logokrimenos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έχω ένα φίλο που έχει ένα μαγαζί, γενικά δεν τα πάει και τέλεια αλλά ντάξει. Το πρόβλημά του είναι οτι 2 φορές την βδομάδα πρέπει να κάνει κάποιες πληρωμές, αρκετές φορές δεν προλαβαίνει να πάει στην τράπεζα και του δίνω την κάρτα μου να βάζει τα λεφτά απο ΑΤΜ εκεί και να κανω μεταφορά απο ebanking. Επειδή μου τα έχει πρήξει λίγο και αρκετές φορές τύχαινε να μην είμαι διαθέσιμος να του κάνω την μεταφορά εκείνη την στιγμή, ψάχνουμε κάποιο πιθανό τρόπο να ανοίξει λογαριασμό. Ναι δεν έχει σε ΚΑΜΙΑ τράπεζα, μόνο ο πατέρας του έχει αλλά χρωστάει σε εφορία και αν βάλει λεφτά θα του τα πάρουν, 1
NemeSis1990 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 να πληρωσει τα κερατιατικα του πατερα του!!! 3
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 O μπαμπας χρωσταει σε εφορια ενω εχει λεφτα να την πληρωσει, αυτος δεν εχει καν τραπεζικο λογαριασμο στο ονομα του αλλα καπως μαγικα εχει ανοιξει επιχειρηση κι εσυ εχεις οικονομικες δοσοληψιες μαζι του για να εξυπηρετησεις και τους 2.Βρειτε τον αδυναμο κρικο. PS. μνημονια. 4
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που ξέρω είναι οτι, για έναρξη επιχείρησης μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό σε τραπεζα
insomnia888 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 O μπαμπας χρωσταει σε εφορια ενω εχει λεφτα να την πληρωσει, αυτος δεν εχει καν τραπεζικο λογαριασμο στο ονομα του αλλα καπως μαγικα εχει ανοιξει επιχειρηση κι εσυ εχεις οικονομικες δοσοληψιες μαζι του για να εξυπηρετησεις και τους 2. Βρειτε τον αδυναμο κρικο. PS. μνημονια. Ψιτ! Ακούς?
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ψιτ! Ακούς? Εχουμε και δευτερο αποτι βλεπω. 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Συνεχίστε το έτσι όπως το κάνετε καλύτερα...άλλη λύση είναι να ανοίξεις εσύ λογαριασμό σε τράπεζα που είσαι ήδη πελάτης και να τον βάλεις συνδικαιούχο (δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται) ή και να τον λειτουργεί αυτός κι ας μη φαίνεται κάπου.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 μιας και εχουμε CC και ειναι δυσκολο για εδω κοιτα και σε ξενη τραπεζα εντος Site: ΕΕ
logokrimenos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα είναι να ανοίξει σε μια εκ των Εθνική ή Πειραιώς για να μπορεί να κάνει κατάθεση στο ΑΤΜ και σε ώρες που δεν δουλεύουν (στην περιοχή μας μονο αυτες έχουν) Πλέον δεν τον χρησιμοποιεί τον λογαριασμό μου γτ τον χρειάζομαι, του είχα δώσει την κάρτα μου κανα 2 μήνες αλλα τώρα πάπαλα.
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ο ίδιος δεν μπορεί να ανοίξει αν δεν είναι στις εξαιρέσεις των cc, δες αν γίνεται αυτό που σου έγραψα πιο πάνω αν σας βολεύει.
mylo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εν έτη 2017 υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό; εκτός και αν δε μας τα λες όλα....
idomeneas7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το μαγαζί είναι στον μπαμπά που δεν πληρώνει εφορία μάλλον. Να πάει να ανοίξει έναν λογαριασμό, η Πειραιώς που λες ανοίγει εδώ και πολλούς μήνες νέους. 1
torq Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 πως γίνεται ρε παιδιά άνθρωπος να μην έχει τραπεζικό λογαριασμό; εδώ οι γονείς πολλές φορές ανοίγουν τραπεζικό λογαριασμό για τα παιδιά τους (ανήλικα) και τους βάζουν χρήματα ώστε όταν μεγαλώσουν να έχουν ένα ποσό..... σχεδόν όλες οι οικογένειες αυτό κάνανε. ο φίλος σου πως έμεινε στην απ έξω; 1
mclein Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 να κανει αιτηση για POS κ θα του ανοιξουν οψεως. ετσι κ αλλιως "αναγκασμενος θα ειναι" να εχει POS. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 πως γίνεται ρε παιδιά άνθρωπος να μην έχει τραπεζικό λογαριασμό; εδώ οι γονείς πολλές φορές ανοίγουν τραπεζικό λογαριασμό για τα παιδιά τους (ανήλικα) και τους βάζουν χρήματα ώστε όταν μεγαλώσουν να έχουν ένα ποσό..... σχεδόν όλες οι οικογένειες αυτό κάνανε. ο φίλος σου πως έμεινε στην απ έξω; Σε απατεωνισκους-απατεωνες αυτο ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σου κανει εντυπωση... Προκειμενου να πιστολιασουν οτι βρουν μπροστα τους και να αποφυγουν την τσιμπιδα του νομου, κανουν οτι φανταστεις. Παραλληλα βριζουν το κρατος και τους πολιτικους για την αναποτελεσματικοτητα τους. Μαζι με Σοιμπλε, Μερκελ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα