Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

τα γεγονότα:

έγινε κράτηση σε ξενοδοχείο από κάρτα

πάω στο ξενοδοχείο και όταν είναι να πληρώσουμε διαπιστώνουμε ότι αφήσαμε την κάρτα στο αμάξι

για να μην πάμε να την φέρουμε  μου λένε να πληρώσω μετρητοίς και τα χρήματα της κάρτας θα αποδεσμευτούν άμεσα

πληρώνουμε κανονικά

ελέγχουμε την κάρτα 2 μέρες μετά και δεν αποδεσμεύονται

παίρνω τηλ στο ξενοδοχείο. μας λέει ότι κάνει 4-5 εργάσιμες

περνάνε και δεν αποδεσμεύονται

ξαναπαίρνουμε, το σηκώνει άλλος υπάλληλος. λέει 7-10

περνάνε πάλι τίποτα

ξαναπαίρνουμε, λένε 7-14

(τελικά 7-14 ειναι, ρωτησαμε και την τραπεζα μας)

περνάνε οι 14, πάλι τίποτα

μιλάω με την τράπεζα μου και μου λεει πως δεν ειχαν καμια ειδοποιηση απο την αλλη τραπεζα

μιλάω με το ξενοδοχείο, μου λένε θα στείλουν υπενθύμιση στην τραπεζα τους και να τους ενοχλήσω σε 2-3 μέρες

περνάει μια βδομάδα, πάλι τα χρήματα δε μπήκαν

ξαναπαίρνω στο ξενοδοχείο και τους το λέω, λένε θα στείλουν πάλι υπενθύμιση

λεω ρε παιδια με παιδεύετε εναν μηνα τι θα γινει;

δε θελω υπενθυμιση, θελω να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την τράπεζα και να της πείτε να μου αποδεσμεύσει τα χρήματα

άρχισαν να μου λένε ότι δεν ειναι τοσο απλο, δε μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, δεν ειναι να μιλησουν με την τραπεζα αλλα με τον μεσάζοντα που έχει το pos και κάτι τέτοια

για να μην τα πολυλογώ, έχει πάνω από μήνα που τα χρήματα δεν εχουν μπει στο λογαριασμο μου

τι προτείνετε να κάνω; :/

Δημοσ.

ειναι καθαρα θεμα τραπεζας και οχι ξενοδοχειου. στην καλυτερη θελει 15 μερες. τα λεφτα δεν τα χανεις. τι καρτα ηταν; πιστωτικη;

υπηρχε και αλλη λυση. να σου κανει ο υπαλληλος ολοκληρωση προεγκρισης αφου το ποσο ηταν ουτως ή αλλως δεσμευμενο.

Δημοσ.

Χρεωστικη ειναι η καρτα. Αυτη που μπαινει και ο μισθος μου. Το θεμα ειναι πως το ξενοδοχειο ειναι εκτος νομου. Ετσι και δε μου τα επιστρεψουν ως την αλλη βδομαδα ομως θα αναγκαστω να παω απο εκει. Απο δευτερα θα παω στην τραπεζα μου

Δημοσ.

Χρεωστικη ειναι η καρτα. Αυτη που μπαινει και ο μισθος μου. Το θεμα ειναι πως το ξενοδοχειο ειναι εκτος νομου. Ετσι και δε μου τα επιστρεψουν ως την αλλη βδομαδα ομως θα αναγκαστω να παω απο εκει. Απο δευτερα θα παω στην τραπεζα μου

Ζήτα αυτό που λέει ο kfyros, να σου καταθέσουν τα μετρητά.

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ με ένα "μαγαζάκι"(ο θεός να το κάνει), το ποσό έμεινε δεσμευμένο στην κάρτα μου για πάνω από δύο μήνες. Με μια απλή επίσκεψη στην Alpha το πρόβλημα λύθηκε, ακριβώς μετά από 7 ημέρες αποδεσμεύτηκε το ποσό.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ακριβώς το ιδιο ποβλημα.ενω πληρωσα ολο το ποσο μετρητα μου χρεωσαν την διανυκτερευση για τα δυο δωματια που ειχα κρατησει.δεν το αναγωνριζει το ξενοδοχειο.Η τραπεζα μαου για να προχωρησει σε αμφισβητηση θελει τις αποδειξεις.Εκει ομωσ φαινεται οτι η μια διανυκτερευση εχει πληρωθει με τη προεκριση και οχι με μετρητα.εκεινη τη μερα της πληρωμησ μου ειπαν επειδη ηταν 15 Αυγουστος θα επικοινωνουσαν με τη Τραπεζα τους ωστε να αποσμυτει τοποσο.Ομωσ δεν εγινε.επικοινωνησα μαζι τους παλι και μου ειπαν παλι σε λιγεσ μερες.Τωρα μου λενε οτι δεν πληρωσα ολο το ποσο μετρητα.ΣΟΣ

Δημοσ.

Μου εχει τυχει και εμενα.. Ειναι θεμα τραπεζ-ω-ν που συμμετεχουν στην συγκεκριμενη συναλλαγη. Αν παρεις την τραπεζα σου, θα σου πει να τους παρεις μετα απο ''ταδε'' μερες μετα την συναλλαγη να κανεις αμφισβητηση. ΔΕΝ ειναι θεμα του ξενοδοχειου.
Μην σε αγχωνει...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tz3s είπε

Μου εχει τυχει και εμενα.. Ειναι θεμα τραπεζ-ω-ν που συμμετεχουν στην συγκεκριμενη συναλλαγη. Αν παρεις την τραπεζα σου, θα σου πει να τους παρεις μετα απο ''ταδε'' μερες μετα την συναλλαγη να κανεις αμφισβητηση. ΔΕΝ ειναι θεμα του ξενοδοχειου.
Μην σε αγχωνει...

Εγω περιμενω 1 χρονο για αμφισβητηση στην εθνικη δε νομιζω να ασχολουνται αμεσα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Εγω περιμενω 1 χρονο για αμφισβητηση στην εθνικη δε νομιζω να ασχολουνται αμεσα

τι εννοεις περιμενεις 1 χρονο? Μετα απο καποιες μερες *περιπου 45 εργασιμες, παιρνεις τηλ και κανεις αμφισβητηση... Απο τοτε ειναι αμεση επιστροφη (αν οχι σε 5-10 εργασ. μερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tz3s είπε

τι εννοεις περιμενεις 1 χρονο? Μετα απο καποιες μερες *περιπου 45 εργασιμες, παιρνεις τηλ και κανεις αμφισβητηση... Απο τοτε ειναι αμεση επιστροφη (αν οχι σε 5-10 εργασ. μερες.

Περιμένω να μου απαντησουν απο τη τράπεζα που εχω κανει αιτηση αμφισβητισης και μου λενε πως εχουν πολυ δουλειά και δε προλαβαινουν

Επεξ/σία από ParhsG
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ParhsG είπε

Περιμένω να μου απαντησουν απο τη τράπεζα που εχω κανει αιτηση αμφισβητισης και μου λενε πως εχουν πολυ δουλειά και δε προλαβαινουν

Ποια τραπεζα σου ειπε αυτο το πραγμα?? Αυτο σε τηλεφωνο στο ειπαν ή σε καταστημα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tz3s είπε

Ποια τραπεζα σου ειπε αυτο το πραγμα?? Αυτο σε τηλεφωνο στο ειπαν ή σε καταστημα?

Εθνικη. Στο καταστημα μου το λεει και δε μπορω να παω σε αλλο γιατι μου λενε πρεπει να πατε στο καταστημα/υπαλληλο που χειριζεται την υποθεση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Εθνικη. Στο καταστημα μου το λεει και δε μπορω να παω σε αλλο γιατι μου λενε πρεπει να πατε στο καταστημα/υπαλληλο που χειριζεται την υποθεση.

Μίλα με τα κεντρικά στο τμήμα παραπόνων και σε μια εβδομάδα θα σε βοηθήσουν. Κάνε και γραπτά το παράπονο.

Υπόψιν τις αμφισβητήσεις τις χειρίζεται η εταιρεία της κάρτας πχ visa και η υπεύθυνη δήλωση εκεί πάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...