Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στειλε email, ζητα σε αυτο αναλυση υπολοιπου και μετα προτεινε διακανονισμο γιατι δεν εχεις την δυνατοτητα για εφαπαξ. Γενικα τα γραπτα μενουν, ζητοντας διακανονισμο δειχνεις οτι αναγνωριζεις την ωφειλη και εχεις διαθεση να πληρωσεις, απλα δεν μπορεις εφαπαξ. Ακομα και στο ακραιο σεναριο οτι σε πανε δικαστηριο θα εχεις ενα χαρτι οτι εχεις διαθεση αλλα η εταιρια δεν δεχεται. Γραπτες ερωτησεις για να λαβεις γραπτες απαντησεις απαραιτητα.

Εγω εχω μια ιστορια με την FOrthnet εδω και 8 χρονια! Ελεγα οτι δεν χρωσταω τιποτα, μου ελεγαν οτι χρωσταω 120€ με επερναν 1-2 φορες το χρονο να μου ζητησουν λεφτα. Τελικα ανταλαξαμε αλληλογραφια και παραδεχτηκαν οτι χρωσταω 58€. Δεν κανω τιποτα, περναει ο καιρος και παω σε καταστημα forthnet να ρωτησω για νεα συνδεση, μου λενε δεν εχει ωφειλες το αφμ μου και μπορω να κανω. Φετος την ανοιξη με περνουν απο δικηγορικο γραφειο και μου λενε χρωσταω 190€ περιπου με τους τοκους αλλα δεχονται να πληρωσω μονο 120€. Τους γραφω στα παπουτσια μου, με ξαναπερνουν μετα απο 3 μηνες και μου λεει λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω πλεον τιποτα , η δινεις τα 190+ ή  σε παμε δικαστηριο και τα εξοδα δικα σου. Εκει της κοπαναω την καρτελα της φορθνετ με τα 58, και τις αναφερω πως εχω καταγραψει ολες της συνομιλίες μας και πως με ποιο δικαιωμα μου ζητανε να πληρωσω μια ωφειλη μεγαλυτερη απο αυτο που δεχεται η εταιρια. Μουγκα η δικηγορος και απο τοτε δεν με ξαναενοχλησε(ακομα....) Αν δεν ειχα κρατησει τα email δεν θα μπορουσα να αποδειξω τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω εχω τις συνομιλιες ημερομηνια ωρα υπαλληλο. εαν ειναι θα επισκευτω ενα δικηγορο συγγενη μου να με ενημερωση. ευχατιστω πολυ παντως παιδια. αυριο θα σας ενημερωσω και για την αποψη του δικηγορου σε περιπτωσει που καποιος εχει παρομοια θεματα.

ευχαριστω ειλικρινα για της αμεσες απαντησεις.

εστειλα mail για να μου στηλουν γραπτως οτι χρωσταω με αναλυση και τα σχετικα.
απο οτι διαβασε και αλλου αν το ειχα κανει γραπτα απο τοτε δεν θα ειχα κανενα απολυτος θεμα γιατι οντως τα γραπτα μενουν.!!!

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν δέχονται διακανονισμό;;;

Μην τους ρωτάς καν, πήγαινε στην τράπεζα και κατέθεσε με τον κωδικό πληρωμής σου όποιο ποσό μπορείς κάθε μήνα (όχι και 10ευρω βέβαια, μην το ξεφτυλίσουμε..) Όταν φτάσεις να ξεπληρώσεις πάρτους τηλ και ρώτα τους πόσα ακριβώς τους χρωςστάς.

Αν σε πάρουν ενδιάμεσα τηλ "Αυτά είχα αυτά έβαλα" πες τους

Μεχρι και ευχαριστώ θα  πουν

Άκους εκεί πληρώστε ή αλλιως...

Αν ήταν δικηγορίνα και έχεις στοιχεία και τηλέφωνα ρίξε και μια καταγγελία στον δικηγορικό σύλλολο (Όχι πως θα γίνει κάτι βέβαια..)

Δημοσ.

εγω χρωσταω κοντα στα 4000ε εδω κ 4 χρονια ,η τελευταια φορα που με πηραν τηλ ηταν πριν κανα 2 χρονια κ τους ειπα οτι ο μονος τροπος να παρουν τα λεφτα ειναι να τους δεινω 50 ευρω τον μηνα ,δεν το δεχτηκανε κ τους ειπα οτι αφου δεν δεχεστε  σημαινει οτι δεν θελετε τα λεφτα, αρα μου τα χαριζετε,τους ειπα ευχαριστω για το δωρο τους κ εκλεισα το τηλ πριν προλαβουν να που κατι,δεν με ξανα πηραν

• Like 4
Δημοσ.

Κάτι πάντως που έχει περάσει στα ψιλά είναι ότι η voda εδώ και κάποιο καιρό χρεώνει κανονικά τέλος αποσύνδεσης ακόμα και αν δεν είσαι σε δέσμευση (προσοχή, όχι πέναλτι συμβολαίου, άλλο αυτό) και αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 40 κάτι ευρώ. Προφανώς και είναι και αυτό το ποσό μέσα. 

Δημοσ.

Καλά δεν ήξερες ότι θα χρεωθείς για το σπάσιμο συμβολαίου;

για να γλυτώσεις 7,5 ευρώ τον μήνα πληρώνεις τώρα 240..

240/7,5= 32.. δηλαδή αν συνέχιζες να είσαι για 32 μήνες στην vodafone αντί να πας cosmote θα πλήρωνες τα ίδια λεφτά και όχι εφαπαξ...

και σίγουρα το συμβόλαιο σου έληγε πολύ νωρίτερα απο 32 μήνες (και απο το παλιό με voda και το καινούριο με cosmo) οπότε βγαίνεις χαμένος όπως και να το δεις...

Δημοσ.

@Net1155:

Μιας και γνωρίζω από πρώτο χέρι τις παραπάνω διαδικασίες από τους παρόχους (δεν έχει σημασία το πως αλλά όχι σαν πελάτης) πήγα να σου απαντήσω αλλά δεν έχει νόημα μιας και βλέπω για άλλη μια φορά -και από ορισμένους- να απαντούν με το μακρύ και το κοντό τους γράφοντας σύμφωνα με τις προσωπικές τους πεποιθήσεις και μόνο.

Καλά ξεμπερδέματα, και σαν συμβουλή φιλική, μην το αφήσεις.
Διακανονισμό πολύ δύσκολα θα κάνεις αλλά υπάρχει πιθανότητα. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι και υποχρεωμένοι κιόλας να στον κάνουν. Επίσης, θα σε κυνηγήσουν για το ποσό αυτό, να είσαι σίγουρος, και αν με ρωτάς καλά θα κάνουν κιόλας.

ΥΓ: Έπρεπε να είχες πληρώσει ή να ζητήσεις διακανονισμό πριν αλλάξεις πάροχο. Τώρα η πιστοληπτική σου ικανότητα σαν πελάτης είναι στο ..πηγάδι. Και όχι άδικα. Θα επηρεάσει τον όποιο μελλοντικό σου πάροχο (και γι' αυτό να είσαι σίγουρος) πλέον. Στην καλύτερη με εγγύηση. Στην χειρότερη με αρνηση υπηρεσίας.
ΥΓ2: Επίσης βλέπω να μην καταλαβαίνεις ότι φταις εσύ και βλέπω επίσης να είσαι στη λογική ότι σου χρωστάνε κιόλας! Καλό κουράγιο, είμαι σίγουρος πως θα το χρειαστείς ;)

Δημοσ.

@Net1155:

Μιας και γνωρίζω από πρώτο χέρι τις παραπάνω διαδικασίες από τους παρόχους (δεν έχει σημασία το πως αλλά όχι σαν πελάτης) πήγα να σου απαντήσω αλλά δεν έχει νόημα μιας και βλέπω για άλλη μια φορά -και από ορισμένους- να απαντούν με το μακρύ και το κοντό τους γράφοντας σύμφωνα με τις προσωπικές τους πεποιθήσεις και μόνο.

Καλά ξεμπερδέματα, και σαν συμβουλή φιλική, μην το αφήσεις.

Διακανονισμό πολύ δύσκολα θα κάνεις αλλά υπάρχει πιθανότητα. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι και υποχρεωμένοι κιόλας να στον κάνουν. Επίσης, θα σε κυνηγήσουν για το ποσό αυτό, να είσαι σίγουρος, και αν με ρωτάς καλά θα κάνουν κιόλας.

ΥΓ: Έπρεπε να είχες πληρώσει ή να ζητήσεις διακανονισμό πριν αλλάξεις πάροχο. Τώρα η πιστοληπτική σου ικανότητα σαν πελάτης είναι στο ..πηγάδι. Και όχι άδικα. Θα επηρεάσει τον όποιο μελλοντικό σου πάροχο (και γι' αυτό να είσαι σίγουρος) πλέον. Στην καλύτερη με εγγύηση. Στην χειρότερη με αρνηση υπηρεσίας.

ΥΓ2: Επίσης βλέπω να μην καταλαβαίνεις ότι φταις εσύ και βλέπω επίσης να είσαι στη λογική ότι σου χρωστάνε κιόλας! Καλό κουράγιο, είμαι σίγουρος πως θα το χρειαστείς ;)

φιλε μου μιλησα σημερα με δικηγορο. περιμενω την αναλυση του τη χρωσταω που με ενημερωσαν οτι θα την εχω απο τεταρτη. Μου εστειλαν ειδη μεσω e-mail αλλα περιμενω και αυτη το ταχυδρομιου.

επισης καλεσα απο το γραφειο του δικηγορου στην εξυπηρετηση πελατων.

υπαρχουν καλα νεα. μου το ρυθμιζουν σε 3 δωσεις. και επισης το ποσο κανονικα ειναι 127 ευρω. ειχε περασει ο πρωτος χρονος.

εγω θα το δωσω ολα μαζι την τεταρτη μολις λαβω το χαρτι.

ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ !

για αυτο και σου ζητουν να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ σε δικο τους IBAN και οχι στο καταστημα!!!

δεν ξερω την προσωπικη σου αποψη η εμπιρια απλα εχω να πω οτι ο δικηγορος που πηγα δεν ειναι τυχαιος στην πιατσα.

Ραγκουσης ονομαζεται.

για οσους γνωριζουν

+ μπορω να κανω μυνηση στην εισπρακτικη γιατι με απειλησε. και η κληση ηχογραφουνταν οπως με ενημερωσε εξ αρχης.

και το λαθος ειναι τις εταιριας γιατι εγω επικοινωνησα για την αλλαγη παροχου απο πριν για να μου δωσουν το ποσο και το διασταυρωσαμε. ξανα λεω εαν δεν το διαβαζες φιλε μου οτι ολες η κλησεις ειναι σημειωμενες και με ωρα/ημερομηνια/υπαλληλο.

εγω απο μεριας μου πηρα για να μαθω το χρεος μου 4 φορες. και μειναμε οτι θα με ενημερωναν. δεν εγινε ποτε ! ουτε λογαριασμο/e-mail μου εστειλαν. ειδε το αρχειο ο υπαλληλος σημερα. ειναι λαθος τους. εαν δεν πηγενα στο δικηγορο με το συμβολαιο θα πληρωνα κατι που δεν υπαρχει καν. εφοσων ειμαι 2 μηνες πριν τι ληγη του συμβολαιου η ριτρα ειναι 50% οχι 100% που με χρεωναν.

ευχαριστω ολους για το χρονο σας!

Δημοσ.

φιλε μου μιλησα σημερα με δικηγορο. περιμενω την αναλυση του τη χρωσταω που με ενημερωσαν οτι θα την εχω απο τεταρτη. Μου εστειλαν ειδη μεσω e-mail αλλα περιμενω και αυτη το ταχυδρομιου.

επισης καλεσα απο το γραφειο του δικηγορου στην εξυπηρετηση πελατων.

υπαρχουν καλα νεα. μου το ρυθμιζουν σε 3 δωσεις. και επισης το ποσο κανονικα ειναι 127 ευρω. ειχε περασει ο πρωτος χρονος.

εγω θα το δωσω ολα μαζι την τεταρτη μολις λαβω το χαρτι.

ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ !

για αυτο και σου ζητουν να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ σε δικο τους IBAN και οχι στο καταστημα!!!

δεν ξερω την προσωπικη σου αποψη η εμπιρια απλα εχω να πω οτι ο δικηγορος που πηγα δεν ειναι τυχαιος στην πιατσα.

Ραγκουσης ονομαζεται.

για οσους γνωριζουν

+ μπορω να κανω μυνηση στην εισπρακτικη γιατι με απειλησε. και η κληση ηχογραφουνταν οπως με ενημερωσε εξ αρχης.

και το λαθος ειναι τις εταιριας γιατι εγω επικοινωνησα για την αλλαγη παροχου απο πριν για να μου δωσουν το ποσο και το διασταυρωσαμε. ξανα λεω εαν δεν το διαβαζες φιλε μου οτι ολες η κλησεις ειναι σημειωμενες και με ωρα/ημερομηνια/υπαλληλο.

εγω απο μεριας μου πηρα για να μαθω το χρεος μου 4 φορες. και μειναμε οτι θα με ενημερωναν. δεν εγινε ποτε ! ουτε λογαριασμο/e-mail μου εστειλαν. ειδε το αρχειο ο υπαλληλος σημερα. ειναι λαθος τους. εαν δεν πηγενα στο δικηγορο με το συμβολαιο θα πληρωνα κατι που δεν υπαρχει καν. εφοσων ειμαι 2 μηνες πριν τι ληγη του συμβολαιου η ριτρα ειναι 50% οχι 100% που με χρεωναν.

ευχαριστω ολους για το χρονο σας!

α) Χαίρομαι που πρόλαβες διακανονισμό. Το είχα για πιθανό αλλά όχι και τόσο (όπως σου έγραψα και παραπάνω).

β) Αν έχεις τη δυνατότητα δώστα όλα να ξεμπλέξεις και πρόσεχε από εδώ και πέρα :)

γ) Ζήτησε όπωσδήποτε ό,τι ειπώθηκε από τον πάροχο (ο διακανονισμός δηλαδή) γραπτώς.

(σαν συμβουλή το αναφέρω και μη παρεξηγηθείς) ποτέ μην αναφέρεις ονόματα κλπ καθώς και πολλές λεπτομέρειες σε έναν χώρο όπου σε διαβάζουν άγνωστοι. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε διαβάζει. Όπως δεν ξέρεις πχ. ποιος είμαι εγώ ή ο δίπλα και αν με τα στοιχεία που προσφέρεις μπορώ να κάνω το κατάλληλο query και είτε να σε "κάψω" είτε να μάθω περισσότερα για σένα.

Δημοσ.

Eχουν πολυ γελιο τα τοπικ απο τυπους που νομιζαν οτι θα πιστολιασουν την Χ εταιρεια χωρις συνεπειες και μολις αρχιζουν τα μπλεξιματα ανοιγουν εδω μεσα θρεντ για να ζητησουν συμβουλες :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Eχουν πολυ γελιο τα τοπικ απο τυπους που νομιζαν οτι θα πιστολιασουν την Χ εταιρεια χωρις συνεπειες και μολις αρχιζουν τα μπλεξιματα ανοιγουν εδω μεσα θρεντ για να ζητησουν συμβουλες :lol:

φιλε μου αυτο θα το παρω ως αστειο ειλικρινα. οταν προσπαθεις να εισαι συνεργασιμος και η εταιρια δεν στο επιτρεπει δεν μπορεις να κανεις και πολλα! επισης θα ηθελα να διευκρυνησω οτι ολοι ειναι γνωστες προφανως σε κατι που εγω δεν ειμαι + επισης αν πληρωνα τα 240 θα μου επεστρεφαν τα λεφτα που δεν χρωστουσα ;

ελληναρες , δημιουργουν χρεος και λενε δεν πληρωνω 

4000 λεει ο αλλος και το παιζει και μαγκας

προσωπικα εγω ειχα την διαθεση να πληρωσω απο την αρχη

Δημοσ.

φιλε μου αυτο θα το παρω ως αστειο ειλικρινα. οταν προσπαθεις να εισαι συνεργασιμος και η εταιρια δεν στο επιτρεπει δεν μπορεις να κανεις και πολλα! επισης θα ηθελα να διευκρυνησω οτι ολοι ειναι γνωστες προφανως σε κατι που εγω δεν ειμαι + επισης αν πληρωνα τα 240 θα μου επεστρεφαν τα λεφτα που δεν χρωστουσα ;

Ως αστειο παιρνω το γεγονος οτι δηλωνεις συνεργασιμος οταν τους εχεις ηδη πιστολιασει και χρειαστηκε να σε ενημερωσουν για ενδεχομενα νομικα μετρα για να αντιληφθεις οτι πρεπει να πληρωσεις αυτα που χρωστας. Βεβαια εσυ ως "συνεργασιμος", αρχισες να τους βαζεις τους ορους σου στην αποπληρωμη ( ! ). Κι επειδη δεν τους δεχτηκαν, τους λες και μη συνεργασιμους κι απο πανω. Γελαει ο κοσμος.

Αραγε , αν δεν σε παιρναν ποτε τηλεφωνο να σου πουν οτι ετοιμαζουν νομικες διαδικασιες εναντιον σου, θα πηγαινες να δωσεις το ποσο που χρωστας; Ρητορικο το ερωτημα, διοτι διαφορετικα δεν θα υπηρχε καν αυτο το θρεντ.

ΥΓ. Το προβλημα για σενα δε θα 'ναι τοσο η εξοφληση οσο οτι απο δω και μπρος πιθανοτατα θα ανηκεις σε μαυρη λιστα για ολους τους ISP και οποτε πας να κανεις νεα συνδεση θα πληρωνεις γερες προκαταβολες ως εγγυηση.

ΥΓ2. Τωρα σοβαρα, θες να τους τρεξεις και νομικα διοτι θεωρεις απειλη  το γεγονος οτι σε ενημερωσαν πως θα κινηθουν νομικα εναντιον σου αν δεν αποπληρωσεις την οφειλη;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...