manosmanos13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Για οποιον δεν προλαβε τις προσφορες του γερμανου.. εδω σχεδον τσαμπε ενα ωραιο παιχνιδακι http://www.cdkeys.com/assassin-s-creed-unity-xbox-one 4 1
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Συγνώμη ο κωδικός που σου έρχεται? ούτε mail ζήτησε ούτε εγγραφή. Τίποτα..
Liakos10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έρχεται με mail το key. Στο mail του paypal έρχεται το mail παραγγελίας, και έχει link που σε παραπέμπει στο cdkeys για να δεις το key. 3
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Για οποιον δεν προλαβε τις προσφορες του γερμανου.. εδω σχεδον τσαμπε ενα ωραιο παιχνιδακι http://www.cdkeys.com/assassin-s-creed-unity-xbox-one Έκανα αγορά τώρα θα το δω αύριο αν δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ 1
djkokalis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Είναι μόνο για xbox one? Υπάρχει αντίστοιχο για 360?
saxos55 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Είναι μόνο για xbox one? Υπάρχει αντίστοιχο για 360? Όχι, δεν υπάρχει Το τελευταίο AC που βγήκε για το 360 ήταν το Rogue
wannaplay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 το τσίμπησα και εγω κ ας μην εχω xbox,για το xbox το s κανει το παιχνιδι ?μηπως το δωσω σε κανεναν
dchatz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το πήρα κι εγω. Αν τυχόν το έχει πάρει ο γιος μου θα το δωσω εδω ή κάπου αλλού. Το site μόλις έφτιαξε μια ωραία βάση δεδομένων με αντιστοιχία των paypal, των email μας και των κινητών μας.
k_dinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 το τσίμπησα και εγω κ ας μην εχω xbox,για το xbox το s κανει το παιχνιδι ?μηπως το δωσω σε κανεναν To Xbox one και to Xbox one S παιζουν ακριβώς τα ίδια παιχνίδια, δεν υπάρχει κάτι που τρέχει στο ένα και δεν τρέχει στο άλλο. Ο διαφορές τους είναι περισσότερο στην εμφάνιση 1
hasiotis_john Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το πήρα και γω για να το βάλω στις αγγελίες κάνα 20ευρω! ..... Πέρα από την πλάκα, μιας και δεν έχω xbox και απλά το πήρα για να το χαρίσω σε κάποιον που δεν θα προλάβει την προσφορά και δεν θα έχει την οικονομική άνεση να το πάρει, μου ήρθε σε mail η απόδειξη τoυ paypal και έχει ένα λινκ που με βγάζει κάπου και ζητάει το κινητό μου για την αποστολή του κωδικού!Για να το δώσω σε κάποιον φαντάζομαι αρκεί να μου δώσει το κινητό του, να το βάλω εκεί στο πεδίο και να του έρθει άμεσα έτσι???(Λήγει κάποια στιγμή αυτό? Εννοώ μπορώ να το δώσω και μετά από κάποιες μέρες/μήνα ή έχει κάποιο χρονικό όριο η διαδικασία?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα