madeinchina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 πιο πολύ με ενοχλεί όταν συναντάς κάποιον γνωστό έξω και το πρώτο πράγμα που σε ρωτάει ειναι "που πας;". δεν το αντέχω αυτό καθόλου.
Vapir Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 εξήγησα πως με ενοχλεί όταν κάτι γίνεται επανειλημμένα, ναι είμαι ευγενικός αρχικά , τις πρώτες 10 φορές Το οτι εισαι σε δημοσιο χωρο αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας μπορει να σου λεει οτι θελει και να σου μιλαει αν δεν θες αυτό ακριβώς , ιδικά όταν του έχεις κάνει γνωστό οτι σε ενοχλεί επανειλημμένος και βλέπεις οτι ο άλλος σε γράφει στα π@π@ρι@ του και συνεχίζει Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούν κάποιοι δεδομένο πως θα πρέπει να έχεις παρε δώσε με κόσμο που δε γουστάρεις επειδή απλά έτυχε να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο, προσωπικά τους γνωστούς και τους φίλους μου τους επιλέγω δεν με επιλέγουν με έτσι θέλω Εννοείται! Του το λες (και το ζητάς) ευγενικά όμως. σέβεσαι όσους σε σέβονται . Αυτός που σε ενοχλεί ενώ ξέρει πως σε ενοχλεί δεν σε σέβεται
Lanike71 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αν σε ξαναρωτήσουν την ώρα που τρως, βγάλε τη γλώσσα με τη μασημένη τροφή και πες τους να μαντέψουν τι τρως. Δε θα ξαναρωτήσουν. Ναι, μερικοί είναι περίεργοι αλλά δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι. Ο άλλος στη δουλειά, την ώρα που ντυνόμουν μου λέει "να δω τι έχεις στο φοριαμό"! Τραγικό, λες και είχα κανένα οπλοστάσιο ή καμία σακούλα με κοκαίνη, αλλά αν είναι περίεργος ο άλλος, δε μπορείς να κάνεις και πολλά... 3
ougxar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ναι είναι σπαστικό cringe worthy small talk το να έρθει να σε ρωτήσει κάποιος άκυρος. 1
De@th L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Είναι εκνευριστικό να σε διακόπτουν όταν τρως. Ειδικά σε χώρο εργασίας να σου σπάνε το διάλλειμα που είναι εξαιρετικά περιορισμένος χρόνος για να απαντήσεις σε τηλέφωνα κλπ. Ο οποίος ενοχλητικός είναι αυτός που πιάνει την κουβέντα, όχι αυτός που τρώει. Επίσης κοφτε την ελληναραδικη νοοτροπία να βαφτίζετε οποιαδήποτε δυσάρεστη προς εσάς συμπεριφορά, αντικοινωνική επειδή σαν γνήσιοι Έλληνες έχετε συνηθίσει να είστε δημοσιοσχετιστες κ να πρήζετε παπαρια. Ε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα