Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τις τελευταίες 2 βδομάδες ζω ενα μαρτυριο..
Ειμαι μαθητης της Β λυκείου θετικης κατευθυνσης.
καθε μερα εχω σχεδον 3 ωρες φροντιστήριο. Η χημεια που κανω ειναι αποκλειστικά Γ λυκειου, οπως και η φυσικη κατ/νσης θα ειναι σε λιγο καιρο καθως θα τελειώσω την θερμοδυναμικη και θα μπω στην υλη της Γ. καθε εβδομαδα γραφω τεστακια και στο φροντιστηριο αλλα και στο σχολειο που με ενδιαφερει να γραψω καλα στα μαθηματα που με ενδιαφερουν (φυσικη γενικης και κατ/νσης, χημεια, Αλγεβρα και μαθηματικα κατ/νσης) και προσπαθω να τα κρατήσω ολα σε ενα μέτρο και να ειμαι μεσα στα πράγματα.. συνήθως τελειωνω 21:30 και διαβαζω μεχρι αργα προσπαθώντας να μείνω στο πρόγραμμα.. καθε μεσημερι κοιμάμαι 2-3 ωρες και το βραδυ μπορει να διαβαζω μεχρι της 2-2:30. Το σπίτι μου ειναι στον 3ο και πριν απο λιγες μερες ήρθε ενας φοιτητής στον 4ο ακριβως πανω απο το διαμέρισμα μου. ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ γαμημενο βράδυ σερνει τα επιπλα (!) (!) (!) με αποτέλεσμα να μην μπορω να να συγκεντρωθώ στο διαβασμα και αργοτερα να εχω εναν ευχάριστο υπνο.. ο ήχος ειναι τοσο μα τοσο ενοχλητικος και σπαστικος που με εχει φερει στα ορια μου και εμενα και την οικογενεια μου.. Χθες το βραδυ κλασσικα παλι τα ίδια και εγω παλι να πεταω μπινελικια μην μπορώντας να αντεξω αλλο και η μητερα μου να μου λεει κανε υπομονη κλπ. τα ακριβως απο διπλα μας διαμερίσματα του εκαναν παραπονα (το βραδυ κοιμουνται με ωτοασπίδες) αλλα και παλι αυτος τους εγραψε στα αρχιδια του και συνεχισε.. ο διαχειριστής ειναι ενήμερος (75 χρονών ανθρωπος) και σημερα πηγαμε στον 4ο να συζητήσουμε μετα απο μεγαλο τρίξιμο.
εδω να πω οτι ειναι το κλασσικο κωλόπαιδο φοιτητής που σπουδαζει οτι πιο ασχετο μαθημα με 8.000 μορια που βρηκε και εβαλε στο μηχανογραφικο (λογω της ανικανότητας και κωλοβαρέματος στο διαβασμα των πανελλαδικων) και τρωει τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα.. του λεμε ηρεμα να σταματησει να το κανει γιατι ενοχλει στις ωρες της κοινής ησυχίας και απανταει με υφος αθώας περιστερας οτι δεν το κανει αυτος,ειπε οτι κοιμοταν και μολις ανοιγει η πορτα βγαίνει με το μαλλι στην πενα ειρωνευόμενοςι τους ενοικους και τον διαχειριστή λεγοντας οτι ειναι σπιτι του και το μονο που κανει ειναι να περπαταει και αν ενοχλει αυτο δεν τον νοιαζει και δεν θα το σταματήσει γιατι ειναι σπιτι του.. εδω να πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος αλλος γιατι το αλλο διαμερισμα ειναι ξενοίκιαστο και το ακριβως διπλα μενει η πρωην διαχειρίστρια με την κόρη της που ειναι Γ λυκειου.
Έχετε ζήσει ποτε κατι παρόμοιο και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε?
Το κάλεσμα της αστυνομιας θα βοηθησει καπου η μπα??

• Like 1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οχι 17.1 εβγαλα, οπως ειπα δεν διαβαζω τιποτα αλλο περα απο μαθηματικα φυσικη χημεια καθως αυτα με ενδιαφερουν.. στα αλλα χαρη μου καναν που με πέρασαν

Δημοσ.

Γιατί; Θα λείψεις αύριο;

Με αυτή την ελπίδα ζω =(

Ontopic, δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Ωτασπίδες ίσως και υπομονή μέχρι να αποφασίσει πού θέλει το τραπέζι και πού τον καναπέ.

Επίσης κουράγιο για όταν βρει γκόμενα.

• Like 8
Δημοσ.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που είναι; Αν ο φοιτητής σέρνει όλη την ημέρα έπιπλα όπως λες, ενδεχομένως να προκαλέσει υλικές ζημιές, κάτι το οποίο ενδιαφέρει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Το ότι πληρώνει ενοίκιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να κάνει και ότι θέλει.

Δημοσ.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που είναι; Αν ο φοιτητής σέρνει όλη την ημέρα έπιπλα όπως λες, ενδεχομένως να προκαλέσει υλικές ζημιές, κάτι το οποίο ενδιαφέρει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Το ότι πληρώνει ενοίκιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να κάνει και ότι θέλει.

αυριο θα ερθει για να μιλήσουμε, σημερα ομως αποφασισαν αν ακουστει κατι το βραδυ μετα της 23:00 ως συνήθως να φερουν την αστυνομια, πραγμα το οποιο δεν ξερω αν χρησιμεύσει σε κάτι..

Δημοσ.

Τα βρήκες όλα εσυ, οτι πέρασε σε όποια κωλοσχολή βρήκε, οτι τρώει τα λεφτά των γονιών του κλπ. ας είσαι ακόμα στη μέση της Β' λυκείου.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν βοηθάει το ότι κάποιοι αναρωτιέστε αν βοηθησει το κάλεσμα της αστυνομιας οποτε σαν ράμπο ... αποφασίζετε να λύσετε τις διαφορές σας μονοι σας και στο τέλος δεν τις λύνετε κιολας.

Γιατι αυτος θα φοβηθεί μονο αν φάει προστιμο. Μέχρι τοτε θα ειρωνεύεται, θα λέει ψέμματα  και θα πουλάει τρέλα.

Δημοσ.

Και τι πάει να πει δεν έχει βολευτεί ακόμα; Όλη την ημέρα τι σκατά κάνει και πρέπει αναγκαστικά να βολευτεί το βράδυ; 

Δηλαδή ο τύπος πρέπει να είναι και ηλίθιος για να μην μπορεί να σκεφτεί ότι ενοχλεί.

Όπως και να έχει συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να τον πάρεις από τα μούτρα γιατί μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχεις.

Το βράδυ σήμερα με το που θα ξανα αρχίσει παίρνεις την Αστυνομία τηλέφωνο για διατάραξη κοινής ησυχίας. Σίγουρα θα μαζευτεί στην τρύπα του.

Αν το ξανακάνει παίρνεις ΞΑΝΑ την Αστυνομία τηλέφωνο να ξανα έρθει.

Αν έρθει πολλές φορές η αστυνομία κινείται αυτεπάγγελτα η διαδικασία και καλείται αυτός που κάνει τον θόρυβο να δικαστεί από το Πταισματοδικείο της περιοχής σου

Γενικά να τον τρέξεις αφού από όσα γράφεις είναι κωλόπαιδο.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την ησυχία του στο σπίτι του!!!

• Like 2
Δημοσ.

εδω να πω οτι ειναι το κλασσικο κωλόπαιδο φοιτητής που σπουδαζει οτι πιο ασχετο μαθημα με 8.000 μορια που βρηκε και εβαλε στο μηχανογραφικο (λογω της ανικανότητας και κωλοβαρέματος στο διαβασμα των πανελλαδικων) και τρωει τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα.. 

Να φανταστώ αν δεν έσερνε τα έπιπλα και διάβαζε τα comics του ήσυχα και ωραία θα είχαμε άλλη άποψη γι'αυτόν ε??

• Like 1
Δημοσ.

εδω να πω οτι ειναι το κλασσικο κωλόπαιδο φοιτητής που σπουδαζει οτι πιο ασχετο μαθημα με 8.000 μορια που βρηκε και εβαλε στο μηχανογραφικο (λογω της ανικανότητας και κωλοβαρέματος στο διαβασμα των πανελλαδικων) και τρωει τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα..

Γενικά να τον τρέξεις αφού από όσα γράφεις είναι κωλόπαιδο.

Με το συμπάθιο άλλα μου θυμίζετε και οι δυο κακιά πεθερά ..  :-D  :-D  :-D

• Like 5
Δημοσ.

Άμα είναι ιδιοκτήτης λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις. Μπορείς να καλέσεις την αστυνομία αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να ανοίξει. Θα πας σε εισαγγελέα βάρδιας και θα ζητήσεις να σου δώσει "εισαγγελική παραγγελία" ένα χαρτάκι που θα το πας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου. Με αυτό η αστυνομία θα του αφήσει ένα χαρτάκι που τον καλεί στο τμήμα για να του κάνουν συστάσεις. Αν ψαρρωσει θα πάει και ίσως βρεις την ησυχία σου. Αν δεν πάει δεν υπάρχουν συνέπειες. Το μόνο σίγουρο 100% αποτελεσματικό αλλα πολυέξοδο μέτρο είναι δικηγόρος και έκδοση ασφαλιστικών μέτρων. Εκεί θα ηρεμήσει θέλει δεν θέλει αλλιώς κάθε φασαρία...Θα κοστίζει ακριβά.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις γραψει ενα σεντονι γεματο περιττες λεπτομερειες, τυπου οτι διαβαζεις χημεια , ποσες ωρες κανεις φροντιστηριο, οτι ειναι κωλοπαιδο, οτι η σχολη του ειναι γτπ και οτι τρωει τα λεφτα του μπαμπα και δεν μας λες τα πιο βασικα, πχ ποιες ωρες συνηθιζει να ενοχλει.

Απο εκει και περα δεν νομιζω οτι οι γονεις σου περιμεναν εσενα να κανεις θρεντ στο φορουμ για να βρεις λυση στο προβλημα. Θεωρω οτι αντιλαμβανονται και οι ιδιοι την κατασταση και αν μπορουσαν να κανουν κατι θα το ειχανε κανει ηδη. Αρα η γρηγορη απαντηση, ειναι οτι δυστυχως δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα απο τη στιγμη που δεν μπορεσαν να κανουν οι γειτονες και οι γονεις σου και απο τη στιγμη που δεν ακουει στις παρατηρησεις. Πιθανως να μην μπορεις να του φερεις ουτε την αστυνομια, γιατι ψιλιαζομαι απο τα συμφραζομενα σου οτι δεν αναφερεσαι καν σε ωρες κοινης ησυχιας.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...