phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για πείτε τώρα, τι παίζει και κάποιοι βλέπουν υπέρογκες χρεώσεις; Δεν παρακολουθώ ειδήσεις, αλλά όλο και κάτι θα είχα ακούσει αν είχε ειπωθεί. Μήπως έτυχε να μην έχω ακούσει κάτι, εκτός από τις αναφορές εδώ μέσα, ή έχει θαφτεί εσκεμμένα; Να περιμένω τίποτα περίεργα ποσά σε κανά μήνα που θα εκδοθεί ο λογαριασμός;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/1-1-2017%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%BD%CE%B5%CE%BF%20%CE%95%CE%A4%CE%9C%CE%95%CE%91%CE%A1/Oikiako%20Timologio%20G1%20A4-1-1-17.pdf Στη χρέωση προμήθειας δεν άλλαξε κάτι. Οι ρυθμιζόμενες άλλαξαν από 1/1/2017 αλλά δεν ξέρω αν ανέβηκαν ή κατέβηκαν και πόσο... Μην ξεχνάς ότι αρκετοί λόγω του κρύου του Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου θα έχουν μεγαλύτερες καταναλώσεις λόγω θέρμανσης με ρεύμα...
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αυτοί που απορούν εδώ πάντως, δε φαίνεται να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, εκείνων δηλαδή που έκαιγαν αβέρτα κουβέρτα τα κλιματιστικά και τις σόμπες και μετά δεν κατάλαβαν πώς αυξήθηκε ο λογαριασμός. Εξάλλου δε φαίνονται κάπου πολύ περισσότερες κιλοβατώρες, αλλά πολλοί φόροι.
fakiris31 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όλα πάνε αναλογικά με τη κατανάλωση. Οπότε πάει ο άλλος αγοράζει ένα σώμα πχ. Και του λέει ο πωλητής καίει μόνο 10 λεπτά την ώρα. Αλλά δεν είναι 10 λεπτά όταν το καίει 12 ώρες.... Και μετά παθαίνει εγκεφαλικό με το λογαριασμό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Η καταναλωση σε Kwh εχει σημασια και τιποτα άλλο . Άλλο να καιει μια λαμπα σε σομπα αλογονου και άλλο 4 !!
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι, άλλο ρώτησα εγώ βέβαια. Για τους λοιπούς φόρους, όχι για την κατανάλωση.
fakiris31 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι απλά έχει άλλη χρέωση αν κάψει 1000 kwh και άλλη με 2000 kwh. Ακόμα και η χρέωση της kwh να είναι ίδια να ανέβει η χρέωση δεδδηε αδμηε κλπ Για το νομίζω πάνε ποσοστιαία. Αυτό εννοούσα. Εγώ Χαλκιδική που μένω πλέων πληρώνω πόλους φόρους στο Δήμο σε σχέση με Λάρισα και Γρεβενά που είχα εμπειρία.. .
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εμείς εχτές και σήμερα παίρναμε τηλέφωνο το κέντρο καταμέτρησης και δεν το σήκωνε κανένας.... θα πάρω αύριο την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να ενημερώσω την ΔΕΗ για την ένδειξη μετρητή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εμείς εχτές και σήμερα παίρναμε τηλέφωνο το κέντρο καταμέτρησης και δεν το σήκωνε κανένας.... θα πάρω αύριο την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να ενημερώσω την ΔΕΗ για την ένδειξη μετρητή. Στο 11500 του ΔΕΔΔΗΕ να παρεις . 1
dtzgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεπους καταναλωτή με επιστροφη διπλού παγίου τέλειωσε; Σήμερα ήρθε λογαριασμός που δεν το είχε μέσα. Είχε μόνο το 15%.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεπους καταναλωτή με επιστροφη διπλού παγίου τέλειωσε; Σήμερα ήρθε λογαριασμός που δεν το είχε μέσα. Είχε μόνο το 15%. http://www.odigostoupoliti.eu/dei-epivravefsi-bonus-stous-sinepis-katanalotes/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα