Anorymous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το ξέρω φίλε άλλα σε βγάζει και τα μέλη της οικογενείας με τα ΑΜΚΑ και τα ΑΦΜ εάν είναι εννηλικα εκει ειναι το λαθος. Πηγές στα κεπ ?
G.h.o.s.t Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πηγές στα κεπ ? Ναι δεν μπορούν να το αλλάξουν από εκεί.
fylatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πες στη λογίστρια να πάει στην εφορία να κάνει μεταβολή στοιχείων και να πληρώσει το πρόστιμο των 100€ με διακανονισμό εκείνη τη στιγμή!
G.h.o.s.t Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πες στη λογίστρια να πάει στην εφορία να κάνει μεταβολή στοιχείων και να πληρώσει το πρόστιμο των 100€ με διακανονισμό εκείνη τη στιγμή! Την είπα και μου λέει ότι το άλλαξε άλλα θα μπορώ να το δω από την δευτέρα. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Την είπα και μου λέει ότι το άλλαξε άλλα θα μπορώ να το δω από την δευτέρα. Ισχύει κάτι τέτοιο? Nαι, ισχύει αν κάνει εκπρόθεσμη τροποποιητική δήλωση. Μέχρι 30/12/2016 μπορούσε να το κάνει μέσω taxis net. Aπό 1/1/2017 μπορεί να το κάνει μόνο με χειρόγραφη τροποποιητική στη ΔΟΥ. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/109216/anoiksan-sto-taxisnet-oi-tropopoiitikes-diloseis-2016
fylatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Την είπα και μου λέει ότι το άλλαξε άλλα θα μπορώ να το δω από την δευτέρα. Ισχύει κάτι τέτοιο? Μπράβο της αλλά είναι αδικαιολόγητο λάθος. Αν την έχεις για επιχείρηση σουτάρεις αν όχι μετά από συζήτηση την κρατάς.
G.h.o.s.t Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα είναι ότι όντως μετά την αλλαγή κάνεις κάποιες μέρες για να το δεις σωστά?
PETROS13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι να γίνει η τυπική νέα εκκαθάριση και να ενημερωθούν και τα υπόλοιπα συστήματα. Οπότε δευτέρα ή Τρίτη θεωρώ θα είσαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα