Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως σέρνει και τα έπιπλα?? :-D :-D

γιατί ειρωνεύεσαι? Από πίσω από το μαγαζί του μένω άλλα από τις 11 και μετα βάζει τον ήχο από την κονσόλα στο τερμα
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα στην περιοχή μου έχει ανοίξει ένα μαγαζί τύπου καφενείο σε συνδυασμό με μινι μαρκετ και ο τύπος που το εχει βαραει την μουσικη πολλες φορες μεχρι τις 5 το πρωι. Θέλω να σας ρωτήσω λοιπόν αν ξέρει κανείς να μου πει ποιο είναι το νόμιμο ωράριο του καταστήματος αυτού βάσει του νόμου και τι ενέργεις μπορώ να κάνω από μεριάς μου έτσι ω΄στε να μπορώ να κοιμηθώ επιτέλους σαν άνθρωπος γιατί η κατάσταση πια δεν πάει άλλο.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

σε τι κοσμο ζεις?......

αστυνομια ρε. μετα τις 11 (το πολυ) κανενας δεν εχει δικαιωμα να σου στερη τον υπνο, ουτε ο ιδιος ο θεος.

Δημοσ.

σε τι κοσμο ζεις?......

αστυνομια ρε. μετα τις 11 (το πολυ) κανενας δεν εχει δικαιωμα να σου στερη τον υπνο, ουτε ο ιδιος ο θεος.

σωστος,ουτε ο θεος.....κανε κανα κουτσουβελο,και ξαναπεστο.......

Δημοσ.

Η αστυνομία μπορεί να παρέμβει για το θέμα της μουσικής (θορύβου γενικότερα) τις ώρες κοινής ησυχίας.

Από την άλλη (2η προσέγγιση) θα ήταν να εξεταστεί και το θέμα της καταγγελίας στην ΑΕΠΙ (την ασχολούμενη με τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας).

Αν και γενικά διαφωνώ μαζί τους σε πολλά πράγματα, εδώ ίσως να σε βοηθούσε αφού απαγορεύεται να έχεις μουσική (από ραδιόφωνο, cd, κλπ) που να την ακούει κάποιος πέραν του χρήστη και της οικογένειάς του (προσωπική χρήση). Σύμφωνα με την ερμηνεία που κάνουν στο νόμο, η μουσική σε ένα κατάστημα δημιουργεί όφελος (ο πελάτης αισθάνεται πιο όμορφα, μπλα μπλα μπλα) και άρα η επιχείρηση κερδίζει από αυτό. Κατά συνέπεια πρέπει να πληρώσει δικαιώματα για χρήση αυτής της μουσικής

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά το θέμα είναι πιο είναι το νόμιμο ωράριό του. Αν πρέπει δηλαδή το πολύ 12 να έχει κλείσει τότε κάποιος πρέπει να του το επιβάλει.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα στην περιοχή μου έχει ανοίξει ένα μαγαζί τύπου καφενείο σε συνδυασμό με μινι μαρκετ και ο τύπος που το εχει βαραει την μουσικη πολλες φορες μεχρι τις 5 το πρωι. Θέλω να σας ρωτήσω λοιπόν αν ξέρει κανείς να μου πει ποιο είναι το νόμιμο ωράριο του καταστήματος αυτού βάσει του νόμου και τι ενέργεις μπορώ να κάνω από μεριάς μου έτσι ω΄στε να μπορώ να κοιμηθώ επιτέλους σαν άνθρωπος γιατί η κατάσταση πια δεν πάει άλλο.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

γιατί ειρωνεύεσαι? Από πίσω από το μαγαζί του μένω άλλα από τις 11 και μετα βάζει τον ήχο από την κονσόλα στο τερμα

Νταμπλ ακκάουντ? :huh:

• Like 5
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά το θέμα είναι πιο είναι το νόμιμο ωράριό του. Αν πρέπει δηλαδή το πολύ 12 να έχει κλείσει τότε κάποιος πρέπει να του το επιβάλει.

ΔΕΝ υπάρχει ξεχωριστό νόμιμο ωράριο.

Ο νόμος προβλέπει ώρες κοινής ησυχίας οι οποίες είναι 

α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15.00 έως 17.30 και από 23.00 έως 07.00

β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15.30 έως 17.30 και από 22.00 έως 07.30

Μετά από αυτές τις ώρες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να κάνει φασαρία και να ενοχλεί.

Πόσο μάλλον αν το κάνει στις 5 το πρωί.

Παίρνεις το 100 πολύ απλά να τους κάνουνε μια παρατήρηση και αν συνεχίσουν να κάνουν φασαρία φωνάζεις ξανά το 100 και αρχίζουν να πέφτουν τα πρόστιμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...