veteranos123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Είσαι ψεύτης, τραβα να πεθάνεις Σε μισώ και σε Λυπάμαι
tritonas00 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Diva το φυσας το μαρουλι; το καβαλας το ανακλιντρο; τα χαπια σου τα πηρες το πρωι; τεχνολογικο φορουμ ειμαστε ρε παιδια, πχ την οριζεις τη μεταβλητη, τον ξεκλειδωνεις τον πολλαπλασιαστη, το σορταρεις το array κλπ... 6
ΛεναΛενα Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ..νοιωθω σαν να μπηκα στην αντιδιασταση τωρα....τι σουρεαλ παρασκευοθρεντ ειναι αυτο κοντευω να αγγιξω την νιρβανα......παω να ντερλικωσω ταχυα ταχυα!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 τεχνολογικο φορουμ ειμαστε ρε παιδια, πχ την οριζεις τη μεταβλητη, τον ξεκλειδωνεις τον πολλαπλασιαστη, το σορταρεις το array κλπ... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
notist Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πετάς το drone σετάρεις το kodi κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?
ΛεναΛενα Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 τεχνολογικο φορουμ ειμαστε ρε παιδια, πχ την οριζεις τη μεταβλητη, τον ξεκλειδωνεις τον πολλαπλασιαστη, το σορταρεις το array κλπ... Εγω ξεκλειδωνω τον κωδικα..τι κερδιζω???
Diva_25 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 τεχνολογικο φορουμ ειμαστε ρε παιδια, πχ την οριζεις τη μεταβλητη, τον ξεκλειδωνεις τον πολλαπλασιαστη, το σορταρεις το array κλπ... Εσυ πουστη σκασε Πετάς το drone σετάρεις το kodi κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Με ζηλεύεις Εγω ξεκλειδωνω τον κωδικα..τι κερδιζω??? Πουτσα στο στόμα, ξεκωλο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εγω ξεκλειδωνω τον κωδικα..τι κερδιζω??? Μια τον κλειδώνεις, τον ξεκλειδώνεις και πάλι τον ξανακλειδώνεις
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ντίβα αν δε στείλεις screenshot με το πμ θα σαι αναξιόπιστη
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ντίβα αν δε στείλεις screenshot με το πμ θα σαι αναξιόπιστη Άσε που θα επιβαρύνει και το κάρμα της.
Predatorkill Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ΛΟΙΠΟΝ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑ ------------------------------------------------------------------------------ Πες μας ποιο ειναι το πρωτο πραγμα που νιωθεις και πιο ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτεσαι οταν ξυπνας το πρωι.
Diva_25 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ντίβα αν δε στείλεις screenshot με το πμ θα σαι αναξιόπιστηΜατάκια μου δεν με πιστεύεις;
ΛεναΛενα Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον δεσποινις Ντιβα (χοχο) δυο τινα συμβαινουν, ή εισαι οπως λενε και οι υπολοιποι ενα τρολλ και μαλιστα αντρας που ευχαριστιεται ολη αυτη την συγκεντρωση (κυριως αρνητικων) απαντησεων στο θρεντ που ανοιξες....ή οντως σοβαρολογεις σε αυτα που λες...και παλι στην δευτερη περιπτωση δεν καταλαβαινω γιατι καθεσαι και 'ανεχεσαι' την 'επιθεση-πεσιμο' που σου κανουμε......επι την ευκαρια, οταν κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη τι βλεπεις?????ποσες σελφι βγαζεις την ημερα?????? Μια τον κλειδώνεις, τον ξεκλειδώνεις και πάλι τον ξανακλειδώνεις Σταματα θα τελειωσω σε λιγο!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις