KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 δεν υπηρχαν τα τορρεντς, υπηρχαν οι κασετες ηχου και βιντεου ομως. τα οποια και αυτα κυνηγουσαν, μεχρι στο ανωτατο δικαστηριο της αμερικης ειχανε παει για να τα απαγορεψουν. η πειρατεια δεν ξεκινησε με το τορρεντ, προυπηρχε εδω και δεκαετιες, μετεξελιχθηκε στην ψηφιακη/διαδικτυακη της μορφη πλεον. 6
atheatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 δεν υπηρχαν τα τορρεντς, υπηρχαν οι κασετες ηχου και βιντεου ομως. τα οποια και αυτα κυνηγουσαν, μεχρι στο ανωτατο δικαστηριο της αμερικης ειχανε παει για να τα απαγορεψουν. η πειρατεια δεν ξεκινησε με το τορρεντ, προυπηρχε εδω και δεκαετιες, μετεξελιχθηκε στην ψηφιακη/διαδικτυακη της μορφη πλεον. Ποιος σου είπε ότι δεν ήταν απαγορευμένα και τότε. Πολλοί βρέθηκαν υπόλογοι και τότε και πλήρωσαν πρόστιμα. Φίλε έχω γυναίκα Ρωσίδα. Βλέπω και εγώ τις ταινίες της στα Ρωσικά , αλλά δεν θα βρω ένα καρό φτηνές δικαιολογίες σε περίπτωση που με τσιμπήσουν. Όχι ότι θα τους πω μπράβο αλλά δεν θα κάτσω να πω ότι αυτοί φταίνε...έλεος. Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας λες και είμαστε ανήλικοι μου φαίνεται εδώ μέσα....
fearbit Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε έχω γυναίκα Ρωσίδα. Βλέπω και εγώ τις ταινίες της στα Ρωσικά Τι σχέση έχει αυτό?? 2
atheatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τι σχέση έχει αυτό?? Παράδειγμα έφερα. Αν δεν το καταλαβαίνεις , μάθε ελληνικά....
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ποιος σου είπε ότι δεν ήταν απαγορευμένα και τότε. Πολλοί βρέθηκαν υπόλογοι και τότε και πλήρωσαν πρόστιμα. Φίλε έχω γυναίκα Ρωσίδα. Βλέπω και εγώ τις ταινίες της στα Ρωσικά , αλλά δεν θα βρω ένα καρό φτηνές δικαιολογίες σε περίπτωση που με τσιμπήσουν. Όχι ότι θα τους πω μπράβο αλλά δεν θα κάτσω να πω ότι αυτοί φταίνε...έλεος. Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας λες και είμαστε ανήλικοι μου φαίνεται εδώ μέσα.... φυσικα και να πληρωσω το προστιμο μου χωρις να βρισκω φτηνες δικαιολογιες, αλλα το προστιμο να ισουται με την επισημη τιμη πωλησης του προιοντος το oποιο παρανομα κατεβασα. και οχι τα φανταστικα ποσα που βγαζουν απο το κεφαλι τους τα στουντιο. ετσι δεν παει; 2
atheatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 φυσικα και να πληρωσω το προστιμο μου χωρις να βρισκω φτηνες δικαιολογιες, αλλα το προστιμο να ισουται με την επισημη τιμη πωλησης του προιοντος το oποιο παρανομα κατεβασα. και οχι τα φανταστικα ποσα που βγαζουν απο το κεφαλι τους τα στουντιο. ετσι δεν παει; Δεν ξέρω όταν θα μου έρθουν , θα σου πω.... προς το παρόν βλέπω τι βγάζουν από το κεφάλι τους τα στούντιο και το πληρώνω στο iTunes και Amazon.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ούτε οι Πακιστανοί και ο κάθε ένας που βγάζει αντίγραφο δεν είναι κλέφτης αλλά παραεμπορίο. Σωστα? Και στη μουσική υπάρχει preview και ραδιόφωνο. Στις ταινίες trailer. Δεν είναι κλοπή αντικειμένου αλλά κλοπή εσόδων. Αυτός που δεν θα αγόραζε ποτέ μουσική, γιατί να μπει στον κόπο να κατεβάσει μουσική αφού δεν του αρέσει, μόνο εσυ βρήκες την εξήγηση.... Μπαίνει στο κόπο να κατεβάσει, γιατί δεν έχει τα χρήματα να διαθέσει για το original content. Όπως παλιά αυτός που δεν είχε λεφτά για βινύλιο κατέληγε στην κασέτα. Αν του απέσυρες την κασέτα για να τον αναγκάσεις να αγοράσει, απλά θα σε έγραφε στα @@ του και θα άκουγε ραδιόφωνο. Μιλώντας μαζί μου να ξέρεις ότι μιλάς με έναν τύπο που ήταν κραυγαλέος πειρατής μόνο στα πρώτα φοιτητικά του χρόνια για ευνόητους λόγους. Μετά το γύρισα στο free open source. Αυτή την στιγμή στους υπολογιστές μου το λογισμικό, αν θες το πιστεύεις, είναι νόμιμο. Το λειτουργικό είναι αγορασμένο, τα application ότι έρχεται μαζί. Στο κινητό το ίδιο. Από την άλλη όμως θα βρείς μερικά ΤΒ από ταινίες και μουσική από θείο. Για ποιό λόγο; Γιατί πολύ απλά αν αυτά ήταν αγορασμένα, απλά θα ήμουν μερικές χιλίαδες ευρώ χρεωμένος, για να πιάνουν σκόνη σε κάποια βιβλιοθήκη. Την ίδια στιγμή όμως τις εφαρμογές και τα λειτουργικά τα χρησιμοποιώ καθημερινά και βγάζω το κόστος όπως επίσης χρειάζομαι την αξιοπιστία του νόμιμου αντίγραφου. Εφόσον δεν μπορείς όμως να καταλάβεις τις διαφορές από τις λέξεις, ψηφιακή πειρατία, κλοπή, παρεμπόριο θα σου συνιστούσα να αγοράσεις (εφόσον είσαι 100% νόμιμος) ένα λεξικό του μπαμπινιώτη για να βγάλεις άκρη. Επίσης θα μπορούσες να βρεις δωρεάν τους ορισμόυς online. Δεν παίζουμε με τις λέξεις, απλά εσείς δεν ξέρετε να τις χρησιμοποιείτε σωστά. 3
atheatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μπαίνει στο κόπο να κατεβάσει, γιατί δεν έχει τα χρήματα να διαθέσει για το original content. Όπως παλιά αυτός που δεν είχε λεφτά για βινύλιο κατέληγε στην κασέτα. Αν του απέσυρες την κασέτα για να τον αναγκάσεις να αγοράσει, απλά θα σε έγραφε στα @@ του και θα άκουγε ραδιόφωνο. Μιλώντας μαζί μου να ξέρεις ότι μιλάς με έναν τύπο που ήταν κραυγαλέος πειρατής μόνο στα πρώτα φοιτητικά του χρόνια για ευνόητους λόγους. Μετά το γύρισα στο free open source. Αυτή την στιγμή στους υπολογιστές μου το λογισμικό, αν θες το πιστεύεις, είναι νόμιμο. Το λειτουργικό είναι αγορασμένο, τα application ότι έρχεται μαζί. Στο κινητό το ίδιο. Από την άλλη όμως θα βρείς μερικά ΤΒ από ταινίες και μουσική από θείο. Για ποιό λόγο; Γιατί πολύ απλά αν αυτά ήταν αγορασμένα, απλά θα ήμουν μερικές χιλίαδες ευρώ χρεωμένος, για να πιάνουν σκόνη σε κάποια βιβλιοθήκη. Την ίδια στιγμή όμως τις εφαρμογές και τα λειτουργικά τα χρησιμοποιώ καθημερινά και βγάζω το κόστος όπως επίσης χρειάζομαι την αξιοπιστία του νόμιμου αντίγραφου. Εφόσον δεν μπορείς όμως να καταλάβεις τις διαφορές από τις λέξεις, ψηφιακή πειρατία, κλοπή, παρεμπόριο θα σου συνιστούσα να αγοράσεις (εφόσον είσαι 100% νόμιμος) ένα λεξικό του μπαμπινιώτη για να βγάλεις άκρη. Επίσης θα μπορούσες να βρεις δωρεάν τους ορισμόυς online. Δεν παίζουμε με τις λέξεις, απλά εσείς δεν ξέρετε να τις χρησιμοποιείτε σωστά. Οκ. Αφού ξέρεις ότι δεν θα πήγαινε να αγοράσει κάποιος που του πήρανε την κασσετα μπράβο σου τα ξέρεις όλα . Είσαι ιδιοφυΐα αν συνυπολόγιςω με όσα γράφεις παρακάτω. Ευχαριστώ για την συμβουλή σου θα πάρω λεξικό του Μπαμπινιώτη να δω που βρήκε τα λεφτά αυτός που αντέγραψε το original περιεχόμενο και το έδωσε πειρατικά. Να είσαι καλά...ΥΓ. Περιττό να πω ούτε οι επαγγελματίες που έκαναν αντιγραφες παράνομα τότε , δεν κάθονται να βρουν τέτοιες δικαιολογίες όπως μερικοί εδώ μέσα...
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω όταν θα μου έρθουν , θα σου πω.... προς το παρόν βλέπω τι βγάζουν από το κεφάλι τους τα στούντιο και το πληρώνω στο iTunes και Amazon. ε αφου δεν ξερεις, μην το κατακρινεις. διοτι δεν μπορεις να φωναζεις ως εταιρεια οτι χανεις 10ε απο εμενα γιατι δεν πληρωσα να δω την ταιναι σου, αλλα να ζητας 10000ε απο το δικαστηριο επειδη ειδα την ιδια ακριβως ταινια παρανομα. καπου εδω τα μαθηματικα ξεφευγουν. και παραδοξως υπερ των εταιρειων... Τι σχέση έχει αυτό?? για να ζηλεψουμε.
atheatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ε αφου δεν ξερεις, μην το κατακρινεις. διοτι δεν μπορεις να φωναζεις ως εταιρεια οτι χανεις 10ε απο εμενα γιατι δεν πληρωσα να δω την ταιναι σου, αλλα να ζητας 10000ε απο το δικαστηριο επειδη ειδα την ιδια ακριβως ταινια παρανομα. καπου εδω τα μαθηματικα ξεφευγουν. και παραδοξως υπερ των εταιρειων... για να ζηλεψουμε. Εντάξει παιδιά , αφού τα ξέρετε όλα . Τα είπαμε. Χαραμίζεστε, δώστε τα φώτα στην παγκόσμια οικονομία και τεχνολογια και θαφτε όλες τις εταιρίες περιεχομένου... Δεν υπάρχει έλεος.
mariosk89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 πως του κανω ζημια κοστους Χ οταν δεν θα πληρωνα καθολου εξαρχης να δω το εργο αν ηξερα οτι ηταν σκουπιδι; αυτο που περιγραφεις πιο πολυ σαν απατη απο την πλευρα του μου ακουγεται, να μου πουλησει αμεσως κατι για το οποιο δεν γνωριζω αλλα εχω την περιεργεια να δω, και οταν μετανιωσω για την αγορα να ειναι ηδη αργα για εμενα. τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα για δωρεάν preview της ταινίας ώστε να αποφασίσεις αν σου αρέσει?
deesnider Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλά τώρα παίζουμε με τις λέξεις. Αυτο που μετράει ειναι ενα. Το προιον ειναι προς πώληση με Χ ποσο; Δεν εχει σημασια αν εσυ κρινεις πως το αξίζει ή οχι. Αυτος που του ανήκει το κοστολογεί τοσο. Επομένως απο εσένα θα έβγαζε Χ λεφτά και τώρα θα βγάλει μηδέν. Ναι τον ζημιώνεις Εγώ γουστάρω τρελά τη νέα M3, αλλά δεν έχω ούτε λεφτά να την αγοράσω, ούτε την ιδεολογία ότι είναι πρέπον, ούτε τα guts να την κλέψω. Την έχει όμως ο πλούσιος φίλος μου και μού την παραχωρεί όποτε γουστάρω για τις βόλτες μου... ...η BMW όμως, την κοστολογεί ...«τόσο». Επομένως, από εμένα θα έβγαζε Χ λεφτά και, εφόσον δεν τα έχω για να την αγοράσω, τώρα θα βγάλει μηδέν... άρα, ναι, τη ζημιώνω... ...μέχρι στιγμής όμως, δε με κατηγορεί για κάτι (γιατί ρε γαμώτο; αφού, από εμένα, θα έβγαζε Χ λεφτά...) Από τη στιγμή όμως που διαπιστώνει ότι ο φίλος μου, μού την παραχωρεί ώστε να την απολαμβάνω τσάμπα, είναι λογικό να με κυνηγήσει (κι εκείνον, μη σού πω...) Στέκει, δε λέω... αυτό που σου πουλάει είναι η θέαση του έργου του, δεν σου πουλάει τα πενυματικά δικαιώματα του έργου του ώστε να μπορείς μετά να τα πουλήσεις με τη σειρά σου. Από τη στιγμή που η θέαση του έργου κοστολογείται με μια τιμή Χ, με το να το βλέπεις πειρατικά του κάνεις ζημιά κόστους Χ Ο καθένας, καλό είναι να κάνει εκτιμήσεις και προβλέψεις για τον εαυτό του, διότι μόνο τον εαυτό του γνωρίζει στο 100%. Το λοιπόν, μπαίνω σφήνα στη θέση τού Killik και μιλάω για τον εαυτό μου: Θεωρώ τις τιμές αγοράς των original έργων παράλογα υψηλές, εδώ και πολλά χρόνια. Σε τέτοιο βαθμό παράλογες, ώστε σταμάτησα να αγοράζω μουσική και να νοικιάζω ταινίες, πολύ πριν να αποκτήσω «γρήγορο» internet και να μπορώ να κατεβάζω για πλάκα. Είχα και άλλες οικονομικές ανάγκες και υποχρεώσεις τότε βέβαια, βάλε και το ότι ποτέ δεν υπήρξα πολύ λεφτάς, πάντως δεν περίσσευαν. - Δεν αγόραζα, λοιπόν, για την ίδια - μεγάλη - περίοδο κατά την οποία δεν κατέβαζα επίσης. - Από τα 10 χρόνια που ζω εκτός Ελλάδος, τα πρώτα 2,5 δεν είχα καν σύνδεση internet (ούτε γρήγορη, ούτε αργή: καθόλου...) , αλλά οικονομικά είχα ήδη φτάσει να είμαι παραπάνω από καλά. Συνέχιζα να μην αγοράζω - ενώ μπορούσα άνετα πλέον, αφού το παράλογο στο μυαλό μου δεν εξαφανίστηκε επειδή άρχισα να έχω λεφτά... - ασχέτως τού ότι δε μπορούσα ούτε να κατεβάσω... ...χαμένες πωλήσεις, να υποθέσω; - Έστω ότι μπορούσα να κατεβάσω να δω και να ακούσω τσάμπα και ότι το έκανα. Τη «ζημιά» που θα έκανα τότε στο δημιουργό και δεν την έκανα πριν με το να μην αγοράζω αλλά ούτε και να κατεβάζω, μόνο εσύ τη βλέπεις. Πολλά μας αρέσουν, αλλά, όταν δε μπορούμε να τα απολαύσουμε, ζούμε χωρίς αυτά. Δε βγήκαμε π.χ. στη γύρα να σπάμε και να λεηλατούμε μαγαζιά, επειδή δε μας φτάνει το μαρούλι για την καινούργια oled. Ούτε την αγοράσαμε όμως. Άρα ...στερήσαμε από την LG, τα έσοδα που θα είχε, αν είχαμε εμείς φράγκα να αγοράσουμε το προϊόν της! Εντάξει, τώρα το 'πιασα... Αυτός που δεν θα αγόραζε ποτέ μουσική, γιατί να μπει στον κόπο να κατεβάσει μουσική αφού δεν του αρέσει, μόνο εσυ βρήκες την εξήγηση.... Είναι πιθανό να τού αρέσει, να μη μπορεί - ή να μη θέλει - να πληρώσει όσα ζητάει ο δημιουργός και, πολύ απλά, αφού υπάρχει τρόπος, την κατεβάζει και κάνει το χαβαλέ του. Αν δεν υπήρχε τρόπος, δε θα έκανε το συγκεκριμένο χαβαλέ, ούτε νόμιμα (δεν περισσεύουν λεφτά για χαβαλέ, τόσο απλά), ούτε παράνομα (δεν υπάρχει μέσο). Σαφώς και είναι παράνομο. Κάθε τι που κάνει κάποιος, το οποίο απαγορεύεται από νόμο, παράνομο είναι, δεν αμφισβητούμε αυτό. Τις ανοησίες και τις εξομοιώσεις με κλοπές και άλλα τέτοια σχολιάζουμε. τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα για δωρεάν preview της ταινίας ώστε να αποφασίσεις αν σου αρέσει? Αυτό ακριβώς που με κάνει να πιστεύω, ότι έχω δικαίωμα για δωρεάν test drive, ενός αυτοκινήτου που σκέφτομαι ν' αγοράσω, ώστε να αποφασίσω αν μού αρέσει, αν μού ταιριάζει, αν με βολεύει, αν καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μου. Πού είναι η διαφορά και δεν τη βλέπω ο γκάβακας; 3
atheatos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ γουστάρω τρελά τη νέα M3, αλλά δεν έχω ούτε λεφτά να την αγοράσω, ούτε την ιδεολογία ότι είναι πρέπον, ούτε τα guts να την κλέψω. Την έχει όμως ο πλούσιος φίλος μου και μού την παραχωρεί όποτε γουστάρω για τις βόλτες μου... ...η BMW όμως, την κοστολογεί ...«τόσο». Επομένως, από εμένα θα έβγαζε Χ λεφτά και, εφόσον δεν τα έχω για να την αγοράσω, τώρα θα βγάλει μηδέν... άρα, ναι, τη ζημιώνω... ...μέχρι στιγμής όμως, δε με κατηγορεί για κάτι (γιατί ρε γαμώτο; αφού, από εμένα, θα έβγαζε Χ λεφτά...) Από τη στιγμή όμως που διαπιστώνει ότι ο φίλος μου, μού την παραχωρεί ώστε να την απολαμβάνω τσάμπα, είναι λογικό να με κυνηγήσει (κι εκείνον, μη σού πω...) Στέκει, δε λέω... Ο καθένας, καλό είναι να κάνει εκτιμήσεις και προβλέψεις για τον εαυτό του, διότι μόνο τον εαυτό του γνωρίζει στο 100%. Το λοιπόν, μπαίνω σφήνα στη θέση τού Killik και μιλάω για τον εαυτό μου: Θεωρώ τις τιμές αγοράς των original έργων παράλογα υψηλές, εδώ και πολλά χρόνια. Σε τέτοιο βαθμό παράλογες, ώστε σταμάτησα να αγοράζω μουσική και να νοικιάζω ταινίες, πολύ πριν να αποκτήσω «γρήγορο» internet και να μπορώ να κατεβάζω για πλάκα. Είχα και άλλες οικονομικές ανάγκες και υποχρεώσεις τότε βέβαια, βάλε και το ότι ποτέ δεν υπήρξα πολύ λεφτάς, πάντως δεν περίσσευαν. - Δεν αγόραζα, λοιπόν, για την ίδια - μεγάλη - περίοδο κατά την οποία δεν κατέβαζα επίσης. - Από τα 10 χρόνια που ζω εκτός Ελλάδος, τα πρώτα 2,5 δεν είχα καν σύνδεση internet (ούτε γρήγορη, ούτε αργή: καθόλου...) , αλλά οικονομικά είχα ήδη φτάσει να είμαι παραπάνω από καλά. Συνέχιζα να μην αγοράζω - ενώ μπορούσα άνετα πλέον, αφού το παράλογο στο μυαλό μου δεν εξαφανίστηκε επειδή άρχισα να έχω λεφτά... - ασχέτως τού ότι δε μπορούσα ούτε να κατεβάσω... ...χαμένες πωλήσεις, να υποθέσω; - Έστω ότι μπορούσα να κατεβάσω να δω και να ακούσω τσάμπα και ότι το έκανα. Τη «ζημιά» που θα έκανα τότε στο δημιουργό και δεν την έκανα πριν με το να μην αγοράζω αλλά ούτε και να κατεβάζω, μόνο εσύ τη βλέπεις. Πολλά μας αρέσουν, αλλά, όταν δε μπορούμε να τα απολαύσουμε, ζούμε χωρίς αυτά. Δε βγήκαμε π.χ. στη γύρα να σπάμε και να λεηλατούμε μαγαζιά, επειδή δε μας φτάνει το μαρούλι για την καινούργια oled. Ούτε την αγοράσαμε όμως. Άρα ...στερήσαμε από την LG, τα έσοδα που θα είχε, αν είχαμε εμείς φράγκα να αγοράσουμε το προϊόν της! Εντάξει, τώρα το 'πιασα... Είναι πιθανό να τού αρέσει, να μη μπορεί - ή να μη θέλει - να πληρώσει όσα ζητάει ο δημιουργός και, πολύ απλά, αφού υπάρχει τρόπος, την κατεβάζει και κάνει το χαβαλέ του. Αν δεν υπήρχε τρόπος, δε θα έκανε το συγκεκριμένο χαβαλέ, ούτε νόμιμα (δεν περισσεύουν λεφτά για χαβαλέ, τόσο απλά), ούτε παράνομα (δεν υπάρχει μέσο). Σαφώς και είναι παράνομο. Κάθε τι που κάνει κάποιος, το οποίο απαγορεύεται από νόμο, παράνομο είναι, δεν αμφισβητούμε αυτό. Τις ανοησίες και τις εξομοιώσεις με κλοπές και άλλα τέτοια σχολιάζουμε. Αυτό ακριβώς που με κάνει να πιστεύω, ότι έχω δικαίωμα για δωρεάν test drive, ενός αυτοκινήτου που σκέφτομαι ν' αγοράσω, ώστε να αποφασίσω αν μού αρέσει, αν μού ταιριάζει, αν με βολεύει, αν καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μου. Πού είναι η διαφορά και δεν τη βλέπω ο γκάβακας; Αν τα αυτοκίνητα ήταν τόσο εύκολο να τα δανειζόμαστε όπως τις ταινίες, πίστεψε με θα κλείνανε οι αυτοκινητοβιομηχανίες και θα οδηγάγαμε σαβαραλακια του 80 .... Μην το συνεχίζεις ,περισσότερο, θα βγεις χαμένος.ΥΓ. Για να μην πω πόσοι ταξιτζήδες και άλλοι επαγγελματίες θα μείνουν άνεργοι. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2017 από atheatos
KilliK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα για δωρεάν preview της ταινίας ώστε να αποφασίσεις αν σου αρέσει? το ιδιο δικαιωμα που εχω οταν ειμαι στην λαικη και ελεγχω τι φρουτα θα παρω , οταν ειμαι στον χασαπη και ελεγχω τι κρεας θα παρω, οταν κανω test drive το αυτοκινητο πριν το αγορασω. γιατι να διαφερει η ταινια; ποσο μαλλον οταν εχει στηθει μια ολοκληρη πλατφορμα επιθετικου marketing με τα social media να τροφοδοτουν το hype, τα πουλημενα movie/geek sites να εξυμνουν οτιδηποτε βγαινει, και τα αναξιοπιστα rating aggregators να βγαζουν τα σκουπιδια τους ως αριστουργηματα. Εντάξει παιδιά , αφού τα ξέρετε όλα . Τα είπαμε. Χαραμίζεστε, δώστε τα φώτα στην παγκόσμια οικονομία και τεχνολογια και θαφτε όλες τις εταιρίες περιεχομένου... Δεν υπάρχει έλεος. ωραια επιχειρηματα. 1
Έλεος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ωραια επιχειρηματα. Τι περιμένεις απο τύπο που απο τη μία ο ίδιος εξομολογείται οτι περιστασιακά βλέπει ταινίες στα "Ρωσσικά" και απο την άλλη κατακρίνει την πειρατία ως κάτι το κατάπτυστο και το ανήθικο; Πάνω στο ίδιο θέμα έχω ξαναπεί οτι στη ζωή του έλληνα, η υποκρισία, η ηθικολογία και ο καθωσπρεπισμός κυριαρχούν σε βαθμό βλακείας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα