Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω φίλε άλλα σε βγάζει και τα μέλη της οικογενείας με τα ΑΜΚΑ και τα ΑΦΜ εάν είναι εννηλικα εκει ειναι το λαθος.

Πηγές στα κεπ ?

Δημοσ.

Πες στη λογίστρια να πάει στην εφορία να κάνει μεταβολή στοιχείων και να πληρώσει το πρόστιμο των 100€ με διακανονισμό εκείνη τη στιγμή!

Δημοσ.

Πες στη λογίστρια να πάει στην εφορία να κάνει μεταβολή στοιχείων και να πληρώσει το πρόστιμο των 100€ με διακανονισμό εκείνη τη στιγμή!

Την είπα και μου λέει ότι το άλλαξε άλλα θα μπορώ να το δω από την δευτέρα. Ισχύει κάτι τέτοιο? 

Δημοσ.

Την είπα και μου λέει ότι το άλλαξε άλλα θα μπορώ να το δω από την δευτέρα. Ισχύει κάτι τέτοιο? 

Nαι, ισχύει αν κάνει  εκπρόθεσμη τροποποιητική δήλωση.

Μέχρι 30/12/2016 μπορούσε να το κάνει μέσω taxis net.

Aπό 1/1/2017 μπορεί να το κάνει μόνο με χειρόγραφη τροποποιητική στη ΔΟΥ.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/109216/anoiksan-sto-taxisnet-oi-tropopoiitikes-diloseis-2016

Δημοσ.

Μπράβο της αλλά είναι αδικαιολόγητο λάθος. Αν την έχεις για επιχείρηση σουτάρεις αν όχι μετά από συζήτηση την κρατάς.

Δημοσ.

Μέχρι να γίνει η τυπική νέα εκκαθάριση και να ενημερωθούν και τα υπόλοιπα συστήματα. Οπότε δευτέρα ή Τρίτη θεωρώ θα είσαι οκ

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...