Zerg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα. Χτες πηγα να πληρωσω σε ενα εστιατοριο και δεν μου αναγνωριζε τις καρτες το πος. Λειτουργουν και οι 2 αντε η πρωτη ηταν american exrpress και δεν ηταν συμβατη μου ειπε. η δευτερη ηταν τελειως οκ και την απεριπτε! Και οι 2 ειχαν ανεπαφη συναλλαγη και απετυχαν. Εδωσα μια τριτη και την πηρε. Τι με ξενισε! Ειχε ενα κινητο τηλεφωνο κοντα στο pos και οταν περιμεναμε τις συναλαγες, κατι πατουσε πανω στο τηλεφωνο. Τωρα ηταν συμπτωση ή μου υποκλεψε τις καρτες μου; Αν ναι τι κανω παιδια τις ακυρωνω;
forgotten Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 online banking δεν εχεις? για δες εκει , οσο για τα σεναρια περι κινητου να αναφερω οτι η προστασια στις καρτες ειναι υψηλη και το σεναριο που λες φανταζει απο εξωπραγματικο εως τα πλαισια του φανταστικου.... 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Στο online banking θα φανει οταν το κανει και ισως δεν γινει αμεσα.
mclein Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Στο online banking θα φανει οταν το κανει και ισως δεν γινει αμεσα. στο online banking πλεον ερχεται email ενημερωσης για τη χρεωση. εδω και πολυ καιρο. αμα δε σου αρκει, μπορεις να τις ακυρωσεις & να βγαλεις αλλες. επισης, μπορει να ειχαν το ασυρματο μηχανακι που συνδεεται με κινητο για να χρησιμοποιηθει !
mrfan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά μπορεί να παίζουν , μερικά μηχανάκια δεν δέχονται american express και diners. Από την άλλη, αν δοκίμαζες μισή ώρα μετά, μπορεί να την δέχονταν. Τρώνε κολλήματα κάπου κάπου
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Τρώνε κολλήματα όπως λέει και ο mrfan. Αν εξαιρέσεις την AMEX , έχω δει μπροστά μου, να χτυπάει στο SM η πελάτισσα το PIN 4 φορές και να το δέχεται την 5η. Και η υπάλληλος της είπε πως συμβαίνει συχνά,
Zerg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Τo κινητό ήταν ύποπτο όχι τοσο η αποτυχία χρέωσης. Επίσης δεν ήταν συνδεδεμένο το κινητό με το pos όπως είπε ενας φίλος, εxω ξανα πληρώσει εκεί. Υποτίθεται οτι έκανε κάτι στο κινητό. Εκτός αν έκανε υποκλοπή. παω να ενεργοποιήσω τα sms alerts στην μια που δεν είναι ενεργά
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί να είχε κάποια εφαρμογή στο κινητό και να έκανε εγγραφή τις πωλήσεις με κάρτα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Rfid σκανερ μυριζει Σιγά μην ήταν και από τους f society... Δεν έχετε δει ποτέ εστιατόρια που η εφαρμογή για παραγγελίες κλπ είναι σε απλά smartphones με οθόνη αφής? 7
mclein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης δεν ήταν συνδεδεμένο το κινητό με το pos όπως είπε ενας φίλος, εxω ξανα πληρώσει εκεί. Υποτίθεται οτι έκανε κάτι στο κινητό. το κινητο συνδεεται με bluetooth στο POS. πχ το iCMP Mobile POS της Εθνικης
PETROS13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως τις είχες μαζί με το κινητό και απομαγνητιστηκαν; (έστω και προσωρινά) 1
leonidasgr2003 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι την είχα παθει κ εγώ , καφε στην πλάκα , προσπαθώ με τις 2 καρτες σε 2 pos ... τiπoτa για αρχή ξαναπροσπαθώ κ τη δεχθηκε ... Μετα απο 6 μήνες μου ήρθε ειδοποίηση ότι εγινε χρέωση 8Ε (όσο ηταν το ποσο τότε) Φυσικά αρνήθηκα τη συναλλαγή στην τράπεζα. Ισως εχουν κανει κλώνο κάρτας ή σου επέκλεψαν στοιχεία με σκανερ (αριθμ. καρτας κ 3ψήφιο) Γνώμη μου μίλα με την τράπεζα να δεις τι συναλλαγες έγιναν και να τις ακυρώσεις όλες τις καρτες
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εσεις που υποστηριζεται κλωνους κλπ με τα κινητα εχετε δοκιμασει ποτε να "σκαναρετε" την καρτα σας με το κινητο σας? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα