Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόνο με ασφαλιστικά μέτρα

Κοίταξε να δεις. Το πρόστιμο που λες οτι μπορεί να φάει με ασφαλιστικά μέτρα είναι λάθος.

Το πρόστιμο επιβάλλεται για τα κοινά πταίσματα του Ποινικού Κώδικα και άλλα πταίσματα που προβλέπονται σε ειδικούς νόμους.

Από την άλλη, τα ασφαλιστικά μέτρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Αποτελούν διαδικασία των πολιτικών και όχι των ποινικών δικαστηρίων και όταν διατάσσονται τα ασφαλιστικά μέτρα δεν επιβάλλεται πρόστιμο.

Παρόλα αυτα ο ts μπορεί να προστατευθεί νομικά με το άρθρο 417 του ΠΚ που λέει τα εξής:

Διατάραξη ησυχίας. Όποιος διαταράσσει δημόσια τις ασχολίες, τις τέρψεις ή την νυχτερινή ησυχία των κατοίκων με υπερβολικούς κρότους που παράγονται κατά την άσκηση κάποιου επαγγέλματος ή που προκαλούνται με άλλον τρόπο ή με θορύβους, διαπληκτισμούς ή με οποιεσδήποτε άλλες πράξεις τιμωρείται με κράτηση ή πρόστιμο.

Τώρα βέβαια αν αξίζει να φτάσουν στα δικαστήρια για να φάει ο άλλος ένα πρόστιμο 50 ευρώ και να του ξανακάνει μετά απο λίγες μέρες τα ίδια, είναι θέμα του ts να το αποφασίσει.

Γενικά ου μπλέξεις με κακο γείτονα.

ΥΓ: εμενα η απο πάνω μου χτυπάει το πάτωμά της - ταβάνι μου όποτε μπαίνω για μπάνιο γιατι την ενοχλεί ο θόρυβος του νερού που πέφτει στη μπανιέρα. Τι να την κάνω να την πάω στα δικαστήρια γι αυτό; Γιατί μήπως θα σταματησει να χτυπάει; Οχι φυσικά.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοίτα και σε μένα βογκάει η από κάτω (φοιτητική πολυκατοικια),άλλα επειδή γινεται το πολυ 2-3 φορες το μηνα και για 1-2 λεπτα (τουλαχιστον τοσες την ακουω) μικρο το κακό.

Εγώ θα της χτυπούσα την πόρτα και θα απαιτούσα να γίνεται συχνότερα και περισσότερο. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα της χτυπούσα την πόρτα και θα απαιτούσα να γίνεται συχνότερα και περισσότερο. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Χαχαχα,ειναι και δυνατο γκομενακι.. 

Να προσπαθεις κανενα 2ωρο να συγκεντρωθεις να διαβασεις για εξεταστικη και να αρχιζει στα ενδιάμεσα  ^_^

Σε μια φαση περσι που γινοταν αρκετα πιο συχνα,εβαζα και εγω ντοκιμαντερ στην tv και το εβλεπα ΟΛΟ.  :D

(και οχι μλκς 1ωρα++)

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα και σε μένα βογκάει η από κάτω (φοιτητική πολυκατοικια),άλλα επειδή γινεται το πολυ 2-3 φορες το μηνα και για 1-2 λεπτα (τουλαχιστον τοσες την ακουω) μικρο το κακό.Εχω την εντυπωση πως ο θορυβος ερχεται με τη βοηθεια των σωληνων της θερμανσης που ερχονται απο κατω,λογικα δεν υπαρχει καλη μόνωση περιμετρικα του σωληνα..

Μόνο 1-2 λεπτά η τύπισσα για climax; Μπράβο...

• Like 1
Δημοσ.

Στατιστικά είναι πιθανότερο να το τραβάει μουγκό όσο το ελέγχει, μέχρι τη φάση που αρχίζουν και μπαίνουν τα πιατίνια.

• Like 5
Δημοσ.

Το οτι μπορεί όντως απλά να περπατάει, κανείς ε;

Είχα το ίδιο πρόβλημα στο προηγούμενο σπίτι, αλλα εγώ ήμουν στη θέση του "απο πάνω".

Ήρθε κάποια στιγμή ένας τύπος (κόκκαλο ) απο το πουθενά να μου την πεί γιατί σέρνω τα έπιπλα "εδώ και μήνες". Προφανώς το μόνο που έκανα ήταν να περπατάω και να κάθομαι/σηκώνομαι στον καναπέ (ζωάρα), αλλα το σπίτι ήταν τόσο old school που ότι και να έκανες ακουγόταν. 

Τον έβαλα σπίτι. Τον προκάλεσα να βρεί τι σκατά μπορεί να σέρνω (είχα μόνο ένα τεράστιο καναπέ και ένα τεράστιο έπιπλο τηλεόρασης πάνω απο το δωμάτιο του), συνειδητοποίησε οτι μένει στην πιο κακοσυντηρημένη πολυκατοικία της Θεσ/νικης, είπαμε καληνύχτα, ορκιστήκαμε να φύγουμε απο αυτή την τρωγλη σύντομα (όπως και κάναμε) και έφυγε.

Κατανοητά τα ωράρια και τα προβλήματα του καθενός, αλλα δε μπορείς να απαιτείς απο τον άλλον να μην υπάρχει επειδή είσαι πλέμπα και μένεις στον απόπατο της ανοικοδόμησης. Πάντα στα πλαίσια της λογικής και του σεβασμού προφανώς.

Αυτό συμβαίνει και σε μας. Κανείς δεν είναι ιδιαίτερα θορυβώδης αλλά έχουμε μηδέν ηχομόνωση (σε σημείο που ακούω κανονικά τους διαλόγους των απο κάτω όταν έχει ησυχία). Επειδή τα από πάνω διαμερισματα είναι άδεια και το μισό μου σπίτι είναι το μπαλκόνι τους, προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα. Όταν όμως έρχονται οι από πάνω, 10 μέρες το χρόνο, ακούω κάθε τους βήμα, καθώς κάποιος φοράει τσόκαρα. Εννοείται όταν μείνουν μόνιμα (η ιδιοκτήτρια μου είπε πως ένα παίδι της θα έρθει να μεινει του χρόνου,καθώς ευελπιστούν να περάσει στο πανεπιστήμιο) θα τους θίξω το θέμα των μαλακών πάτων στις παντόφλες. Αυτό άλλωστε κάνουμε κι εμείς. Μαλακές παντόφλες, χαλιά, και σεβασμός στις ώρες κοινής ησυχίας.Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. 

Δημοσ.
πιατίνια;

Μιλάω για εκείνες τις ποτέ αρκετές χρονικές διάρκειες που η νόηση μέσα μας δίνει τη σκυτάλη στη σάρκα, εκεί που η σκέψη ακινητεί μπροστά στο Κενό και το Πλήρες του ζώου, στα κατεβάσματα Κατεχάκη από Καρέα που ο κόσμος ολόκληρος είναι ενδοκρινολογία και φυγόκεντρος, στη φάση που η Γερμανία νικάει Βραζιλία με 7-1 και που οι Sabbath ξεκινάνε να παίζουν την αρχή του Fairies Wear Boots.

Ε εκεί λογικό να χάνει τον έλεγχο το κορίτσι.

• Like 7
Δημοσ.

Μιλάω για εκείνες τις ποτέ αρκετές χρονικές διάρκειες που η νόηση μέσα μας δίνει τη σκυτάλη στη σάρκα, εκεί που η σκέψη ακινητεί μπροστά στο Κενό και το Πλήρες του ζώου, στα κατεβάσματα Κατεχάκη από Καρέα που ο κόσμος ολόκληρος είναι ενδοκρινολογία και φυγόκεντρος, στη φάση που η Γερμανία νικάει Βραζιλία με 7-1 και που οι Sabbath ξεκινάνε να παίζουν την αρχή του Fairies Wear Boots.

Ε εκεί λογικό να χάνει τον έλεγχο το κορίτσι.

"Κατεχάκη από Καρέα" είναι σαν να λέμε εμείς εδώ πάνου "Επταπυργίου από Φιλίππειο" ε; Ε; Αααατσα, το 'πιασα!

• Like 1
Δημοσ.

Οτι βγαζεις συμπερασματα για τη σχολη του απο τη φασαρια που κανει με ξεπερναει... Οπως και να εχει,αυτος ετσι εχει μαθει να κανει προφανως και δεν τον ενδιαφερει. Ξερω απο πρωτο χερι απο φασαριες γειτονων... Αμα ο αλλος ειναι στα τετοια του δεν αλλαζει αυτο που να χτυπιεσαι. Δεν μπορεις να κανεις και πολλα,αφου η φασαρια που κανει δεν εχει να κανει με μουσικες κτλ. Ουτε αστυνομιες ουτε τιποτα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τον πιασεις και να του πεις ευγενικα και χωρις τσαμπουκαδες οτι χρειαζεσαι ησυχια γιατι δινεις εξετασεις φετος (φοιτητης ειναι,προσφατα το περασε, ισως δειξει κατανοηση). Απο εκει και περα αν δεν σταματησει δεν γινεται κατι αλλο. Θα πρεπει να κανεις υπομονη και να διαβαζεις ωρες που αυτος δεν ειναι σπιτι ή που δεν ακουγεται και να παρεις ωτοασπιδες. Σε μερικους μηνες δινεις αλλωστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...