vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τριετιες δεν μετρανε; Εχεις τεσσερεις-3ετιαιες στα 12 χρονια οπως λες. Νομιζω 5% σε καθε τριετια δικαιουσαι. μετρανε παιρνω 110 νομιζω απο εκει...αρα βασικος ειναι ξεφτιλα!!!!!!! ΕΠιδομα γαμου τελος Επιδομα παιδιων ( 2 ) τελος καθαρα το χαρτι μου γραφει οτι παιρνω ( χωρις 3ετιας και μπονους ) 595ευρω... Υπαρχει κ ενα επιδομα γυρω στα 50 ευρω νομιζω για αυτους που κανουν δουλεια εξωτερικη ( πακεταδες -οδηγοι κλπ - αυτο το βαζει) Για να καταλαβεις ο αλλος πωλητης ειναι 43 ετων ελευθερος ( 7 χρονια στην εταιρια) και παιρνει 690.
JimxxZe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Παντως πολυ δυσκολη περιοδος για να ζητησει καποιος αυξηση. Με τετοια πολιτικοοικονομικη αβεβαιοτητα και ασταθεια και οι εργοδοτες δεν ξερουν τι τους περιμενει την επομενη μερα. Οχι οτι δικαιολογουνται βεβαια οι περισσοτεροι, κατι τετοιες αφορμες ψαχνουν για να σε εκμεταλλευονται. Παντως εγω δεδομενων των συνθηκων θα εκανα υπομονη μερικους μηνες μεχρι να εφτιαχναν καπως τα πραγματα στη χωρα... 1
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Παντως πολυ δυσκολη περιοδος για να ζητησει καποιος αυξηση. Με τετοια πολιτικοοικονομικη αβεβαιοτητα και ασταθεια και οι εργοδοτες δεν ξερουν τι τους περιμενει την επομενη μερα. Οχι οτι δικαιολογουνται βεβαια οι περισσοτεροι, κατι τετοιες αφορμες ψαχνουν για να σε εκμεταλλευονται. Παντως εγω δεδομενων των συνθηκων θα εκανα υπομονη μερικους μηνες μεχρι να εφτιαχναν καπως τα πραγματα στη χωρα... Καλό! 7
vairass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Παντως πολυ δυσκολη περιοδος για να ζητησει καποιος αυξηση. Με τετοια πολιτικοοικονομικη αβεβαιοτητα και ασταθεια και οι εργοδοτες δεν ξερουν τι τους περιμενει την επομενη μερα. Οχι οτι δικαιολογουνται βεβαια οι περισσοτεροι, κατι τετοιες αφορμες ψαχνουν για να σε εκμεταλλευονται. Παντως εγω δεδομενων των συνθηκων θα εκανα υπομονη μερικους μηνες μεχρι να εφτιαχναν καπως τα πραγματα στη χωρα... και αν χαλασουν πιο πολυ τα πραγματα ;
pskouras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 και αν χαλασουν πιο πολυ τα πραγματα ; Θα τους ζητήσει μείωση...
fylatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 και αν χαλασουν πιο πολυ τα πραγματα ; Θα βάλεις πλάτες ή θα φύγεις
defacer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν είμαι 12+ χρόνια στην ίδια δουλειά και δεν έχω ζητήσει αύξηση ποτέ, τι λέτε να κάνω το βήμα η μυρίζει απόλυση; Σκέφτομαι να μην πω ποσόν, να το αφήσω πάνω του, είναι τύπος που δεν θέλει κλάψα, γουστάρει αξιοπρέπεια σε συζήτηση. Δεν θέλω να φύγω μού αρέσει το πρόγραμμα στη ζωή μου, έτσι μεγάλωσα δυστυχώς η ευτυχώς. Αυτό δεν ξέρω... Τον τρόπο.. Δεν έχω ιδέα. Δεν αντιλέγω αλλά το θέμα είναι πως το λες, από τους έξω φαίνεται εύκολο αλλά πίστεψε με δεν είναι. Εχει διώξει πολλά άτομα τον τελευταίο χρόνο, δεν είμαι για τέτοια τωρα. Δε μπορώ να πω ότι ξέρω τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσής σου ή γενικά το πώς πάει η ζωή του πωλητή, αλλά νομίζω ότι κάποιος πρέπει να σου πει το εξής χωρίς περιστροφές. Ο φόβος σου να μιλήσεις με το αφεντικό και να διεκδικήσεις κάποια πράγματα όταν τα αξίζεις κοστίζει όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και στην τσέπη. Φυσικά δε νομίζω ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις αυτό έτσι απλά γιατί είναι φάση "φοβάμαι το σκοτάδι"/"κάτσε στα σκοτεινά και θα δεις δε θα πάθεις τίποτα", αλλά προσωπικά πιστεύω πως αν δεν το βάλεις πρόγραμμα να διεκδικήσεις και στην πορεία να ξεπεράσεις το φόβο σου (θα δεις πώς δουλεύουν αυτά τα πράγματα) τότε χαντακώνεις τον εαυτό σου και όχι μόνο. Ήδη έχεις χάσει πάρα πολλά. Δε μπορεί να γίνει τίποτα γι' αυτό, αλλά μπορεί να γίνει για το μέλλον. Μια συμβουλή: μίλα χωρίς περιστροφές, με επιχειρήματα και χωρίς δράματα. Αν το κάνεις αυτό, το χειρότερο που μπορεί να σου πει ο άλλος χωρίς να αυτοπροσδιοριστεί ως μαλάκας είναι όχι. 1
vairass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δε μπορώ να πω ότι ξέρω τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσής σου ή γενικά το πώς πάει η ζωή του πωλητή, αλλά νομίζω ότι κάποιος πρέπει να σου πει το εξής χωρίς περιστροφές. Ο φόβος σου να μιλήσεις με το αφεντικό και να διεκδικήσεις κάποια πράγματα όταν τα αξίζεις κοστίζει όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και στην τσέπη. Φυσικά δε νομίζω ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις αυτό έτσι απλά γιατί είναι φάση "φοβάμαι το σκοτάδι"/"κάτσε στα σκοτεινά και θα δεις δε θα πάθεις τίποτα", αλλά προσωπικά πιστεύω πως αν δεν το βάλεις πρόγραμμα να διεκδικήσεις και στην πορεία να ξεπεράσεις το φόβο σου (θα δεις πώς δουλεύουν αυτά τα πράγματα) τότε χαντακώνεις τον εαυτό σου και όχι μόνο. Ήδη έχεις χάσει πάρα πολλά. Δε μπορεί να γίνει τίποτα γι' αυτό, αλλά μπορεί να γίνει για το μέλλον. Μια συμβουλή: μίλα χωρίς περιστροφές, με επιχειρήματα και χωρίς δράματα. Αν το κάνεις αυτό, το χειρότερο που μπορεί να σου πει ο άλλος χωρίς να αυτοπροσδιοριστεί ως μαλάκας είναι όχι. σε ευχαριστω φιλε μου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα