Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Σημερα επισκέφτηκα μια ιεροδουλη στη φιλης και ανήσυχο μην έχω κολλήσει οτιδήποτε. Ότι κάναμε το κάναμε με προφυλαξη και πρόσεχα που ακουμπαγα. Πχ δεν ακουμπήσει ούτε λίγο το αιδιο της.Επισης πριν μπω ρώτησα αν η κοπέλα έχει όλα της τα χαρτιά και με διαβεβαιωσαν ότι είναι μια χαρά και χαρτιά κτλ.Αλλα και πάλι έχω τον φόβο μου.Πιο πολύ φοβάμαι για κάναν ερπη που κολλάει και με την επαφή. Τι πιθανότητα υπάρχει να έχω κολλήσει κάτι;Είμαι 19 χρονών. Θέλω να κάνω εξετάσεις αίματος για να είμαι σίγουρος αλλά ντρέπομαι να πω στους γονείς μου ότι πήγα εκεί που πήγα και επίσης είχα κάνει εξετάσεις αίματος πριν 5 μήνες. Αν τους πω ότι θέλω να ξανακάνω δεν θα φανεί κάπως ?Όπως σας είπα όλα έγιναν με προφυλαξη και με πολύ προσοχή αλλά με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ έχω αρχίσει να παθαίνω κρίσεις πανικού. Στο σχολείο μας έλεγαν να φοράμε προφυλακτικο. Δεν μας είπε κανείς ότι και με προφυλακτικο δεν είσαι προστατευμενος πλήρως. Το ορκίζομαι ότι δεν θα ξαναπάω.Με παρεσυραν οι φίλοι μου και ότι έχω μετανιώσει όσο δεν πάει. Μου είπαν όμως στο σπιτάκι ότι η κοπέλα έχει όλα τα χαρτιά αλλά αυτό είναι σίγουρο ?Από την στιγμή που είναι νόμιμα δεν υποτίθεται ότι θα πρέπει αυτές να περνάνε τακτικά για έλεγχο ?Για να μην ξεχάσω διάβασα στο ίντερνετ ότι το 30-40% του πληθυσμού έχει κάποιο σμν ακόμα και αν δεν έχει εκδηλωθει. Τέσσερις φορές έχω έρθει σε σεξουαλικος πράξη στη ζωή μου. Τέλος πάντων οποίος γνωρίζει το οτιδήποτε ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πηγες σημερα λογω της ημερας?

η αληθεια ειναι οτι ετυχε

Ξεκινα με την ορθογραφια σου.... Ειδικα αν εισαι 19 ετων καθως λες...

και να φανταστεις εγραφα με τ9 απο κινητο,τωρα που απανταω απο πσ θα σου φυγουν λιγο ματια σορρυ

Το πιστεύουμε.

Στο θέμα σου, κάνε εξετάσεις να σου φύγει.

θελω αλλα πως θα γινει να κανω εξετασεις χωρις να το μαθουν οι γονεις μου?

μην αγχώνεσαι, δε κόλλησες τίποτα

ελπιζω αδερφε μου

Δημοσ.

:0

πηρες κ λουλουδια?

ειχε κατι λουλουδια σε ενα βαζο στο δωματιο,σκεφτηκα να παρω ενα και να της το προσφερω,φτου απο το αγχος μου δεν μπορω να κανω ουτε χιουμορ :/

Δημοσ.

θελω αλλα πως θα γινει να κανω εξετασεις χωρις να το μαθουν οι γονεις μου?

Όπως κάνουν όλοι οι ενήλικες.

19 χρονών είσαι, οι γονείς σου που κολλάνε;

Ξεκόλλα και πήγαινε για εξετάσεις και πρόσεχε που τον βάζεις από εδώ και πέρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Όπως κάνουν όλοι οι ενήλικες.

19 χρονών είσαι, οι γονείς σου που κολλάνε;

Ξεκόλλα και πήγαινε για εξετάσεις και πρόσεχε που τον βάζεις από εδώ και πέρα :)

με απλες εξετασεις αιματος θα φανει αν εχω κατι, πχ ερπης και ναι ποσες μερες μετα απο την συνουσια?

αυτο παντος που μου φαινεται περιεργο που διαβασω στο ιντερνετ ειναι οτι το 30-40% του πληθυσμου κουβαλαει καποιο σμν και ο 1 στους 5 ανδρες εχει ερπει που ο ερπης μενει για παντα στο σωμα σου,ειναι ασχημο να ξερεις οτι εχεις κατι τετοιο

Δημοσ.

Είσαι ήδη νεκρός. Αυτό που πρέπει να σε απασχολει είναι μαόνι ή κερασιά;

ξερεις τι,πολλα μου ερχονται αυτη τη στιγμη στο μυαλο,ακομα και αυτο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...