Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 12:36 ΠΜ, drmanakias είπε

Ξέχασα να αναφέρω ότι άνοιξε πλυντήριο παραπλήσιο του λαμπίκο της Αθήνας .  Προέκτασή Μακρυγιάννη, στον Εύοσμο  μετα από το Μελι Μελι … Για τα προγράμματα που λες δεν θα συμφωνήσω, χωρίς ζεστό νερό με σαπουνάδα , αλλά με το κοινό κρύο δεν κατάφερα ποτέ να καθαρίσω το αυτοκίνητο … πάντα έμενε μια πούδρα βρομάς που εν τελεί κατέληγε να την παίρνει το πανί στο τέλος και να ξύνει όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο . Σε αυτό με το απιονισμενο στο τέλος , βγαίνεις κεντρικό το πατάς λίγο και δεν θέλει ούτε σκούπισμα .. και το κερί κανείς όντος πολύ καλεί δουλειά . Απαγορεύετε το σφουγγάρι και ο κουβάς  ( για μένα δεν υπάρχει και λόγος να φας ταλαιπωρία να κάθεσαι με βούρτσα και να τρως 30λεπτα απτή ζωή σου ) Κόστος 0.5Ε = 1Μ … 2Ε=4Μ …. 3Ε μια μάρκα = 7Μ …. Συνήθως μου βγαίνει 4-5Ε με κέρωμα.    https://goo.gl/maps/N8KSRoC1EV4obEzv6

Αν για δικούς σου λόγους θες σφουγγάρι και κουβά  , έχει ένα βενζινάδικο που έχει πιεστικά , αυτό που ανέφερε ένας φίλος παραπάνω  , πήγαινα για αρκετό καιρό πριν ανοίξει το Thessπλισιμο , είναι 1Ε η μάρκα για 7λεπτα νμζ … αλλά δεν τρελάθηκα  πολύ χάλια υποδομές.   https://goo.gl/maps/gHqxSUqSyNFx3Q4c6

Ενδιαφέρον ακούγεται ωστόσο εγώ έχω soft top και δε θέλω να την κάνω με πιεστικό,γι αυτό θέλω να υπάρχει καί η δυνατότητα για σφουγγάρι.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, paylidis είπε

Βασικά εγώ θέλω να έιναι πάντα καθαρό. Σε κάποιες περιοχές στα δυτικά έχω βρει απέξω πλύσιμο με 2-3€ αλλά στα βόρεια δε παίζει, στην καλύτερη 6 σε μηχάνημα. 

Το να πάρω ένα πλυστικο και να δώσω Κανα 2 ευρώ να το πλύνω μια Κυριακή δε μου είναι κάτι ούτως ή άλλως μόνο σκόνη έχει άντε και καμία κουτσουλιά. 

Εάν είχα μονοκατοικία θα έπαιρνα ένα πλυστικο να το κάνω μόνος μου αλλά στην οικοδομή δε λέει...

κατα τα αλλά μέσα έξω δίνω 12€ Μια φορά το μήνα σε πρατήριο με σωστό προσωπικό και το κάνουν κούκλα με κερί κλπ

Μακριά μου πέφτουν. Ευχαριστώ πάντως 

Εχει Λαμπικο στην Αγία Παρασκευή, λίγο μετά τη διασταυρωση με Δ. Πλακεντιας, στο ρεύμα προς Μεσογείων. Απλά σε off μερες τύπου Κυριακές κλπ έχει κόσμο. Επίσης υπάρχει ένα Βριλήσσια που είχα ακούσει πως Τετάρτη έχει γενικό με 5€ προσφορα, αλλα δε θυμαμαι πως το λένε, μπορω να το ψάξω πάντως 

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εχει Λαμπικο στην Αγία Παρασκευή, λίγο μετά τη διασταυρωση με Δ. Πλακεντιας, στο ρεύμα προς Μεσογείων. Απλά σε off μερες τύπου Κυριακές κλπ έχει κόσμο. Επίσης υπάρχει ένα Βριλήσσια που είχα ακούσει πως Τετάρτη έχει γενικό με 5€ προσφορα, αλλα δε θυμαμαι πως το λένε, μπορω να το ψάξω πάντως 

Το supercarwash λες. Έχω πάει 3-4 φορες. Καλουτσικο είναι - ικανοποιητική δουλειά κάνουν αλλά μπορεί να τύχεις σε υπερβολικη κίνηση και να κανείς καμία ώρα και βάλε εντέλει......θα τσεκάρω αυτό που λες και μου είπε και ένας γείτονας για ένα αντίστοιχο στην παπανικολη στο Χαλάνδρι 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα καθώς έχω πρόβλημα με το uwash στον Φοίνικα και ψάχνω κάτι άλλο αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη χωρίς να γίνεται χαμός και χωρίς να υπάρχει κλαρίνο στην είσοδο να δίνει λάθος τις σειρές και να κάνεις συντονισμένα όπισθεν με άλλους 6 για να μπει στη σειρά του το saxo που έτρωγε McDonald's στη γωνία.

Καμία ιδέα;

Self wash αξιοπρεπές, δεν έχω θέμα να κουβαλάω και κουβά σαπούνια κλπ. Όχι χρεπια πιεστικά όχι να μην μπορείς να σταθείς από τη λέρα.

Δημοσ.

Έχω πάει και στο uwash στη ΔΟΥ Καλαμαριάς,στο Μαυρικο στην Κλεισθένους,στο Λαμπικο λιγο κάτω από Σταύρο (δίπλα από τα Λιντλ) αλλά και σε αυτό στο Χαλάνδρι κοντά στο σταθμό του μετρό Αγ Παρασκευή και στο Λαμπικο στο Ν. Ηράκλειο

Αν κάτι έχω καταλάβει,είναι να αποφεύγεις τις δημοφιλείς ώρες, να πηγαίνεις σε ψιλοασχετη ώρα πχ Πέμπτη μετά τις 8 γιατί σε όλα μα όλα τα self service πάντα γίνονται μπινιές με την ουρά.

Ειδικά σε αυτό στο Χαλάνδρι,είναι ότι χειρότερο έχω δει καμία οργάνωση, καμία υπηρεσία στον πελάτη

Από όλα αυτά, καλύτερα πιεστικά στα Λαμπικο, πιο καθαρά ο Μαυρίκος αλλά με αδύναμες σκούπες

Δημοσ.

Διευκρίνιση μιλάω για Θεσσαλονίκη αλλά ισχύουν αυτά που λες. Εγώ σπαστηκα από τις όπισθεν, όπως κι άλλα 4 αυτοκίνητα που φύγαμε.

Τετάρτη 1 το μεσημέρι δε τη λες και ώρα αιχμής.

Δημοσ.
2 hours ago, fylatos said:

Επαναφέρω το θέμα καθώς έχω πρόβλημα με το uwash στον Φοίνικα και ψάχνω κάτι άλλο αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη χωρίς να γίνεται χαμός και χωρίς να υπάρχει κλαρίνο στην είσοδο να δίνει λάθος τις σειρές και να κάνεις συντονισμένα όπισθεν με άλλους 6 για να μπει στη σειρά του το saxo που έτρωγε McDonald's στη γωνία.

Καμία ιδέα;

Self wash αξιοπρεπές, δεν έχω θέμα να κουβαλάω και κουβά σαπούνια κλπ. Όχι χρεπια πιεστικά όχι να μην μπορείς να σταθείς από τη λέρα.

Πάνε 9 η ώρα το πρωί , που έχει και ζεστό νερό να φύγουν όλα !!😎😎😎

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostakiss είπε

Πάνε 9 η ώρα το πρωί , που έχει και ζεστό νερό να φύγουν όλα !!😎😎😎

Δουλεύω και σήμερα απλά ήμουν για δουλειά προς τα εκεί. Σκέφτομαι το 1-2 το βράδι

Δημοσ.
41 minutes ago, fylatos said:

Δουλεύω και σήμερα απλά ήμουν για δουλειά προς τα εκεί. Σκέφτομαι το 1-2 το βράδι

Πήγα κάνα δυο φορές με καραντίνα , δε μπορούσες να πιάσεις το λάστιχο από το πιστόλι από τη θερμότητα χαχα

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ισχυει πως σε ολα τα self service  πλυντήρια λογω του ζεστού νερου και των δυνατών καθαριστικων φεύγουν ολς τα κεριά του αυτοκινήτου; Επίσης γνωρίζει κανεις το ph της σαπουναδας; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 22/4/2021 στις 11:12 ΠΜ, MinasAlfa είπε

Ισχυει πως σε ολα τα self service  πλυντήρια λογω του ζεστού νερου και των δυνατών καθαριστικων φεύγουν ολς τα κεριά του αυτοκινήτου; Επίσης γνωρίζει κανεις το ph της σαπουναδας; Ευχαριστώ!

Τι εννοείς κεριά ? 

Το κοινό κέρωμα του πιεστικού το κάνεις στο προτελευταίο πρόγραμμα στο συγκεκριμένο πλυντήριο, ξεπλένεις έπειτα με το τελευταίο πρόγραμμα που είναι “απιονισμένο” και προσωπικά ούτε καν το σκούπιζα , κεντρικό Παπαγεωργίου και ήταν έτοιμο … και όταν έβρεχε είχε πολύ θετικά αποτελέσματα το συγκεκριμένο κερί, το νερό δεν καθόταν πάνω στο αμαξι (πριν μερικούς μήνες τουλάχιστον, με τα “χημικά” που χρησιμοποιούσαν τότε )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/4/2021 στις 3:14 ΠΜ, drmanakias είπε

Τι εννοείς κεριά ? 

Το κοινό κέρωμα του πιεστικού το κάνεις στο προτελευταίο πρόγραμμα στο συγκεκριμένο πλυντήριο, ξεπλένεις έπειτα με το τελευταίο πρόγραμμα που είναι “απιονισμένο” και προσωπικά ούτε καν το σκούπιζα , κεντρικό Παπαγεωργίου και ήταν έτοιμο … και όταν έβρεχε είχε πολύ θετικά αποτελέσματα το συγκεκριμένο κερί, το νερό δεν καθόταν πάνω στο αμαξι (πριν μερικούς μήνες τουλάχιστον, με τα “χημικά” που χρησιμοποιούσαν τότε )

Εγω κερωνω ανα 3 μηνες με τον παραδοσιακο παλιο τρόπο κερωματος με σκληρό κερι Αφού πλυνω το αμαξι στο σπιτι. Ολα τα σαμπουαν που χρησιμοποιώ στο σπιτι ειναι με  ουδέτερο ph ωστε να μην καταστρέφετε το κερι. Δεν κερωνω ποτε σε self wash καθως πιστευω οτι δεν ειναι ουσιαστικό κερωμα αυτο που κανει απλα ειναι ευκολο λαι γρήγορο. Απλα εχω ρωτήσει σε self wash τι ph εχουν τα σαμπουαν τους αλλα δεν εχω παρει ουσιαστική απάντηση απο κανενα (μπορει να μην ξερουν καν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...