Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα μικρό θέμα με τον αυχένα μου και θελω να πάρω ενα μαξιλάρι ύπνου.

Βλέπω ότι έχει απο 12 ευρώ στο lidl μέχρι 100 και στο σκρουτζ. Κάνουν όλα την ίδια δουλειά;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα μικρό θέμα με τον αυχένα μου και θελω να πάρω ενα μαξιλάρι ύπνου.

Βλέπω ότι έχει απο 12 ευρώ στο lidl μέχρι 100 και στο σκρουτζ. Κάνουν όλα την ίδια δουλειά;

Λογικά όχι, αλλά δεν είναι απίθανό σε κάποιον να ταιριάξει αυτό με τα 12€ περισσότερο από αυτό με τα 100!

Δημοσ.

Κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και δες κάποιον γιατρό. Ο αυχένας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να ακούς το τι θα σου πει ο καθένας μέσα σε ένα forum.

Δημοσ.

Απ το λιντλ φυσικα!δεν θα βρεις αλλου καλυτερο...Συγνωμη ρε φιλε κιολας αλλα εχεις προβλημα και αντι να πας να το κοιταξεις πρωτον θες να παρεις κ απ το λιντλ;πηγαινε τουλαχιστον απο ενα φαρμακιο να ρωτησεις δυο πραγματα

Δημοσ.

Είχα ένα πολύ καλό ανατομικό μαξιλάρι για 2 χρόνια και πήγα και πήρα πάλι το ίδιο και για το 2ο σπίτι μου.

Λέγεται: thuasne w0460

Βγαίνει σε 2 μεγέθη: 1) normal, 30 ευρώ το είχα πάρει και 2) maxi, είναι το καινούργιο που πήρα 40 ευρώ.

Ειλικρινά σώθηκα με αυτό το μαξιλάρι. Είχα κι εγώ πρόβλημα με τον αυχένα.

Απο μαγαζί με ορθοπεδικά είδη στη Θεσ/νικη το αγόρασα. Αν θες μπορώ να σου πω λεπτομέρειες με πμ αν και το έχω δει σε περισσότερα του ενός καταστήματα. Δηλαδή αν ψάξεις γενικά σε μαγαζί με ορθοπεδικά, για το είδος της είναι αρκετά γνωστή.

Ps: Το κάλυμμά του μπορεί να αφαιρεθεί για να πλυθεί.

Δημοσ.

Είχα ένα πολύ καλό ανατομικό μαξιλάρι για 2 χρόνια και πήγα και πήρα πάλι το ίδιο και για το 2ο σπίτι μου.

Λέγεται: thuasne w0460

Βγαίνει σε 2 μεγέθη: 1) normal, 30 ευρώ το είχα πάρει και 2) maxi, είναι το καινούργιο που πήρα 40 ευρώ.

Ειλικρινά σώθηκα με αυτό το μαξιλάρι. Είχα κι εγώ πρόβλημα με τον αυχένα.

Απο μαγαζί με ορθοπεδικά είδη στη Θεσ/νικη το αγόρασα. Αν θες μπορώ να σου πω λεπτομέρειες με πμ αν και το έχω δει σε περισσότερα του ενός καταστήματα. Δηλαδή αν ψάξεις γενικά σε μαγαζί με ορθοπεδικά, για το είδος της είναι αρκετά γνωστή.

Ps: Το κάλυμμά του μπορεί να αφαιρεθεί για να πλυθεί.

Έχεις κάνα λινκ;

Δημοσ.

Εγώ έχει κανένα χρόνο που πήρα ένα φτιαγμένο από ετούτο εδώ το υλικό και κάθε φορά που κοιμάμαι πλέον με άλλο μαξιλάρι ζορίζομαι, ξυπνάω με πονοκέφαλο (σενάριο σχεδόν καθημερινό λόγω αυχενικού/ημικρανίας παλαιότερα). Τον ύπνο τον αγαπώ έτσι κι αλλιώς, αλλά το μαξιλάρι αυτό του έδωσε άλλες διαστάσεις. Να τώρα ας πούμε το σκέφτομαι και χαμογελάω. :wub:  Σοβαρά, είναι μια επένδυση που αφενός μου έχει αλλάξει τη ζωή και τον ύπνο, αφετέρου μου υπενθυμίζει κάθε φορά που σκέφτομαι να το πάρω μαζί μου όταν πάω για σκ εκδρομή ότι ου γαρ έρχεται μόνον.

Τα κόκοματ είναι επίσης μία πολύ καλή εναλλακτική - εξίσου ακριβή όμως.

Για να κάνω και επίκληση στην αυθεντία τα παραπάνω σου τα λέει αυτό άνθρωπος που έχει 6 μαξιλάρια στο σπίτι του. Και μένω μόνη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...