johnmt2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 20/1/2020 στις 5:32 ΜΜ, akoinonitos είπε Δεν κάνουν οι 200αριδες ,θες 3 120αριδες ανεμιστήρες που θα βιδωσουν στο ψυγείο, Τα rgb είναι πιο ακριβά https://www.ekwb.com/shop/ek-velocity-d-rgb-nickel-acetal https://www.ekwb.com/shop/ek-quantum-kinetic-tbe-200-d5-pwm-d-rgb-acetal Καλημέρα, έχω συμπληρώσει στο καλάθι σχεδόν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα απλά έχω κάποιες απορίες. Καταρχάς θα κάνω order 2x 240mm ψυγεία αντί για ενός 360mm για καλύτερη απόδοση μιας και δεν έχει στοκ σε 360mm η ek. Στο θέμα των fittings είπες θα χρειαστώ 8 για ένα απλό στήσιμο εννοείς μαζί με block για την κάρτα γραφικών; Γωνίες των 45 και 90 μοιρών περίπου πόσες θα χρειαστούν και για τους 2 τύπους; Τέλος τα Rotary extender τι ακριβώς κάνουν και πόσα θα χρειαστώ; Αυτά για την ώρα! Ευχαριστώ Το συγκεκριμένο ψυκτικό είναι καλο; 1L είναι αρκετό;
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnmt2 είπε Καλημέρα, έχω συμπληρώσει στο καλάθι σχεδόν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα απλά έχω κάποιες απορίες. Καταρχάς θα κάνω order 2x 240mm ψυγεία αντί για ενός 360mm για καλύτερη απόδοση μιας και δεν έχει στοκ σε 360mm η ek. Στο θέμα των fittings είπες θα χρειαστώ 8 για ένα απλό στήσιμο εννοείς μαζί με block για την κάρτα γραφικών; Γωνίες των 45 και 90 μοιρών περίπου πόσες θα χρειαστούν και για τους 2 τύπους; Τέλος τα Rotary extender τι ακριβώς κάνουν και πόσα θα χρειαστώ; Αυτά για την ώρα! Ευχαριστώ Το συγκεκριμένο ψυκτικό είναι καλο; 1L είναι αρκετό; Καλο ειναι το υγρο οκ. 8 fittings θα χρειαζοσουν μαζι μετην καρτα αλλα για 1 ψυγειο τωρα θες αλλα δυο.Το rotary extender το θες για να ενωσεις την βανα με το Yspliter και το Yspliter με το σημειο πυ θα το τοποθετησεις ,για αυτο που θες να κανεις 2 ειναι αρκετα ,σχεδιασε σε ενα χαρτι πως θα φτιαξεις την λουπα ωστε να δεις που χρειαζεσαι γωνιες ,μπορεις και να μην βαλεις γωνιες αλλα θα ειναι λιγο ασχημο το αποτελεσμα με πολλες καμπυλες στους σωληνες Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από akoinonitos 1 1
johnmt2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 @akoinonitos με τα cpu blocks η ek μήπως δίνει και κάποιο bracket για να βιδωσεις πάνω το block;
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, johnmt2 είπε @akoinonitos με τα cpu blocks η ek μήπως δίνει και κάποιο bracket για να βιδωσεις πάνω το block; Για να κουμπώσει στον επεξεργαστή; Όλες δίνουν αν δεν κάνω λάθος... 1
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, johnmt2 είπε @akoinonitos με τα cpu blocks η ek μήπως δίνει και κάποιο bracket για να βιδωσεις πάνω το block; Ναι ρε εννοειται
ksaderfoss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) About Last Build... Στο Legendary Singularity Spectre 2.0! Η φωτογράφιση εγινε σε ενα εγκατελειμμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα οπου νομιζω ταίριαξε τέλεια σαν σκηνικό! Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από ksaderfoss 9 1
LIGHT1NG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Λογικά τα καλώδια αν ήταν άλλο χρώμα αντί για κόκκινο να ήταν καλύτερα επίσης τα άσπρα /μπλε στο psu μπορείς να εκτυπώσεις σε πορτοκαλί χρώμα αντίστοιχα αυτοκόλλητα αλλά γιατί 1200watt?
ksaderfoss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Λογικά τα καλώδια αν ήταν άλλο χρώμα αντί για κόκκινο να ήταν καλύτερα επίσης τα άσπρα /μπλε στο psu μπορείς να εκτυπώσεις σε πορτοκαλί χρώμα αντίστοιχα αυτοκόλλητα αλλά γιατί 1200watt? Βαθη πορτοκαλι ειναι τα καλωδια. Θα φτιαχτει λιγο πιο deep το υγρο με dye αν και δεν ειναι τοσο ανοιχτο οσο δειχνει στο φακο. Αυτοκολλητο στο psu παιζει ηδη αλλα δε το προλαβα πριν το photoshoot. To psu υπηρχε , αλλα θαμπει και δευτερη 2080ti soon Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από ksaderfoss
LIGHT1NG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, ksaderfoss είπε Βαθη πορτοκαλι ειναι τα καλωδια. Θα φτιαχτει λιγο πιο deep το υγρο με dye αν και δεν ειναι τοσο ανοιχτο οσο δειχνει στο φακο. Αυτοκολλητο στο psu παιζει ηδη αλλα δε το προλαβα πριν το photoshoot. To psu υπηρχε , αλλα θαμπει και δευτερη 2080ti soon Αα οκ τότε κομπλέ 1
emperorN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Πολύ ωραία δουλειά... Ή δεξαμενή είναι από δικο σού χέρι? Τώρα για τίς λεπτομέρειες οκ για μένα μικρή σημασία έχει..... 1
ksaderfoss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, emperorN είπε Πολύ ωραία δουλειά... Ή δεξαμενή είναι από δικο σού χέρι? Τώρα για τίς λεπτομέρειες οκ για μένα μικρή σημασία έχει..... καλησπέρα σε ευχαριστω. το κουτι εχει ενσωματομενα στο plexi το reservoir και της διαδρομες. μπορεις να δεις περισσοτερα για το κουτι μεσα στην singularity https://www.singularitycomputers.com/spectre-2-0-overchilled-edition/?utm_content=buffer49e99&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR1qRvbBUO-pCQe8zGKTOSCpnJgRmOVqVXL96CCVbuTokU_UCyQd6c7GNgM πατωντας το Purchase Spectre 2.0 Now
alldaynews Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Πολύ ωραία δουλειά στο οπτικό κομμάτι και σαν σύστημα πρέπει να σπέρνει.Πολλά μπράβο
ksaderfoss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, alldaynews είπε Πολύ ωραία δουλειά στο οπτικό κομμάτι και σαν σύστημα πρέπει να σπέρνει.Πολλά μπράβο Σε ευχαριστώ πολύ . 9900ks φοράει με 2080ti , 64gb Ram tridentZ neo 3600. Και 2 m.2 Samsung 970 evo 512
diaol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερa στο παρεακι Εχω ενα προβλημα που δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ή οχι . Εστησα εχθες την πρωτη μου loop με ακρυλικους .Εχω βαλει xspc 270 v2 με D5 compo ,2 ΕΚ 360 rad , μπλοκ στην 5700 και block στο cpu. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχει σωστη ροη η τρομπα (ενω ειναι στο max ) αμεσως ,μαλλον λογω αερα ψυγεια κτλπ. Το flow meter δεν γυρναει στην αρχη καθολου,Αν το αφησω 10 λεπτα και αρχιζει και βγαζει τον αερα (κουνωντας το) αρχιζει και εχει μια ροη.Ειναι φυσιολογικο αυτο ?Δεν εχω ανοιξει να δω ακριβως θερμοκρασιες .Θα βαλω και φωτογραφιες να το δειτε.... *update* και να κρινω απο αυτο το video στο 2:40 δεν βγαζει ετσι το νερο με τιποτα ....... Ευχαριστω Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από diaol
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, diaol είπε Καλημερa στο παρεακι Εχω ενα προβλημα που δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ή οχι . Εστησα εχθες την πρωτη μου loop με ακρυλικους .Εχω βαλει xspc 270 v2 με D5 compo ,2 ΕΚ 360 rad , μπλοκ στην 5700 και block στο cpu. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχει σωστη ροη η τρομπα (ενω ειναι στο max ) αμεσως ,μαλλον λογω αερα ψυγεια κτλπ. Το flow meter δεν γυρναει στην αρχη καθολου,Αν το αφησω 10 λεπτα και αρχιζει και βγαζει τον αερα (κουνωντας το) αρχιζει και εχει μια ροη.Ειναι φυσιολογικο αυτο ?Δεν εχω ανοιξει να δω ακριβως θερμοκρασιες .Θα βαλω και φωτογραφιες να το δειτε.... *update* και να κρινω απο αυτο το video στο 2:40 δεν βγαζει ετσι το νερο με τιποτα ....... Ευχαριστω Ποιο είναι το in Και ποιο το out στο reservoir σου (δεξι- αριστερο) port?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα