Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαστε τα παραπανω λινκς.

Αλλο αυτοπεποιθηση και αλλο καλος χαρακτηρας. Καμια σχεση το ενα με το αλλο

Θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα μας πεις "Διαβάστε τα παραπάνω links" λες και είναι κάτι το θέσφατο να μην είναι links από τον κλώνο της espresso ή του newsbomb της Αγγλίας.

Όταν θες να πείσεις κάποιον, για τεκμηρίωση δίνεις επιστημονικά research papers.

• Like 1
  • Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα μας πεις "Διαβάστε τα παραπάνω links" λες και είναι κάτι το θέσφατο να μην είναι links από τον κλώνο της espresso ή του newsbomb της Αγγλίας.

Όταν θες να πείσεις κάποιον, για τεκμηρίωση δίνεις επιστημονικά research papers.

Πραγματικα χρειαζεται επιστημονικη ερευνα να αποδειχτει κατι τετοιο; να αποδειξω οτι και οι ωραιες/ωραιοι δεχονται περισσοτερα κοπλιμεντα η ειναι στερεοτυπο κ αυτο;

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1576218/Fat-people-are-extroverts-research-shows.html σου κανει;

Δημοσ.

Πραγματικα χρειαζεται επιστημονικη ερευνα να αποδειχτει κατι τετοιο; να αποδειξω οτι και οι ωραιες/ωραιοι δεχονται περισσοτερα κοπλιμεντα η ειναι στερεοτυπο κ αυτο;

Ξέρω 'γω.. εσύ τι λες; Χρειάζεται;

Σκέψου πρώτα αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά εδώ μέσα ή να κάνουμε συζήτηση καφενείου κατάλληλη για το fb.

Να αποδείξεις οτιδήποτε για να έχουμε μια βάση συζήτησης αλλιώς ο καθένας θα λέει τα αυθαίρετα συμπεράσματα του και προφανώς διάλογος δεν μπορεί να υπάρξει.

Όχι φυσικά. Μίλησα για research paper (με citations κλπ). Αλήθεια, ξερεις τι είναι ή τζάμπα το συζητάμε;

Δημοσ.

Για extroverts μιλάει η "έρευνα". Μπορεί να είσαι extrovert και είναι μαλάκας . Extrovert δεν σημαίνει καλός, αλλά ότι εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου.

Δημοσ.

Σκέψου πρώτα αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά εδώ μέσα ή να κάνουμε συζήτηση καφενείου κατάλληλη για το fb.

Να αποδείξεις οτιδήποτε για να έχουμε μια βάση συζήτησης αλλιώς ο καθένας θα λέει τα αυθαίρετα συμπεράσματα του και προφανώς διάλογος δεν μπορεί να υπάρξει.

Ναι γιατι στο ινσομνια κανουμε μονο σοβαρες συζητησεις :P

Οι παχουλοι/παχουλες ειναι πιο "εξω" χαρακτηρες, πιο καλοι και με περισσοτερο χιουμορ. Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια.

Το εχω παρατηρησει και εγω προσωπικα και αλλοι στο ιντερνετ ειτε σε φορουμ ειτε σε "ερευνες". Αν δε συμφωνεις οκ μπορεις να πιστευεις το αντιθετο κανενα προβλημα

Δημοσ.

Ναι γιατι στο ινσομνια κανουμε μονο σοβαρες συζητησεις :P

Οι παχουλοι/παχουλες ειναι πιο "εξω" χαρακτηρες, πιο καλοι και με περισσοτερο χιουμορ. Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια.

Το εχω παρατηρησει και εγω προσωπικα και αλλοι στο ιντερνετ ειτε σε φορουμ ειτε σε "ερευνες". Αν δε συμφωνεις οκ μπορεις να πιστευεις το αντιθετο κανενα προβλημα

Ας πούμε (υποθετικά) ότι και εγώ το έχω παρατηρήσει.

Εσύ, εγώ και άλλοι 50,100,1000 νοματαίοι που το έχουμε παρατηρήσει θεωρείς οτι αποτελούμε το απόλυτο στατιστικό δείγμα ώστε να βγει το απόλυτο αποτέλεσμα;

Πέφτεις άθελα σου σε πλάνη. Δεν γίνονται έτσι οι έρευνες.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φυσικά. Μίλησα για research paper (με citations κλπ). Αλήθεια, ξερεις τι είναι ή τζάμπα το συζητάμε;

Θα επικοινωνησω με τους τοπ ψυχολογους να δω ποιοι κανανε major in social studies να δω αν μπορουν να μου στειλουν τα research papers τους απο τα πανεπιστημια που πηγαν και θα τα ποσταρω εδω.

Ας πούμε (υποθετικά) ότι και εγώ το έχω παρατηρήσει.

Εσύ, εγώ και άλλοι 50,100,1000 νοματαίοι που το έχουμε παρατηρήσει θεωρείς οτι αποτελούμε το απόλυτο στατιστικό δείγμα ώστε να βγει το απόλυτο αποτέλεσμα;

Πέφτεις άθελα σου σε πλάνη. Δεν γίνονται έτσι οι έρευνες.

Καταρχην δεν ειπα οτι ειναι απολυτο αποτελεσμα, ειπα οτι σε γενικες γραμμες ετσι ειναι και οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις. Μου τη σπαει αυτο στις παχουλες γιατι αυτο εχω παρατηρησει.

Και αν υποθετικα το εχει παρατηρησει 50εκατομυρρια κοσμος τοτε ναι it's safe to assume οτι ετσι ειναι.

Δημοσ.

Κνίτισσες δηλαδή

Οτιδήποτε πολιτική ή άλλη ιδεολογία με την οποία σου πρίζουν τα παπάρια. Να εκφράζει κόσμια την διαφωνία της απλά, οχι να μην πιστεύει σε αυτό που θέλει.

Νόμιζα το ίδιο μέχρι που η κάποτε κοπέλα μου έκανε yolo κοντό κούρεμα χωρίς προειδοποίηση (μου άνοιξε μια μέρα την πόρτα με το κοντό) και ήταν θ-ε-ά -- πιο ωραία απ' ότι με το μακρύ και της έβγαζε έναν αέρα γκομενάκι (vs κοριτσάκι αν καταλαβαίνετε τι λέω).

Αναγκαστική αναθεώρηση.  :D

Χμμμ ναι, άλλη η περίπτωση η δική σου, εσύ είχες ήδη σχέση. Εγώ αναφέρομαι αν ακόμα δεν έχεις.

Δημοσ.

Οτιδήποτε πολιτική ή άλλη ιδεολογία με την οποία σου πρίζουν τα παπάρια. Να εκφράζει κόσμια την διαφωνία της απλά, οχι να μην πιστεύει σε αυτό που θέλει.

Αυτό ξαναπες το.
Δημοσ.

Ρε φιλε μεταξυ μας τωρα, αν εισαι χοντρος και δεν εχεις χιουμορ η λεφτα ποια θα σε κοιταξει;;

Πάω να ψάξω, κάπου έχω λεφτά και δεν το ξέρω!

• Like 2
Δημοσ.

Εδω λεμε για μικρα turn offs, να σου πριζουν τα παπαρια (με πολιτικα, θρησκευτικα η φεμινιστικα) ειναι μεγαλο.

Πάω να ψάξω, κάπου έχω λεφτά και δεν το ξέρω!

Η δοκιμασε να βγαλεις κραυγες. Ολο και καποια θα γυρισει να κοιταξει :P

Δημοσ.

Η δοκιμασε να βγαλεις κραυγες. Ολο και καποια θα γυρισει να κοιταξει :P

Μπα, αφού έχω τα λεφτά.

Δοκίμασε το όμως να μας πεις!

Δημοσ.

Θα πω την δική μου εμπειρία με φίλη πιο ωραία από εμένα.

Ειχα φίλη θέα. Μοντέλο. Έξω έβγαινε πάντα βαμμένη και με τακούνι. Ακόμα και γυμναστήριο να πάει.

Μαντέψτε! Πιο κομπλεξικό άτομο δεν ειχα γνωρίσει. Οπότε βγαίναμε να μιλάμε για τον πρώην της, να μην το παίρνει απόφαση να τον ξεχάσει /αφήσει πίσω της. Έλεγε όλα τα κλισέ "εγώ δεν βαφομαι και ντυνομαι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό μου" και συμπληρώνω :γιατί έχει τρομερή ανασφάλεια ότι χωρίς μακιγιάζ είναι χάλια. Γιατί ο πρώην της δεν την είχε δει ποτέ (κυριολεκτικά ΠΟΤΈ) άβαφη και απεριποιητη, οπότε στο μυαλό της ισχύει ο "κανόνας" : με βλέπει άντρας μόνο περιποιημενη γιατί έτσι μετράω.

Από τότε έμαθα ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι ΤΌΣΟ ΜΑ ΤΌΣΟ απατηλη

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...