Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θέλω να κάνω μια ερώτηση που την έχω απορία εδώ με έναν φίλο... Εάν πάει κάποιος να πληρώσει σε κάποιο μαγαζί πχ κάποιο σούπερμαρκετ και δώσει την κάρτα του της πειραιώς να πληρώσει και κάνει το σύνολο 10 ευρώ πχ και η κάρτα έχει 9 μπορεί το 1 ευρώ να το δώσει μετρητά και τα υπόλοιπα απο την κάρτα ;

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να πεις στην/ον ταμεια απο την αρχη οτι θες να πληρωσεις το Χ ποσο με καρτα και τα υπολοιπα με μετρητα οποτε θα κοψει 2 διαοφερτικες αποδείξεις 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί ξέρω ότι μπορείς;;;

Και σε παλιές επιχειρήσεις που δούλευα αλλά και στην τωρινή ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει με...10 διαφορετικούς τρόπους μία συναλλαγή. Δηλαδή να δώσει ένα μέρος με κάρτα, άλλο μετρητά και στο τέλος ένα κουπόνι (και αυτό είναι τρόπος "πληρωμής") και μια επιταγή.

Στα supermarket σίγουρα. Σε μικρότερες επιχειρήσεις, επειδή όντως για "ταμεικαούς λόγους" όπως αναφέρθηκε, έχει μία διαδικασία γι' αυτό το αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι και επικαλούνται..."ταμειακούς λόγους" :-)

(κάτι αντίστοιχο με το "δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων αλλά μπορείτε να πάρετε ένα πιστωτικό" ;) )

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεις να πεις στην/ον ταμεια απο την αρχη οτι θες να πληρωσεις το Χ ποσο με καρτα και τα υπολοιπα με μετρητα οποτε θα κοψει 2 διαοφερτικες αποδείξεις

Αρα δηλαδη γινετεβνα πουμε πχ στον ταμεία όσα φτανουν αποντην καρτα και ταβυπολοιπα μετρητά;

Δημοσ.

ναι γίνετε.

και από διαφορετικές κάρτες  άμα θες και όπως είπαν πιο πάνω και κάρτες+κουπόνια+μετρητά  

καλό θα ήταν να ξέρεις πόσο έχεις στην κάρτα και να του το πεις.

δεν μπορεί να ξέρει πόσα έχεις και ούτε μπορεί να κάθεται  να κάνει δόκιμες.
Δημοσ.

Σε σούπερ μάρκετ γίνεται. Δεν έτυχε να το κάνω αλλά το έχω δει. Πιστεύω ότι στα περισσότερα καταστήματα γίνεται, τα μεγάλα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Παιδιά αν θέλω να αγοράσω κάτι από το ίντερνετ και θέλω να πληρώσω με κάρτα θα βάλω πληρωμή με αντικαταβολή ή κάρτα στην courier?

Δημοσ.

Παιδιά αν θέλω να αγοράσω κάτι από το ίντερνετ και θέλω να πληρώσω με κάρτα θα βάλω πληρωμή με αντικαταβολή ή κάρτα στην courier?

όταν επιλέξεις το προιόν που σε ενδιαφέρει, θα σου εμφανιστούν διαφορες επιλογες πληρωμής, εφόσον θέλεις να πληρώσεις με κάρτα, θα επιλέξεις "πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική".

• Like 1
Δημοσ.

γιατι αμα πληρωσω στην courier  δεν γινεται?

Στον courrier με κάρτα εννοείς; Δεν ξέρω αν έχουν όλοι οι διανομείς μηχανάκια για κάρτα.

Δημοσ.

γινεται εαν καποιος εχει 2 η και παραπανω λογαριασμους συνδεδεμενους στην καρτα αναληψης του να επιλεγει με ποιον λογαριασμο θελει να πληρωσει?

Δημοσ.

γινεται εαν καποιος εχει 2 η και παραπανω λογαριασμους συνδεδεμενους στην καρτα αναληψης του να επιλεγει με ποιον λογαριασμο θελει να πληρωσει?

Σε Εθνική νομίζω ότι τα μηχανάκια επιλέγουν αυτόματα τον πρώτο. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάπως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...