BeyondThisLife Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ Προσφατα εκανα format το pc μου και ενω εκανα backup ολα οσα χρειαζομουν ξεχασα να σημειωσω τα στοιχεια ενος gmail μου που το ειχα δημιουργησει αρκετα χρονια πριν.Για καλη μου τυχη αυτο το email δεν ειναι το κυριο email μου αλλα παρ΄ αυτα το χρειαζομαι.Εχω ξεχασει τοσο το email οσο και τον κωδικο καθως και το recovery email,μονο το ονομα του θυμαμαι.Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το ανακτησω καπως?Ευχαριστω εκ των προταιρων.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ Προσφατα εκανα format το pc μου και ενω εκανα backup ολα οσα χρειαζομουν ξεχασα να σημειωσω τα στοιχεια ενος gmail μου που το ειχα δημιουργησει αρκετα χρονια πριν.Για καλη μου τυχη αυτο το email δεν ειναι το κυριο email μου αλλα παρ΄ αυτα το χρειαζομαι.Εχω ξεχασει τοσο το email οσο και τον κωδικο καθως και το recovery email,μονο το ονομα του θυμαμαι.Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το ανακτησω καπως?Ευχαριστω εκ των προταιρων. Δεν γιενται να βρεις τον κωδικο της γκομενας μην το ψαχνεις! Παντα ειχα απορια πως καποιος μπορει να ξεχασει το recovery mail οταν το gmail σου δειχνει το μισο..
BeyondThisLife Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ευτυχως εκανα ανω κατω το σπιτι και ξεθαψα ενα χαρτακι με τα στοιχεια του λογαριασμου μου και λυθηκε το προβλημα.Παρακαλω να το θεμα να διαγραφει.Επισης ευχαριστω τον ελληναρα απο πανω που με την πρωτη ευκαιρια ειρθε να με βοηθησει.
tsioulak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δεν γιενται να βρεις τον κωδικο της γκομενας μην το ψαχνεις! Παντα ειχα απορια πως καποιος μπορει να ξεχασει το recovery mail οταν το gmail σου δειχνει το μισο.. Βρε ειναι δυνατον αλλα θελει προσβαση στο pc της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα