παπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αν εχεις ορεξη τοτε πας c++, μετα θα βλεπεις αλλη OOP γλωσσα και θα κανεις ταμα στη παναγια της τηνου. Αλλιως πας java μετα c# και ξεχνας τν c++.
dimos15 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 εμενα η c++ μου φαινεται ευκολοτερη απο την java
defacer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 εμενα η c++ μου φαινεται ευκολοτερη απο την java Αυτό το λένε όσοι δεν ξέρουν c++ 2
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 εμενα η c++ μου φαινεται ευκολοτερη απο την java δεν υπαρχει αυτο που λες , πως σου φαινεται ευκολοτερη ? μπορεις να εξηγησεις ?
dimos15 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 δοκιμασα να μαθω java ξεροντας c και c++ και μου φανηκε πολυ περιεργη σαν γλωσσα εσας τι σας φαινεται δυσκολο στην c++ ?
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα είναι τι θες από καθηγητή; Είμαι λίγο rare breed που πήρα C++ και πέρασα Θ+Ε με την πρώτη, αλλά τώρα το θέμα είναι, θες να φας στη μάπα την κυρία πρόεδρο + gmele για ασκήσεις πράξεις ή Καρανικόλα που βάζει και εύκολα θέματα, και να πας εργαστήριο με κάποιον καλό να μάθεις OOP; Αν πάρεις C++ νομίζω θα δυσκολευτείς πιο πολύ να περάσεις από το αν πάρεις Java, άσε που αν έχεις μάθει OOP από πριν, C++ θα αφοσιωθείς στα δύσκολα κομμάτια και όχι στον OOP σαν OOP. Εγώ θα έπαιρνα Java. Η θεωρία C++ κόντεψε να με στείλει στο τρελάδικο, γιατί η κυρία Πρόεδρος, μας τα έκανε πλανήτες. Μία τα έλεγε έτσι, την άλλη αλλιώς.
c4tt3l Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Dino αναγκάστηκα να ρωτήσω εδώ στο φόρουμ γιατί βρίσκομαι σε δύσκολη θέση όσον αφορά το πρόγραμμα. Άκουσα πως το ΜΑΕ του καρανικολα είναι αλυσίδα με τον Δικτυακό προγραμματισμό και έχοντας ακόμη δεύτερες σκέψεις με την κατεύθυνση (λέω η δίκτυα η υλικό, αν θες πρότεινε και εσύ). Ο δικτυακός και η c++ είναι προαπαιτουμενα για πρακτική και έχω φρικάρει στους υπολογισμούς. Για αυτό ρωτάω και για την σειρά που θα "πρέπει" να πάρω πρώτο ενα μάθημα oop
yimmiyimmi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εφ'οσον κρινω οτι εχεις παίξει γλώσσα μηχανής ,παίξε με c++ και δοκίμασε οτι κανεις σε εναν μικροελεγκτη με assembly να το κανεις με c++ θα εκπλαγεις για το κάψιμο που ετρωγες με την assembly.Επίσης και διδακτικά η c++ γιατί απλα μετα μαθαίνεις οτι θες
c4tt3l Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εφ'οσον κρινω οτι εχεις παίξει γλώσσα μηχανής ,παίξε με c++ και δοκίμασε οτι κανεις σε εναν μικροελεγκτη με assembly να το κανεις με c++ θα εκπλαγεις για το κάψιμο που ετρωγες με την assembly.Επίσης και διδακτικά η c++ γιατί απλα μετα μαθαίνεις οτι θες Παραδόξως τρελαινόμουν για MIPS, ακόμα και όταν μου έβγαζε το λάδι γιατί μέσω τους MARS μπόρεσα να καταλάβω πως διαχειρίζεται ο υπολογιστής το υλικό σε αντίθεση με την C. Όμως με c++ δεν έχω παίξει καθόλου ως τώρα. Γνωρίζω μόνο ότι πρόκειται για προέκταση της C. Με κλεφτές ματιές στο stack overflow είδα πάντως αρκετές ομοιότητες στο συντακτικό, σε αντίθεση με την τζάβα που υπήρχαν μερικές παραξενιές. Θα είναι εύκολη η μετάβαση από C σε C++;
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Με κλεφτές ματιές στο stack overflow είδα πάντως αρκετές ομοιότητες στο συντακτικό, σε αντίθεση με την τζάβα που υπήρχαν μερικές παραξενιές. Θα είναι εύκολη η μετάβαση από C σε C++; Είναι διαφορετική γλώσσα με διαφορετική φιλοσοφία και καλό θα ήταν να τη δεις έτσι. Δε θα σε βοηθήσει να σκέφτεσαι πώς θα έκανες κάτι στη C και να προσπαθείς να το κάνεις σε C++. 2
c4tt3l Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ρώτα και στο γκρουπάκι στο fb. Η απουσία στήθους μου λέει ότι μάλλον δεν θα έχω πολλές απαντήσεις. Είναι διαφορετική γλώσσα με διαφορετική φιλοσοφία και καλό θα ήταν να τη δεις έτσι. Δε θα σε βοηθήσει να σκέφτεσαι πώς θα έκανες κάτι στη C και να προσπαθείς να το κάνεις σε C++. Σε ευχαριστώ που το διακρίνεις αυτό γιατί με αυτό το σκεπτικό θα πήγαινα αρχικά. 1
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 ^ακριβως , μην την βλεπεις σαν υποσυνολο μεγαλο λαθος, μπορει να μοιαζουν συντακτικα αλλα μονο εκει
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ που το διακρίνεις αυτό γιατί με αυτό το σκεπτικό θα πήγαινα αρχικά. Και μ' αυτό το σκεπτικό θα τη διδαχθείς, σε μεγάλο μέρος και τουλάχιστον στην αρχή. Δυστυχώς... Εγώ βλέπω τώρα σημειώσεις, θέματα και απορίες και τραβάω όσα μαλλιά μου έχουν απομείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα