Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από την στιγμή που είναι νόμιμα δεν υποτίθεται ότι θα πρέπει αυτές να περνάνε τακτικά για έλεγχο ?

Αν ήταν νόμιμη ναι, διαφορετικά δεν μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα για την περίοδο τις θεραπείας.

Αλλά κάθε φορά που τα πηγαίνεις με κάποια γυναίκα θα κάνεις και εξετάσεις αίματος; Γιατί πίστεψέ με, τα STDs βρίθουν εκτός του νομίμου επαγγέλματος φίλτατε, όχι εντός.

Και δεν αναφέρομαι σε παράνομες ιερόδουλες, που στην πλειοψηφία τους προσέχουν γιατί είναι και το μεροκάματό τους, αλλά σε όλες τις άλλες που ΔΕΝ είναι του επαγγέλματος, αλλά το κάνουν το ίδιο συχνά και χωρίς προσοχή.......

Αλλά υπομονή, 19 είσαι ακόμα. Όταν φτάσεις 40 θα καταλάβεις σε τι αναφέρομαι παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήταν νόμιμη ναι, διαφορετικά δεν μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα για την περίοδο τις θεραπείας.

Αλλά κάθε φορά που τα πηγαίνεις με κάποια γυναίκα θα κάνεις και εξετάσεις αίματος; Γιατί πίστεψέ με, τα STDs βρίθουν εκτός του νομίμου επαγγέλματος φίλτατε, όχι εντός.

Και δεν αναφέρομαι σε παράνομες ιερόδουλες, που στην πλειοψηφία τους προσέχουν γιατί είναι και το μεροκάματό τους, αλλά σε όλες τις άλλες που ΔΕΝ είναι του επαγγέλματος, αλλά το κάνουν το ίδιο συχνά και χωρίς προσοχή.......

Αλλά υπομονή, 19 είσαι ακόμα. Όταν φτάσεις 40 θα καταλάβεις σε τι αναφέρομαι παραπάνω.

πως και γτ δλδ μια παρανομη να προσεχει ενω μια νομιμη οχι?εφοσον ομως που ειπε οτι εχει χαρτια κτλ τοτε να μην πιστεψω οτι ειναι καθαρη η κοπελα? ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Σημερα επισκέφτηκα μια ιεροδουλη στη φιλης και ανήσυχο μην έχω κολλήσει οτιδήποτε. Ότι κάναμε το κάναμε με προφυλαξη και πρόσεχα που ακουμπαγα. Πχ δεν ακουμπήσει ούτε λίγο το αιδιο της.Επισης πριν μπω ρώτησα αν η κοπέλα έχει όλα της τα χαρτιά και με διαβεβαιωσαν ότι είναι μια χαρά και χαρτιά κτλ.Αλλα και πάλι έχω τον φόβο μου.Πιο πολύ φοβάμαι για κάναν ερπη που κολλάει και με την επαφή. Τι πιθανότητα υπάρχει να έχω κολλήσει κάτι;Είμαι 19 χρονών. ...

Δηλαδή αν εσύ πηδάς ανα τέσσερις μήνες (αναφέρομαι στο άλλο αναλογο θέμα σου http://www.insomnia.gr/topic/625347-%CF%83%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ ) θα ανοιγεις πάλι το ιδιο θέμα;

Κόψε τις τρολλιές 

ή βρες κοπέλα

ή εκτονώσου μόνος σου αντί να πηγαίνεις σε σπιτακια

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...