Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με σοκολατα και τριμμενο μπισκοτο? διαβαζω μια κρεπα με σοκολατα εχει 290 θερμιδες αλλα δεν νομιζω να ισχυει. καπου αλλου διαβασα οτι μια κρεπα με ζυμη ολικης και μαυρη σοκολατα και μπισκοτο ολικης εχει 590 θερμιδες, οποτε η κανονικη κρεπα, οχι ολικης ποσες εχει 800?

μπορει καποιος να με διαφωτισει σας παρακαλω?

Δημοσ.

Κρέπα με λεπτή επάλλειψη σοκολάτας ή κρέπα που στάζουν οι μερέντες στο πάτωμα; :P

μια νορμαλ χαχα. να εχει αρκετη σοκολατα :P

Δημοσ.

Αν έχεις ζυγαριά τροφίμων ζύγισε την και ότι δεις σε βάρος πολλαπλασίασε το x5. Αυτές πάνω κάτω είναι οι θερμίδες ενός γλυκού.

Δημοσ.

με σοκολατα και τριμμενο μπισκοτο? διαβαζω μια κρεπα με σοκολατα εχει 290 θερμιδες αλλα δεν νομιζω να ισχυει. καπου αλλου διαβασα οτι μια κρεπα με ζυμη ολικης και μαυρη σοκολατα και μπισκοτο ολικης εχει 590 θερμιδες, οποτε η κανονικη κρεπα, οχι ολικης ποσες εχει 800?

μπορει καποιος να με διαφωτισει σας παρακαλω?

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος να κανει θερμιδομετρηση σε κρεπα σοκολατα για να σε διαφωτισει καλυτερα απο οσα ηδη εχεις διαβασει, εφοσον το εψαξες.

Δημοσ.

Αν έχεις ζυγαριά τροφίμων ζύγισε την και ότι δεις σε βάρος πολλαπλασίασε το x5. Αυτές πάνω κάτω είναι οι θερμίδες ενός γλυκού.

σοβαρα? παει τωρα την εφαγα

• Like 1
Δημοσ.

Το έψαξες στο google?

Κρέπα με σοκολάτα αντιστοιχει/ουν σε 270 θερμιδες. Για να καψετε τις θερμιδες θα πρεπει να παιξετε ποδοσφαιρο για 30 λεπτα!

http://varos24.gr/calories/form/krepa-me-sokolata

με σοκολατα γραφει τοσο. με σοκολατα μπισκοτο? εχω ψαξει ολο το google δεν γραφει πουθενα. να προσθεσω στο 270 ποσο εχει το μπισκοτο?

Δημοσ.

Το έψαξες στο google?

Κρέπα με σοκολάτα αντιστοιχει/ουν σε 270 θερμιδες. Για να καψετε τις θερμιδες θα πρεπει να παιξετε ποδοσφαιρο για 30 λεπτα!

http://varos24.gr/calories/form/krepa-me-sokolata

Οπότε με τις κρέπες που έχω φάει στην ζωη μου πρέπει να παίξω καμία 250 αγώνες ποδοσφαίρου :) :P

Είμαι γλυκατζης!!

• Like 4
Δημοσ.

με σοκολατα γραφει τοσο. με σοκολατα μπισκοτο? εχω ψαξει ολο το google δεν γραφει πουθενα. να προσθεσω στο 270 ποσο εχει το μπισκοτο?

Τι ψυχαναγκασμός είναι αυτός? Φάε την κρέπα να την ευχαριστηθείς και άσε τις θερμίδες ήσυχες.

Βασικά πάω κι εγώ να κάνω μια τώρα, μου έχει περισσέψει ένα φύλλο κρέπας από το πρωί που έφτιαξα.

Θα βάλω μέσα σοκολάτα, μπισκότο, μπανάνα. Δεν θα κοιμηθείς αν δεν μάθεις πόσες θερμίδες έχει η μπανάνα.

• Like 7
Δημοσ.

Τι ψυχαναγκασμός είναι αυτός? Φάε την κρέπα να την ευχαριστηθείς και άσε τις θερμίδες ήσυχες.

Βασικά πάω κι εγώ να κάνω μια τώρα, μου έχει περισσέψει ένα φύλλο κρέπας από το πρωί που έφτιαξα.

Θα βάλω μέσα σοκολάτα, μπισκότο, μπανάνα. Δεν θα κοιμηθείς αν δεν μάθεις πόσες θερμίδες έχει η μπανάνα.

αυτό ακριβώς! φάτην και μη σκας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...