Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι 12+ χρόνια στην ίδια δουλειά και δεν έχω ζητήσει αύξηση ποτέ, τι λέτε να κάνω το βήμα η μυρίζει απόλυση;

Δημοσ.

Μετά από 12 χρόνια να σε απολύσει δε νομίζω. Το πολύ να σε πει μια παπαρια τύπου ξέχνα το δε βγαίνει η εταιρεία.

Υγ: εκτός αν πας με ύφος 1000 καρδιναλιων και απαιτήσεις ένα τρελό ποσό

• Like 2
Δημοσ.

Μετά από 12 χρόνια να σε απολύσει δε νομίζω. Το πολύ να σε πει μια παπαρια τύπου ξέχνα το δε βγαίνει η εταιρεία.

Υγ: εκτός αν πας με ύφος 1000 καρδιναλιων και απαιτήσεις ένα τρελό ποσό

Σκέφτομαι να μην πω ποσόν, να το αφήσω πάνω του, είναι τύπος που δεν θέλει κλάψα, γουστάρει αξιοπρέπεια σε συζήτηση.

Δημοσ.

Επρεπε να χες παει νωριτερα.Ανεξαρτητα απο την τραγικη οικονομικη κατασταση της οικονομιας μας υπαρχουν εξαιρεσεις.Αν πραγματικα πιστευεις οτι βγαζεις δουλεια εισαι σωστος και πολυτιμος για την επιχειρηση να ζητησεις δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Και σιγα μη σε απολυσει,περισσοτερο θα του στοιχισει

• Like 2
Δημοσ.

Σκέφτομαι να μην πω ποσόν, να το αφήσω πάνω του, είναι τύπος που δεν θέλει κλάψα, γουστάρει αξιοπρέπεια σε συζήτηση.

Συγνώμη κιόλας, δεν τον ξέρω τον αφεντικός σου, αλλά από την οπτική ενός τρίτου για τα 12+ χρόνια και 0 αύξηση(μιλάμε πριν κρίσης τώρα), που ακριβώς κολλάει το "γουστάρει αξιοπρέπεια";

Δεν μου κάνει για αξιοπρεπή συμπεριφορά...

Τώρα να φας απόλυση δεν ξέρω, κανένα άκυρο πιο πιθανό το κόβω.

• Like 2
Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας, δεν τον ξέρω τον αφεντικός σου, αλλά από την οπτική ενός τρίτου για τα 12+ χρόνια και 0 αύξηση(μιλάμε πριν κρίσης τώρα), που ακριβώς κολλάει το "γουστάρει αξιοπρέπεια";

Δεν μου κάνει για αξιοπρεπή συμπεριφορά...

Τώρα να φας απόλυση δεν ξέρω, κανένα άκυρο πιο πιθανό το κόβω.

Διευθυντής είναι όχι αφεντικό, μετά την μείωση του 2009 κανείς δεν πήγε... Τώρα άρχισαν μερικοί και λέω να ζητήσω.

Υπάρχει περίπτωση να μπω μαύρη λίστα;

Δημοσ.

Σιγά ρε φίλε, αύξηση θα ζητησεις, όχι να κάνεις σεξ με την γυναίκα του δντη σου.

Κι εγώ κάθε χρόνο ζητάω απο το 2008. Απλά παίρνω τα @@ μου....  :-D  :-D  :-D

Το βασικότερο είναι να πας και να συζητήσεις σοβαρά και να προβάλεις καλά επιχειρήματα γιατί σου αξίζει μια αύξηση. Μην πας δηλαδή και πεις "εε τόσα χρόνια είμαι εδώ, δεν μου δίνετε κάτι παραπάνω;" 

• Like 1
Δημοσ.

Επρεπε να χες παει νωριτερα.Ανεξαρτητα απο την τραγικη οικονομικη κατασταση της οικονομιας μας υπαρχουν εξαιρεσεις.Αν πραγματικα πιστευεις οτι βγαζεις δουλεια εισαι σωστος και πολυτιμος για την επιχειρηση να ζητησεις δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Και σιγα μη σε απολυσει,περισσοτερο θα του στοιχισει

Για να είμαι εκεί τόσα χρόνια βγάζω δουλειά, διώχνει άτομα αν είναι τεμπέληδες.

Σιγά ρε φίλε, αύξηση θα ζητησεις, όχι να κάνεις σεξ με την γυναίκα του δντη σου.

Κι εγώ κάθε χρόνο ζητάω απο το 2008. Απλά παίρνω τα @@ μου.... :-D :-D :-D

Το βασικότερο είναι να πας και να συζητήσεις σοβαρά και να προβάλεις καλά επιχειρήματα γιατί σου αξίζει μια αύξηση. Μην πας δηλαδή και πεις "εε τόσα χρόνια είμαι εδώ, δεν μου δίνετε κάτι παραπάνω;"

Απλά δεν έχω ζητήσει πότε σε δουλειά πάντα μόνοι μου έδιναν, όπως κ σε αυτή τη δουλειά παίρνω bonus... Το έδωσε μόνος όμως πριν 5 χρόνια. Από τότε δεν μίλησα...

Δημοσ.

ζήτα του μείωση θα σου δώσει έτσι αύξηση

Με τίποτα είναι πολύ σοβαρός σε θέματα δουλειάς, εξάλλου αίτημα στην ουσία θα κάνω, δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος.

Δημοσ.

Κάνε μια κουβέντα να δεις τι προθέσεις έχουν.

Με τον δικό μας θα κάνω ναι.. Φοβάμαι τίποτα κυρώσεις, ο τελευταίος που ζήτησε πήρε αύξηση 50 ευρώ και τελικά έφυγε του έκανε την ζωή δύσκολη, γιαυτό το σκέφτομαι. Ήταν και γιος πωλητή φαντάσου..

Δημοσ.

Με τον δικό μας θα κάνω ναι.. Φοβάμαι τίποτα κυρώσεις, ο τελευταίος που ζήτησε πήρε αύξηση 50 ευρώ και τελικά έφυγε του έκανε την ζωή δύσκολη.

Κάνε πιο γενική - αναγνωριστική κουβέντα, να δεις αν σε παίρνει να τη ζητήσεις δηλαδή.

Δημοσ.

Με τίποτα είναι πολύ σοβαρός σε θέματα δουλειάς, εξάλλου αίτημα στην ουσία θα κάνω, δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος.

Αστειευόμουν λόγω της περίεργης περίπτωσης σου και το γεγονός ότι μου απάντησες με αυτό τον τρόπο μάλλον ενισχύει τις υποψίες μου ότι κάποιον λάκκο έχει η φάβα...

Αν δεν έχει καλή επιτυχία στο αίτημα σου.

Δημοσ.

Κάνε πιο γενική - αναγνωριστική κουβέντα, να δεις αν σε παίρνει να τη ζητήσεις δηλαδή.

Δεν κάνει τέτοια, προτιμάει ευθύς ανθρώπους, μόλις του πω θέλω συζήτηση θα μου πει.. Λεγε περιμένω ακριβώς τι θες, είναι σχολαστικός.

Αστειευόμουν λόγω της περίεργης περίπτωσης σου και το γεγονός ότι μου απάντησες με αυτό τον τρόπο μάλλον ενισχύει τις υποψίες μου ότι κάποιον λάκκο έχει η φάβα...

Αν δεν έχει καλή επιτυχία στο αίτημα σου.

Λακο κανένα, δεν κρύβω κάτι, απλά μιλάμε για περίεργο άτομο, νευρικός κ ξαφνικά μπορεί να γίνει χαρούμενος, στη δουλειά θέλει να τελειώνει επί τόπου κάθε ζήτημα, οπότε πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα.

Τεσπα δεν είναι μόνο η αύξηση, φοβάμαι μην στραβώσει μαζί μου, έχουμε καλή σχέση,μιλάμε ενικό ενώ άλλοι όχι.

Προσπαθεί και κάνει οικονομία τρομερή στον όμιλο γιαυτό φοβάμαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...