Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στη κατοχη μου 3 διαφορετικες καφετιέρες φιλτρου,ομως και οι 3 ειναι 'τα ζωα μου αργα'...

Δηλαδη για να φτιαξω ενα καφε περιμενω15-20 λεπτα...

Στην αρχη νομιζα οτι ειναι απο τα αλατα..Πηρα ειδικο καθαριστικο που μπαινει μαζι με το νερο και τις καθαριζει,αλλα τιποτα.Το ιδιο εκανα και με ξυδι,αλλα δυστυχως παλι τιποτα.

Εχεις κανεις καμια ιδεα του τι αλλο μπορω να κανω,η μηπως δε φτιαχνονται και πανε ανακυκλωση?

Δημοσ.

Εμείς μια που έχουμε θέλει σχετικά 5 λεπτάκια λιγάκι στην αρχή να ζεστάνει εκεί πέρα και μετά να θέλει κανά 5 λεπτο να γεμίσει κάπως το γυαλινο δοχείο γενικά ο καφες φιλτρου θελει λιγακι υπομονη.

Δημοσ.

Εχεις κανεις καμια ιδεα του τι αλλο μπορω να κανω,η μηπως δε φτιαχνονται και πανε ανακυκλωση?

Έχει καμία από τις τρεις timer ώστε όταν ξυπνάς πρωί να βρίσκεις τον καφέ σου ζεστό και αχνιστο?

Μήπως το φίλτρο είναι πολύ χοντρό και αργεί να σταξει ο καφές?

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα φιλτρου,ασε που αν πω να κανω 2-3 καφεδες μαζι θελουμε 30-40 λεπτα..

Στις γιαγιας μου το σπιτι,με το που βαλεις το καφε,ειναι ετοιμος σε 2 λεπτα το πολυ..

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα φιλτρου,ασε που αν πω να κανω 2-3 καφεδες μαζι θελουμε 30-40 λεπτα..

Στις γιαγιας μου το σπιτι,με το που βαλεις το καφε,ειναι ετοιμος σε 2 λεπτα το πολυ..

Τότε μήπως ο καφές είναι χοντροαλεσμενος?

Δημοσ.

Λοιπον η συγκριση εχει γινει με ιδιο καφε και ιδια φιλτρα.Καποτε και οι δικες μου τρεχανε 'σφαιρα',αλλα με το καιρο τα 'εφτυσαν'..

Υπαρχει καποιο αλλο εξαρτημα(εσωτερικο)που μπορει να χρειαζεται καθαρισμο?π.χ αντισταση?

Δημοσ.

Λοιπον η συγκριση εχει γινει με ιδιο καφε και ιδια φιλτρα.Καποτε και οι δικες μου τρεχανε 'σφαιρα',αλλα με το καιρο τα 'εφτυσαν'..

Υπαρχει καποιο αλλο εξαρτημα(εσωτερικο)που μπορει να χρειαζεται καθαρισμο?π.χ αντισταση?

Δυστυχώς δεν το γνωρίζω και δεν ξέρω καν αν αξίζει τον κόπο να ξοδέψεις λεφτά για κάτι τέτοιο. Δίνεις ένα 20ρικο και παίρνεις μία καινούργια από τα jumbo

Δημοσ.

Τι 20 λεπτά για έναν καφέ ρε; Και πώς δεν κάνεις φόνο αυτό το 20λεπτο μέχρι να κατεβάσεις την πρώτη γουλιά το πρωί; Και με 15 ευρώ παίρνεις από το jumbo. Εφυγες τώρα. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα......

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν το γνωρίζω και δεν ξέρω καν αν αξίζει τον κόπο να ξοδέψεις λεφτά για κάτι τέτοιο. Δίνεις ένα 20ρικο και παίρνεις μία καινούργια από τα jumbo

Ρωταω αν ειναι κατι ευκολο κ αν μπορω να το φτιαξω μονος μου.Αν ειναι κατι που δε φτιαχνεται τοτε θα παω για καινουρια(σιγουρα οχι απο τα τζαμπο).Αν ειναι να αλλαζω καφετιερα καθε χρονια,καηκαμε!

Δημοσ.

Ολη η φασαρία ειναι αν τρέχει νερο ή δεν τρέχει

Σιγα τις καφετιερες, και σε μπρικι να το βράσεις το νερο και να το ριξεις στο φιλτρο το ιδιο αποτέλεσμα θα εχεις

Δημοσ.

Ρωταω αν ειναι κατι ευκολο κ αν μπορω να το φτιαξω μονος μου.Αν ειναι κατι που δε φτιαχνεται τοτε θα παω για καινουρια(σιγουρα οχι απο τα τζαμπο).Αν ειναι να αλλαζω καφετιερα καθε χρονια,καηκαμε!

Γιατί όχι από τα jumbo? Έχω μηχανή φίλτρου first line από τα συχωρεμενα carrefour από το 2005 και δουλεύει τούρμπο

Σιγά μην κάψεις το σπίτι. Πάρε μία καινούργια

• Like 1
Δημοσ.

Ολη η φασαρία ειναι αν τρέχει νερο ή δεν τρέχει

Σιγα τις καφετιερες, και σε μπρικι να το βράσεις το νερο και να το ριξεις στο φιλτρο το ιδιο αποτέλεσμα θα εχεις

Ετσι το κανω τελευταια φιλε.Βραζω νερο στο βραστηρα και το φιλτραρω στο ποτηρι..

Πιο πολυ ρωταω για να μη τις πεταω αδικα εαν διορθωνονται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...