chris_ma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Το ίδιο κάνει και το netflix, σου δίνει τον πρώτο μήνα δωρεάν. Δίνεις πιστωτική κάρτα ή paypal και με το που λήξει ο δωρεάν μήνας σου χρεώνει τον επόμενο. Αν δεν ακυρώσεις την συνδρομή θα χρεωθείς. Και φυσικά κάπου στην Ελλάδα κάποιος θα φωνάζει πως οι απατεώνες του netflix τον εξαπάτησαν και τον χρέωσαν. 2
stelios8765 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μα εκεί καταλήγουμε...Ούτε πιστωτική τους έδωσα,ούτε καν email. Θα μου κλ@@ και τώρα τι μου λέτε εσείς περί ηθικής... Η ηθική χάθηκε στην ανωνυμία του internet,ας έρθει να με βρει πρώτα ο Ολλανδός και θα του τα δώσω τα 20 από κοντά! 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μα εκεί καταλήγουμε...Ούτε πιστωτική τους έδωσα,ούτε καν email. Θα μου κλ@@ και τώρα τι μου λέτε εσείς περί ηθικής... Η ηθική χάθηκε στην ανωνυμία του internet,ας έρθει να με βρει πρώτα ο Ολλανδός και θα του τα δώσω τα 20 από κοντά! Κριμα αυτη η σταση. Απλα κριμα...Κανε ακυρωση απο το λινκ τουλαχιστον. 3
Hapatingo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μονόδρομος η επιστροφή στα βαλκάνια. Η Ευρώπη πέφτει πολύ για εμάς. 5
bromiaris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μα εκεί καταλήγουμε...Ούτε πιστωτική τους έδωσα,ούτε καν email. Θα μου κλ@@ και τώρα τι μου λέτε εσείς περί ηθικής... Η ηθική χάθηκε στην ανωνυμία του internet,ας έρθει να με βρει πρώτα ο Ολλανδός και θα του τα δώσω τα 20 από κοντά! Έχεις δίκιο αγορίνα μου. Συνέχυσε έτσι γ@μίκουλ@ μου .. και μην ξεχνάς να κατηγορείς τους κακούς ξένους που σου έκαναν συνδρομή με το ζόρι και σε υποχρέωναν να διαβάζεις τα τεύχη τους (όχι τα 4 δωρεάν αλλά τα άλλα…)! Ακούς εκεί τα λαμόγια συνδρομή με το ζόρι…! Ρε που καταντήσαμε! 3
imoaix Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 δεν θελει κ πολυ να βρεθουν καμια 10ρια τυποι σαν τον op κ να παρει ποδι το netflix κ το καθε netflix απο την ελλαδα κ να ψαχνομαστε ολοι για το λαθος 1
militarist Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ήρωας ! Ήρωας!! Όταν λέω εγώ μερικοί χρειάζονται λοβοτομή... Ρε να τον κάνουνε πρωθυπουργό , θα πει στην Ευρώπη ότι τα μνημόνια είναι απάτη , αφού δεν του κάνανε συνδρομή .... 1
stelios8765 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Το χιτ «Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος» δε γράψατε ακόμα!
chris_ma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Η ηθική χάθηκε στην ανωνυμία του internet Κρατήστε αυτό από την κουβέντα, γιατί σε λίγο θα κλειδωθεί το θέμα, και τέλος. Το χιτ «Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος» δε γράψατε ακόμα! Μνημόνια, μέχρι να περπατήσει ο Σόιμπλε. 1
l337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μα εκεί καταλήγουμε...Ούτε πιστωτική τους έδωσα,ούτε καν email. Θα μου κλ@@ και τώρα τι μου λέτε εσείς περί ηθικής... Η ηθική χάθηκε στην ανωνυμία του internet,ας έρθει να με βρει πρώτα ο Ολλανδός και θα του τα δώσω τα 20 από κοντά! Δεν υπάρχει ανωνυμία στο internet αλλά τόσο ντουβάρι που είσαι άντε να το καταλάβεις. Είναι πολύ πιο τίμιο να πεις ότι ήθελες εξαρχής να τα πάρεις τζάμπα χωρίς συνδρομή. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους και δικαιολογίες του κ..λου. 3
Blacktan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μα εκεί καταλήγουμε...Ούτε πιστωτική τους έδωσα,ούτε καν email. Θα μου κλ@@ και τώρα τι μου λέτε εσείς περί ηθικής... Η ηθική χάθηκε στην ανωνυμία του internet,ας έρθει να με βρει πρώτα ο Ολλανδός και θα του τα δώσω τα 20 από κοντά! Δεν υπάρχει ανωνυμία στο internet αλλά τόσο ντουβάρι που είσαι άντε να το καταλάβεις. Είναι πολύ πιο τίμιο να πεις ότι ήθελες εξαρχής να τα πάρεις τζάμπα χωρίς συνδρομή. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους και δικαιολογίες του κ..λου. Ε , ναι ...Μαλλον ο op προσπαθει να πεισει και τον εαυτο του !
tzizzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ολοι αυτοι που κλαινε εδω περα ειναι οι ιδιοι που ψηφισαν αυτους που κατεστρεψαν την χωρα.. το ποσο ειναι γελοιο και εσεις του λετε οτι "ετσι βρεθηκαμε εδω περα" οχι δε βρεθηκαμε ετσι εδω περα.. βρεθηκαμε ετσι επειδη καποιοι που σας δουλεψαν μεσα στην μαπα σας - και σας δουλευουν ακομα - τσεπωσαν δις και τα τρωνε με κοριτσακια και κοκορετσια. μην τσακωνεστε για τετοιους λογους. ( σε λιγο θα σκασει και ενας που θα πει " και που ξερεις τι ψηφισα ρε φιλε" )
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ολοι αυτοι που κλαινε εδω περα ειναι οι ιδιοι που ψηφισαν αυτους που κατεστρεψαν την χωρα.. το ποσο ειναι γελοιο και εσεις του λετε οτι "ετσι βρεθηκαμε εδω περα" οχι δε βρεθηκαμε ετσι εδω περα.. βρεθηκαμε ετσι επειδη καποιοι που σας δουλεψαν μεσα στην μαπα σας - και σας δουλευουν ακομα - τσεπωσαν δις και τα τρωνε με κοριτσακια και κοκορετσια. μην τσακωνεστε για τετοιους λογους. ( σε λιγο θα σκασει και ενας που θα πει " και που ξερεις τι ψηφισα ρε φιλε" ) που ξερεις τι ψηφισα ρε φιλε??? :-)
stelios18120 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα ανοιχτό είναι το θέμα; Μπράβο. Που φτασαμε; Συζητάμε για πυρηνικα και για σοβατισματα; Το θέμα κλασικά πήγε αλλού γ αλλού.
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 δεν θελει κ πολυ να βρεθουν καμια 10ρια τυποι σαν τον op κ να παρει ποδι το netflix κ το καθε netflix απο την ελλαδα κ να ψαχνομαστε ολοι για το λαθος Δηλαδη αυτο τωρα πως το σκεφτηκες; Η καθε επιχειρηση βρισκει τροπους να σου πουλησει την υπηρεσια της, το Time, απο οτι φαινεται, ρισκαρει με συνδρομες πολυ χυμα, ξερουν οτι καποιοι δεν θα πληρωσουν ποτε, και αυτοι οι καποιοι θα ειναι απο ολο τον κοσμο, σε αντιθεση με οτι πιστευε ο Χιτλερ και μερικα ορφανα του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τελειος λαος και λαος σκουπιδι, βρες αλλη αφηγηση. Το Netflix απο την αλλη εχει επιλεξει τον καλυτερο δυνατο τροπο για να υπαρχουν τετοιου ειδους λαθη η "λαθη", δεν υπαρχει καμια περιπτωση να διακοπει το netflix επειδη καποιος δεν πληρωσε. Το σημαντικοτερο σε αυτο το νημα ειναι τι θα πουν οι ξενοι για την χωρα μας, τι εικονα δινουμε στο εξωτερικο. Τι θα πουν στην πατριδα μας, την Ευρωπη. Ξεκαθαρα πιστευω οτι δεν ανηκουμε στην Ευρωπη απο την στιγμη που η πλειοψηφια θεωρει οτι μειωνεκτει που ειναι ελληνες, και οτι στις αλλες χωρες δεν πετανε τα σκουπιδια κατω, δεν κλεβουν απο τα εξοπλιστικα, δεν λερωνουν με σπρευ τους τοιχους, δεν εξαπατουν το Time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα