω μασαζ στα φουσκαλιασμένα πόδια μου ώστε μετά να προχωράω λες και έχει κάτω σπασμένα γυαλια. Αν πρέπει να φοράς "καλα" σε καμία περίπτωση μην πάρεις κανονικά "καλα" αλλά ανατομικά από ειδικά καταστήματα που προορίζονται για επαγγελματίες. Επίσης υπάρχουν κάλτσες με υποστηρικτικό υλικό συν τους πάτους που αναφέρθηκαν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα