Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Μ. Βρετανία αντιμετωπίζει το Βρετανικό λαό με τον τρόπο που του αξίζει. Ενώ αρχικά παραβιάζει μαζικά τα προσωπικά του δεδομένα όπως θα έκανε ένα φασιστικό καθεστώς, επιτρέπει την αστυνόμευση του ψηφιακού περιεχομένου σε λόμπι ιδιωτικών συμφερόντων (msft, goog, δισκογραφικές, κλπ).

Όσοι αξιοθρήνητοι το δέχονται είναι άξιοι της μοίρας τους.

Συμφωνώ και επαυξάνω,κι εδώ οι δικοί μας αποκαλούν ραγιάδες όσους πληρώνουν τα χρέη τους, παρότι όλοι αντιδρούν και είναι δυσαρεστημένοι, και τα Αγγλάκια είναι "Ok that's the way it is". Μλκς ολκής.

Δημοσ.

Εδώ στις ΗΠΑ έχω σταματήσει ποιά με την γυναίκα μου να πηγαίνουμε σινεμά δίοτι προωθουν τις 3D (ΙΜΑΧ) προβολές για να έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Φτάσαμε να πληρώνουμε $18 το άτομο αντι για $12 και αυτό γιατι τις 2 πρώτες εβδομάδες προβολής βάζουν 3 αιθουσες με 3D και μόνο 2 κανονική προβολή. [/i]

Ακριβως το ίδιο γίνεται και στην Αγγλία.

Μάλιστα πολλές φορές (σε μεγάλα blockbusters) οι 2D απουσιάζουν και εντελώς.

Δημοσ.

Δεν αγοράζεις, νοικιάζεις (μακροχρόνια). Καμία σχέση.

Ένας άλλος λόγος που προτιμάω να έχω χειροποιάστά Media και όχι Cloud διότι κανένας δεν μου έγγυάται οτι μετά απο 20-30 χρόνια το Netflix η Amazon movies θα υπάρχει. Αλλα και το Facebook να εξαφανιζόταν καρφί δεν να μου καιγόταν.

Δημοσ.

Πάντως η πειρατία είναι η καλύτερη μορφή μποϋκοτάζ.  Φαντάσου δηλαδή να μην υπήρχε και να πηγαίναμε στα σινεμά όπως παλιά να βλέπουμε ότι παπαριά κατεβαίνει από τους "φτωχούς" του hollywood. Anyway ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ ΟΛΕΣ τις season του Breaking Bad με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υπότιτλους σε bundle? Νόμιμα εννοώ. Και Bundle. Όχι μια-μια σεζόν που έχει στο σκρουτζ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά τώρα παίζουμε με τις λέξεις. Αυτο που μετράει ειναι ενα. Το προιον ειναι προς πώληση με Χ ποσο; Δεν εχει σημασια αν εσυ κρινεις πως το αξίζει ή οχι. Αυτος που του ανήκει το κοστολογεί τοσο. Επομένως απο εσένα θα έβγαζε Χ λεφτά και τώρα θα βγάλει μηδέν. Ναι τον ζημιώνεις

αυτο που γραφεις τι σχεση εχει; δεν ειπα πουθενα κατι για το κοστος του προιοντος, αλλα για την ποιοτητα του. επισης πως τον ζημιωνω οταν δεν προκειται να αγορασω το προιον του αφου γνωριζω οτι ειναι κακης ποιοτητας; αν το αγοραζα χωρις να το γνωριζω, θα ειχα ζημιωθει εγω.
Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

O κάθε δημιουργός φτιάχνει μια ταινία/τραγούδι/σειρά που θεωρεί πως σε ανδιαφέρει να το δεις/ακουσεις. Το αν εσυ το θεωρεις κακο δεν δικαιολογεί το να το κλεβεις. Να στο πω απλά. Εχεις εσυ ενα φαγάδικο. Ας πούμε σουβλατζίδικο. Ερχομαι εγω αγοράζω ενα σουβλάκι και αφού το φάω σου λέω δεν πληρώνω γιατι ο γύρος δεν μου άρεσε. Η πήγαινε αύριο στην FIAT πάρε αυτοκίνητο και πες δεν μ΄αρεσε τελικα αρα δεν το πληρώνω.

Αυτο το βλέπω συνέχεια. Επειδή ενα προιον είναι digital οι περισσοτεροι θεωρούν πως δεν ειναι κακο να το κλέβουν.

Οι τακτικές των Studio μου θυμίζουν κάτι Hip-Hop Wannabes στο Times Square στο Manhattan οπου δήθεν μοιράζουν τσάμπα CDs με τις επιτυχίες τους και αφού γράψουν το όνομα σου πάνω στο CD-R σου λένε και καλά ότι τους χρωστάς 10$

https://www.nytimes.com/2015/09/12/nyregion/hawking-cds-on-the-street-swindlers-find-being-pushy-and-persistent-pays.html?_r=0

Δημοσ.

Ένας άλλος λόγος που προτιμάω να έχω χειροποιάστά Media και όχι Cloud διότι κανένας δεν μου έγγυάται οτι μετά απο 20-30 χρόνια το Netflix η Amazon movies θα υπάρχει. Αλλα και το Facebook να εξαφανιζόταν καρφί δεν να μου καιγόταν.

μα ηδη η βιβλιοθηκη του Netflix εχει συρρικνωθει κατα πολυ τα τελευταια χρονια. προσφατα βγηκε αρθρο που περιγραφε με στοιχεια οτι εχει αφαιρεσει χιλιαδες ταινιες. οι streaming υπηρεσιες ειναι σιγουρα η καλυτερη λυση για την καταπολεμηση της πειρατειας, αλλα κρυβουν παγιδες.

και οχι μονο στις ταινιες αλλα και παιχνδιια. δες πχ τα βρωμικα κολπα που εχει κανει η Valve με το Steam. 

Δημοσ.

Ακριβως το ίδιο γίνεται και στην Αγγλία.

Μάλιστα πολλές φορές (σε μεγάλα blockbusters) οι 2D απουσιάζουν και εντελώς.

Επίσης θα έχεις παρατηρήσει οτι οι τιμές στα σινεμά έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Πριν 20 χρόνια στις ΗΠΑ μια προβολή ήταν $5-$7 το άτομο και έχουμε φτάσει τα $12-14. Απο την άλλη τα  DVD και Blu-ray τα βρίσκεις για $15 μερικούς μήνες μετά την εισαγωγή στην Αγορά.

Δημοσ.

Γιατί, μετά από 30 χρόνια νομίζεις ότι θα σου παίζει το ίδιο δισκάκι; Ή ότι θα υπάρχουν ακόμα συσκευές που θα αναπαράγουν δισκάκια;

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η πειρατία είναι η καλύτερη μορφή μποϋκοτάζ.  Φαντάσου δηλαδή να μην υπήρχε και να πηγαίναμε στα σινεμά όπως παλιά να βλέπουμε ότι παπαριά κατεβαίνει από τους "φτωχούς" του hollywood. 

Άκουσα στο ραδιόφωνο, αλλά δεν συγκράτησα λεπτομέρειες, πως το 2016 ήταν χρονιά-ρεκόρ προσέλευσης στους κινηματογράφους....

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να είναι κάποιος πολύ θρασύς για να πει «ναι», και θα πέσει στην παγίδα αυτός να το αποδείξει...

Δεν αποδεικνύεται η αθωότητα αλλά το αντίθετο, gl with that... :P

• Like 1
Δημοσ.

μα δεν το εκλεψα. παραμενει στην κατοχη του δημιουργου το εργο του. το μονο που εκανα ειναι να κατεβασω ενα αντιγραφο του και να το δω. δεν μου αρεσε, οποτε δεν θα πληρωσω να αποκτησω ενα νομιμο αντιγραφο του.

δεν το πουλησα, δεν εκμεταλλευτηκα το εργο του και εβγαλα κερδος απο αυτο. επομενως δεν ζημιωθηκε πουθενα αυτος. ουτε εγω.

αυτό που σου πουλάει είναι η θέαση του έργου του, δεν σου πουλάει τα πενυματικά δικαιώματα του έργου του ώστε να μπορείς μετά να τα πουλήσεις με τη σειρά σου. Από τη στιγμή που η θέαση του έργου κοστολογείται με μια τιμή Χ, με το να το βλέπεις πειρατικά του κάνεις ζημιά κόστους Χ

• Super Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά πιστεύεις πως ισχύει.. το τεκμήριο της αθωότητας στην καθημερινότητά μας;

Δεν είμαστε δικαστήριο...

Θα έπρεπε, αλλιώς θα μπορώ να σε κατηγορώ/συκοφαντώ για τα χειρότερα, να περιμένω να μου αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και στο τέλος να μην σου ζητάω ούτε συγγνώμη γιατί κλάιν μωρέ water under the bridge όπως γίνεται κλασικά στο internet :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...