Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε τώρα, τι παίζει και κάποιοι βλέπουν υπέρογκες χρεώσεις;

Δεν παρακολουθώ ειδήσεις, αλλά όλο και κάτι θα είχα ακούσει αν είχε ειπωθεί.

Μήπως έτυχε να μην έχω ακούσει κάτι, εκτός από τις αναφορές εδώ μέσα, ή έχει θαφτεί εσκεμμένα;

Να περιμένω τίποτα περίεργα ποσά σε κανά μήνα που θα εκδοθεί ο λογαριασμός;

• Super Moderators
Δημοσ.

https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/1-1-2017%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%BD%CE%B5%CE%BF%20%CE%95%CE%A4%CE%9C%CE%95%CE%91%CE%A1/Oikiako%20Timologio%20G1%20A4-1-1-17.pdf

Στη χρέωση προμήθειας δεν άλλαξε κάτι. Οι ρυθμιζόμενες άλλαξαν από 1/1/2017 αλλά δεν ξέρω αν ανέβηκαν ή κατέβηκαν και πόσο...

Μην ξεχνάς ότι αρκετοί λόγω του κρύου του Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου θα έχουν μεγαλύτερες καταναλώσεις λόγω θέρμανσης με ρεύμα...

Δημοσ.

Αυτοί που απορούν εδώ πάντως, δε φαίνεται να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, εκείνων δηλαδή που έκαιγαν αβέρτα κουβέρτα τα κλιματιστικά και τις σόμπες και μετά δεν κατάλαβαν πώς αυξήθηκε ο λογαριασμός.

Εξάλλου δε φαίνονται κάπου πολύ περισσότερες κιλοβατώρες, αλλά πολλοί φόροι.

Δημοσ.

Όλα πάνε αναλογικά με τη κατανάλωση. Οπότε πάει ο άλλος αγοράζει ένα σώμα πχ. Και του λέει ο πωλητής καίει μόνο 10 λεπτά την ώρα. Αλλά δεν είναι 10 λεπτά όταν το καίει 12 ώρες.... Και μετά παθαίνει εγκεφαλικό με το λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι απλά έχει άλλη χρέωση αν κάψει 1000 kwh και άλλη με 2000 kwh. Ακόμα και η χρέωση της kwh να είναι ίδια να ανέβει η χρέωση δεδδηε αδμηε κλπ Για το νομίζω πάνε ποσοστιαία. Αυτό εννοούσα.

Εγώ Χαλκιδική που μένω πλέων πληρώνω πόλους φόρους στο Δήμο σε σχέση με Λάρισα και Γρεβενά που είχα εμπειρία.. .

Δημοσ.

Εμείς εχτές και σήμερα παίρναμε τηλέφωνο το κέντρο καταμέτρησης και δεν το σήκωνε κανένας.... θα πάρω αύριο την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να ενημερώσω την ΔΕΗ για την ένδειξη μετρητή.

Δημοσ.

Εμείς εχτές και σήμερα παίρναμε τηλέφωνο το κέντρο καταμέτρησης και δεν το σήκωνε κανένας.... θα πάρω αύριο την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να ενημερώσω την ΔΕΗ για την ένδειξη μετρητή.

Στο 11500 του ΔΕΔΔΗΕ να παρεις .

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεπους καταναλωτή με επιστροφη διπλού παγίου τέλειωσε;

Σήμερα ήρθε λογαριασμός που δεν το είχε μέσα. Είχε μόνο το 15%.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεπους καταναλωτή με επιστροφη διπλού παγίου τέλειωσε;

Σήμερα ήρθε λογαριασμός που δεν το είχε μέσα. Είχε μόνο το 15%.

http://www.odigostoupoliti.eu/dei-epivravefsi-bonus-stous-sinepis-katanalotes/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...