Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω καπου το γραφει .Αγοραζεις  με τους ορους που πουλα το μαγαζι

Ποσο πιο νταβατζιλικι δηλαδη..

Εχουν παρει  6 δοσεις των 100 ευρω εκαστη,εχουν δηλαδη 600 ευρω απο μενα και θα μου δινουν 100 το μηνα,ενω τα εχουν;Σε φαση χαρτζιλικι;
Πραγματικα μπορει να εκαιγα το μαγαζι οταν θα εκλεινε για βραδυ.
  • Like 1
Δημοσ.

Ποσο πιο νταβατζιλικι δηλαδη..

Εχουν παρει  6 δοσεις των 100 ευρω εκαστη,εχουν δηλαδη 600 ευρω απο μενα και θα μου δινουν 100 το μηνα,ενω τα εχουν;Σε φαση χαρτζιλικι;
Πραγματικα μπορει να εκαιγα το μαγαζι οταν θα εκλεινε για βραδυ.

Έτσι γίνεται, η επιστροφή είναι με τον τρόπο που πλήρωσες!

Δημοσ.

Νομιζω καπου το γραφει .Αγοραζεις  με τους ορους που πουλα το μαγαζι

Οι οροι του μαγαζιου δεν εχουν καμια αξια. Οι νομοι του κρατους υπερισχυουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα συνεχιζει να μου φαινεται παρανομο αυτο.

Μισω που μισω μαγαζακια τυπου κωτσοβολος,public και γερμανος,θελετε να με κανετε να παω να φορτωσω κανα 12λιτρο πετρελαιο και να μη μεινει τιποτα απο το μαγαζακι;

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια βοηθεια γιατι εχω αγχωθει. Παρηγγειλα απο τον υποφαινομενο ψυγειο στις 10/2, απο καταστημα, δινοντας γερο ποσο ως προκαταβολη(60%). Μου ειπαν θα ερθει περιπου σε 20 μερες, αλλιως μου εδιναν ενα αλλο παρομοιο, 40 ευρω ακριβοτερο. Θα περιμενω λεω. 

Στις 20/2, μου στελνουν sms, οτι ο προμηθευτης ανεβαλε την παραλαβη και το προιον θα καθυστερησει. Μπαινω καπακι στο σιτε, η συγκεκριμενη μαρκα ειχε εξαφανιστει. Οπα λεω, υποπτο.

Εφτασε σημερα, τιποτα ακομα(θα με ειδοποιουσαν 3-4 μερες πριν για να εξοφλησω). Μπαινω στο σιτε, το προιον υπαρχει παλι, ιδια τιμη, αμεσα διαθεσιμο.:wacko:

Το θεμα μου ειναι, χωρια οτι ενα μηνα πινω ζεστη μπυρα και δεν μπορω να κανω φραπε, θα ερθει καποτε ή θα χασω την ευκαιρια των εκπτωσεων; (το συγκεκριμενο εχει 30% κατω) Μπορω να κινηθω καπως ωστε να σωσω την προκαταβολη και να παραγγειλω αλλο, πχ απο media markt;

Επισης, ο λογος που ποσταρα κυριως, ειναι πως ερμηνευεται αυτο που γραφει η αποδειξη: Ο πελατης οφειλει να αξιωσει την παραδοση παραγγελθεντος/ων, διαθεσιμου/ων ειδους/ων, εντος ενος (1) μηνος απο σημερα. Κατοπιν η Εταιρια δεν υποχρεουται να διατηρει το ειδος διαθεσιμο και θεωρειται οτι εκπληρωνει πληρως τη συμβαση με την πωληση, μεταβιβαση και παραδοση προϊόντος της αυτης κατηγοριας, μαρκας και των αυτων τεχνικων χαρακτηριστικων με το αρχικως συμφωνηθεν. Αλλως η Εταιρια δυναται να υπαναχωρησει απο την πωληση αζημιως με μονη υποχρεωση να επιστρεψει ατοκα οτι μεχρι τοτε κατεβαλε ο πελατης προς αυτην.

Τουτεστιν, να κανω τιποτα δραστικο αυριο, τελευταια μερα των εκπτωσεων ή να περιμενω μεχρι λιγο πριν τις 30 μερες;

Δημοσ.

Το ότι το εμφάνισαν πάλι στο site είναι πονηρό.Να το έχουν ή πάνε να μην χάσουν πελάτες οπότε μόλις λήξει ο μήνας θα σου πουν τέρμα το συγκεκριμένο μοντέλο πάρε κάτι άλλο χάνοντας και τις εκπτώσεις.

Όχι αύριο σήμερα είναι η τελευταία μέρα.Δεν μπορείς να πας από το μαγαζί που το παρήγγειλες να κάνεις και τον τσαμπουκά σου αν δε βρεις άκρη και να δεις τι έχουν σκοπό να κάνουν;;;;;;;

Έχουν γίνει απράδεκτοι και ανεξέλεγκτοι.Το Ελληνικό σύστημα ελέγχου χωλαίνει υπερβολικά σε αυτό το σημείο αυτοί το ξέρουν και το εκμεταλεύονται. Φτάσαμε στο σημείο και είναι απαράδεκτο να βρίσκεις άκρη μόνο με τσαμπουκά και φασαρία στο χώρο τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα, πηρα σημερα τηλεφωνο και μου λενε το προιον βρισκεται στην αποθηκη μας, αλλα δεν μπορει να εκτελεστει η παραγγελια επειδη εχετε αφησει ανεξοφλητο ποσο. Μα λεω, μο πατε οτι θα μ` ειδοποιησετε και εμενα δε με ειδοποιησε κανεις. Μετα μου λεγε ετσι γιουβετσι, δεν προλαβαν, μολις μπηκε στην αποθηκη, φρεσκο πραμα, σαλευει. Τακατακατακα τακατακατα, παω να ξοφλησω μπας και.

Update: Στο καταστημα μου λενε δεν υπαρχει στην αποθηκη, σε 10-15 μερες θα ερθει. Μα λεω μολις πριν λιγο μου ειπαν οτι υπαρχει. Ποιος; Απο τα κεντρικα. Α, ναι, οντως υπαρχει, απο Δευτερα τωρα, δεν προλαβαινει αυριο. Μετα ερχεται και η υπευθυνη και λεει ναι, ενταξει, αφου υπαρχει στην αποθηκη να το στειλουμε.<_<

Αν δεν πιω παγωμενη μπυρα τη Δευτερα δεν πιστευω τιποτα.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά, κάτσε διάβασε σχόλια στο skroutz για τον Κωτσόβολο, και θα καταλάβεις για τη ανοργανωσιά μιλάμε.

Περισσότερα αρνητικά (ποσοστιαία) από κάθε άλλο μαγαζί.

Και καλή τύχη με το after sales service (παθων)!

Δημοσ.
Στις 1/12/2017 στις 10:40 ΜΜ, Ntinaras είπε

Οι οροι του μαγαζιου δεν εχουν καμια αξια. Οι νομοι του κρατους υπερισχυουν.

Σχετικά με αυτό. Απαντάω αρκετές βδομάδες μετά. Αλλά πρέπει να ξέρουν οι συμφορουμίτες και να ΜΗΝ πέφτουν θύματα παραπληροφόρισης (ακούσια φυσικά).

Οι νόμοι περί αγοράς και πώλησης είναι τόσο ΓΕΝΙΚΟΙ, τόσο ΑΕΡΑΤΟΙ, τόσο ΦΛΟΥ που δε βγάζεις άκρη, άρα πολλές φορές τα παραθυράκια επιτρέπουν στην κάθε επιχείρηση να διατηρεί την πολιτική της σε κάποια θέματα τα οποία ο πελάτης οφείλει να γνωρίζει εάν θέλει να προστατευτεί και να μην κλαίγεται μετά σε περίπτωση στραβής.

Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 11:29 ΜΜ, Tragic! είπε

Σχετικά με αυτό. Απαντάω αρκετές βδομάδες μετά. Αλλά πρέπει να ξέρουν οι συμφορουμίτες και να ΜΗΝ πέφτουν θύματα παραπληροφόρισης (ακούσια φυσικά).

Οι νόμοι περί αγοράς και πώλησης είναι τόσο ΓΕΝΙΚΟΙ, τόσο ΑΕΡΑΤΟΙ, τόσο ΦΛΟΥ που δε βγάζεις άκρη, άρα πολλές φορές τα παραθυράκια επιτρέπουν στην κάθε επιχείρηση να διατηρεί την πολιτική της σε κάποια θέματα τα οποία ο πελάτης οφείλει να γνωρίζει εάν θέλει να προστατευτεί και να μην κλαίγεται μετά σε περίπτωση στραβής.

Αν θες εξηγησε μας λιγο.

Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 7:07 ΜΜ, Miracle Worker είπε

Αν δεν πιω παγωμενη μπυρα τη Δευτερα δεν πιστευω τιποτα.

Καλού κακού να έχεις και την καφετιέρα έτοιμη γιατί μπορεί αντί για παγωμένη μπύρα να πιεις σκέτο καφέ.:P Κωτσόβολος είναι αυτός.Δεν αστειεύεται.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, webparts είπε

Αν θες εξηγησε μας λιγο.

Απόσπασμα από την επίσημη πηγή περί νομοθεσιών: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Όπου bold κόκκινο δικές μου παρατηρήσεις!

"Η 2ετής περίοδος της νόμιμης εγγύησης ξεκινά με την παραλαβή των προϊόντων. (Τίμιο. καλά μέχρις εδώ!)

• 1.Σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, πρέπει να ενημερώσετε τον πωλητή για το πρόβλημα εντός 2 μηνών αφότου το ανακαλύψετε, διαφορετικά, μπορεί να χάσετε το δικαίωμα εγγύησης.
  • 1.[Οποιοσδήποτε τεχνικός μπορεί να το αμφισβητήσει και να θεωρήσει το "πρόβλημα" παλαιότερο, ή ότι ενώ ότι ήταν εύκολα επισκευάσιμο, "επιδεινώθηκε" η βλάβη λόγω της μή έγκαιρης ενημέρωσης από τον πελάτη (Για παράδειγμα, είχε φουσκώσει ένας πυκνωτής σε μία οθόνη με αποτέλεσμα αυτή να τρεμοπαίζει ανά διαστήματα, ο πελάτης το αγνόησε, και επειδή δεν αντικαταστάθηκε έγκαιρα προκάλεσε ανωμαλίες στο κύκλωμα και έπαθε εκτενέστερη βλάβη η πλακέτα, άρα είναι ασύμφορο για το κατάστημα να το επισκευάσει)]
  • 2.Εντός 6 μηνών από την παραλαβή των προϊόντων, θα πρέπει να αποδείξετε στον πωλητή ότι αυτά είναι ελαττωματικά ή ότι δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά.
  • 2.[Οπότε εν μέρει βασίζεται στην κρίση του πωλητή το "ελαττωματικό" ή μη. Δηλαδή ένα διαφημιζόμενο "σφαιράτο τάμπλετ", μπορεί για εσένα να σέρνεται λόγω αχρηστευμένου λογισμικού μετά από update ξέρω γω αλλά για τον πωλητή να "είναι μια χαρά"]
  • 3.Μετά την πάροδο των 6 μηνών, στις περισσότερες χώρες της ΕΕ πρέπει να αποδείξετε ότι το ελάττωμα υπήρχε ήδη κατά την παραλαβή των προϊόντων, για παράδειγμα, δείχνοντας ότι το ελάττωμα οφείλεται στην κακή ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιήθηκε."
  • 3. [Δηλαδή σα να λέμε, άν καεί η μητρική του κινητού σου πρέπει ΕΣΥ ως καταναλωτής να αποδείξεις (με ποιά γνώση ή στοιχεία; ) ότι η πλακέτα είχε θεματάκι εκ των προτέρων. Αλλιώς bye bye warranty]

Πολύ πρόχειρα ίσως και ατυχή παραδείγματα αλλά πιάνεις περίπου τι θέλω να πώ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tragic! είπε

να "είναι μια χαρά"

Αυτο ειδικα, εαν δεν πεσεις σε φιλοτιμο θα παιξει στο 90% των περιπτωσεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...