deesnider Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 .... Μην το συνεχίζεις ,περισσότερο, θα βγεις χαμένος. Δε διαγωνίζομαι σε κάτι, προκειμένου να με απασχολεί το αν θα κερδίσω ή θα χάσω. Παρερμηνεύεις το σαρκασμό ενάντια στην παράθεση βολικών, αστήρικτων εξομοιώσεων και το δούλεμα ενάντια στο βιασμό τής λογικής. Δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο, απ' αυτό που φαίνεται: σαρκασμός και δούλεμα.
atheatos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τι περιμένεις απο τύπο που απο τη μία ο ίδιος εξομολογείται οτι περιστασιακά βλέπει ταινίες στα "Ρωσσικά" και απο την άλλη κατακρίνει την πειρατία ως κάτι το κατάπτυστο και το ανήθικο; Πάνω στο ίδιο θέμα έχω ξαναπεί οτι στη ζωή του έλληνα, η υποκρισία, η ηθικολογία και ο καθωσπρεπισμός κυριαρχούν σε βαθμό βλακείας. Ναι τίποτα άλλο είπα? Μήπως θες να βγω στους δρόμους και να φωνάζω, κάτω τα καρτέλ των μέσων παροχής περίεχομενού όπως εσυ? Να σε απαλλάξω από το βάρος μου , δεν θα είμαι Έλληνας σε λίγο καιρό για να αφήσω εσένα να ασχοληθείς με έναν λιγότερο.. ΥΓ. Τα επιχειρήματα σας είναι καλύτερα από τα δικά μου , μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τώρα....
jmirko15 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 το ιδιο δικαιωμα που εχω οταν ειμαι στην λαικη και ελεγχω τι φρουτα θα παρω , οταν ειμαι στον χασαπη και ελεγχω τι κρεας θα παρω, οταν κανω test drive το αυτοκινητο πριν το αγορασω. Μπορούμε να πάμε και σε πιο τεχνολογικά παραδείγματα (υπηρεσίες..) προγράμματα/παιχνίδια που έχουν demo/trial περίοδο..
pournaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ γουστάρω τρελά τη νέα M3, αλλά δεν έχω ούτε λεφτά να την αγοράσω, ούτε την ιδεολογία ότι είναι πρέπον, ούτε τα guts να την κλέψω. Την έχει όμως ο πλούσιος φίλος μου και μού την παραχωρεί όποτε γουστάρω για τις βόλτες μου... Παρανομα ομως, μιας και ο νομος απαγορευει να οδηγεις αυτοκινητο αλλου το ιδιο δικαιωμα που εχω οταν ειμαι στην λαικη και ελεγχω τι φρουτα θα παρω , οταν ειμαι στον χασαπη και ελεγχω τι κρεας θα παρω, οταν κανω test drive το αυτοκινητο πριν το αγορασω. γιατι να διαφερει η ταινια; ποσο μαλλον οταν εχει στηθει μια ολοκληρη πλατφορμα επιθετικου marketing με τα social media να τροφοδοτουν το hype, τα πουλημενα movie/geek sites να εξυμνουν οτιδηποτε βγαινει, και τα αναξιοπιστα rating aggregators να βγαζουν τα σκουπιδια τους ως αριστουργηματα. ωραια επιχειρηματα. Τα ελεγχεις οπτικα, το αν θα σου αρεσουν στη γευση ομως δεν το ξερεις. Εκτος κι αν δαγκωνεις καθε μηλο πριν το παρεις.
deesnider Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Παρανομα ομως, μιας και ο νομος απαγορευει να οδηγεις αυτοκινητο αλλου ...έλα; Δηλαδή,όλα τα χρόνια που οδηγώ, τόσο στην Ελλάδα, όσο κι εκτός, ρισκάρω να βρω το διάολό μου κάθε φορά που οδηγώ αυτοκίνητο άλλου;...και, το ίδιο κι εκείνος στον οποίο παραχωρώ εγώ το αυτοκίνητό μου; Μιλάμε για Ι.Χ. , έτσι; 1
mariosk89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 το ιδιο δικαιωμα που εχω οταν ειμαι στην λαικη και ελεγχω τι φρουτα θα παρω , οταν ειμαι στον χασαπη και ελεγχω τι κρεας θα παρω, οταν κανω test drive το αυτοκινητο πριν το αγορασω. γιατι να διαφερει η ταινια; ποσο μαλλον οταν εχει στηθει μια ολοκληρη πλατφορμα επιθετικου marketing με τα social media να τροφοδοτουν το hype, τα πουλημενα movie/geek sites να εξυμνουν οτιδηποτε βγαινει, και τα αναξιοπιστα rating aggregators να βγαζουν τα σκουπιδια τους ως αριστουργηματα. Ότι να ναι. Ο οπτικός έλεγχος του φρούτου ισοδυναμεί με το να διαβάσεις την περίληψη της ταινίας. το test drive ορίζεται από διάφορους κανόνες και δεν προσφέρεται από όλους τους αντιπροσώπους, ούτε μπαίνεις όποτε θες σε μια αντιπροσωπία και φεύγεις με ένα αυτοκίνητο χωρίς να δώσεις αναφορά. και εγώ θα ήθελα να ήταν αλλιώς ο κόσμος αλλά δεν το παίζω τρελός και ούτε βγάζω δικούς μου κανόνες με βάση την ιδεολογία μου. Θες δε θες, το δικαίωμα θέασης μια ταινίας συνονοδεύεται από κανόνες προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. το ότι δεν σου αρέσει αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία, καθώς όταν παρακάμπτεις τους κανόνες αυτούς είσαι παράνομος. 1
Chrisigia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ ξεκατίνιασμα έπεσε... Εγώ ήθελα να πω ότι αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο και μπράβο στις google & microsoft. Οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων παράγουν τέχνη ανυπολόγιστης αξίας και είναι δίκαιο να πληρώνονται.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τρολάρεις τώρα; Διότι οι «κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων» μπορεί να έχουν εξασφαλίσει μια άνετη ζωή, χωρίς να έχουν παράξει τίποτα. 1
Jimmy08 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 αυτο που γραφεις τι σχεση εχει; δεν ειπα πουθενα κατι για το κοστος του προιοντος, αλλα για την ποιοτητα του. επισης πως τον ζημιωνω οταν δεν προκειται να αγορασω το προιον του αφου γνωριζω οτι ειναι κακης ποιοτητας; αν το αγοραζα χωρις να το γνωριζω, θα ειχα ζημιωθει εγω. Φιλε σταματα να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. Αυτο που γραφεις ειναι αδιανοητο. Οταν καποιος σου προσφερει ενα προιον ή υπηρεσια που σου κεντριζει το ενδιαφερον, με ενα Χ ποσο γινεσαι υποψηφιος αγοραστης. ΑΝ λοιπον εσυ λαβεις αυτο το προιον ή υπηρεσια χωρις να πληρωσεις, τον ζημιωνεις επειδη εχει διαφυγοντα κερδη λογω της πραξης σου. Δεν το αντιλαμβανεσαι αυτο; Δεν κρινω αν ειναι σωστο ή λαθος, καταλαβαινεις ομως πως τον βλαπτεις; 1
Jimmy08 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Άντε πάλι τα ίδια.. δεν θα το έβλεπε ποτέ αν δεν το είχε κατεβάσει!!! Αντε παλι τα ιδια...Αν δε θα το εβλεπε ποτε να μην το ειχε κατεβασει!! 1
Jimmy08 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 το ιδιο δικαιωμα που εχω οταν ειμαι στην λαικη και ελεγχω τι φρουτα θα παρω , οταν ειμαι στον χασαπη και ελεγχω τι κρεας θα παρω, οταν κανω test drive το αυτοκινητο πριν το αγορασω. γιατι να διαφερει η ταινια; ποσο μαλλον οταν εχει στηθει μια ολοκληρη πλατφορμα επιθετικου marketing με τα social media να τροφοδοτουν το hype, τα πουλημενα movie/geek sites να εξυμνουν οτιδηποτε βγαινει, και τα αναξιοπιστα rating aggregators να βγαζουν τα σκουπιδια τους ως αριστουργηματα. ωραια επιχειρηματα. Για αυτο το λογο υπαρχει το trailer, για να παρεις ενα preview. Αν δεις ολη την ταινια για να κρινεις αν σου αρεσει ωστε να την πληρωσεις μετα δεν ειναι preview. Και στο χασαπη πες πρωτα θα φαω το κοτοπουλο και μετα αν μου αρεσει θα σε πληρωσω. Ε;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αντε παλι τα ιδια...Αν δε θα το εβλεπε ποτε να μην το ειχε κατεβασει!! Το πρόβλημά σου είναι να μην την κατεβάσει απλά;
Jimmy08 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το πρόβλημά σου είναι να μην την κατεβάσει απλά; Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Γράφεις με bold «αν δε θα το εβλεπε ποτε να μην το ειχε κατεβασει!!» Kαι ρωτάω, γιατί να μην το είχε κατεβάσει;
Jimmy08 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Γράφεις με bold «αν δε θα το εβλεπε ποτε να μην το ειχε κατεβασει!!» Kαι ρωτάω, γιατί να μην το είχε κατεβάσει; Λες εσυ οτι δε θα το εβλεπε ποτε αρα δεν πειραζει να το κατεβασει. Και απανταω, αν ειναι να μην το εβλεπε ποτε να μην το κατεβαζε κιολας. Εγώ γουστάρω τρελά τη νέα M3, αλλά δεν έχω ούτε λεφτά να την αγοράσω, ούτε την ιδεολογία ότι είναι πρέπον, ούτε τα guts να την κλέψω. Την έχει όμως ο πλούσιος φίλος μου και μού την παραχωρεί όποτε γουστάρω για τις βόλτες μου... ...η BMW όμως, την κοστολογεί ...«τόσο». Επομένως, από εμένα θα έβγαζε Χ λεφτά και, εφόσον δεν τα έχω για να την αγοράσω, τώρα θα βγάλει μηδέν... άρα, ναι, τη ζημιώνω... ...μέχρι στιγμής όμως, δε με κατηγορεί για κάτι (γιατί ρε γαμώτο; αφού, από εμένα, θα έβγαζε Χ λεφτά...) Από τη στιγμή όμως που διαπιστώνει ότι ο φίλος μου, μού την παραχωρεί ώστε να την απολαμβάνω τσάμπα, είναι λογικό να με κυνηγήσει (κι εκείνον, μη σού πω...) Στέκει, δε λέω... Ο καθένας, καλό είναι να κάνει εκτιμήσεις και προβλέψεις για τον εαυτό του, διότι μόνο τον εαυτό του γνωρίζει στο 100%. Το λοιπόν, μπαίνω σφήνα στη θέση τού Killik και μιλάω για τον εαυτό μου: Θεωρώ τις τιμές αγοράς των original έργων παράλογα υψηλές, εδώ και πολλά χρόνια. Σε τέτοιο βαθμό παράλογες, ώστε σταμάτησα να αγοράζω μουσική και να νοικιάζω ταινίες, πολύ πριν να αποκτήσω «γρήγορο» internet και να μπορώ να κατεβάζω για πλάκα. Είχα και άλλες οικονομικές ανάγκες και υποχρεώσεις τότε βέβαια, βάλε και το ότι ποτέ δεν υπήρξα πολύ λεφτάς, πάντως δεν περίσσευαν. - Δεν αγόραζα, λοιπόν, για την ίδια - μεγάλη - περίοδο κατά την οποία δεν κατέβαζα επίσης. - Από τα 10 χρόνια που ζω εκτός Ελλάδος, τα πρώτα 2,5 δεν είχα καν σύνδεση internet (ούτε γρήγορη, ούτε αργή: καθόλου...) , αλλά οικονομικά είχα ήδη φτάσει να είμαι παραπάνω από καλά. Συνέχιζα να μην αγοράζω - ενώ μπορούσα άνετα πλέον, αφού το παράλογο στο μυαλό μου δεν εξαφανίστηκε επειδή άρχισα να έχω λεφτά... - ασχέτως τού ότι δε μπορούσα ούτε να κατεβάσω... ...χαμένες πωλήσεις, να υποθέσω; - Έστω ότι μπορούσα να κατεβάσω να δω και να ακούσω τσάμπα και ότι το έκανα. Τη «ζημιά» που θα έκανα τότε στο δημιουργό και δεν την έκανα πριν με το να μην αγοράζω αλλά ούτε και να κατεβάζω, μόνο εσύ τη βλέπεις. Πολλά μας αρέσουν, αλλά, όταν δε μπορούμε να τα απολαύσουμε, ζούμε χωρίς αυτά. Δε βγήκαμε π.χ. στη γύρα να σπάμε και να λεηλατούμε μαγαζιά, επειδή δε μας φτάνει το μαρούλι για την καινούργια oled. Ούτε την αγοράσαμε όμως. Άρα ...στερήσαμε από την LG, τα έσοδα που θα είχε, αν είχαμε εμείς φράγκα να αγοράσουμε το προϊόν της! Εντάξει, τώρα το 'πιασα... Είναι πιθανό να τού αρέσει, να μη μπορεί - ή να μη θέλει - να πληρώσει όσα ζητάει ο δημιουργός και, πολύ απλά, αφού υπάρχει τρόπος, την κατεβάζει και κάνει το χαβαλέ του. Αν δεν υπήρχε τρόπος, δε θα έκανε το συγκεκριμένο χαβαλέ, ούτε νόμιμα (δεν περισσεύουν λεφτά για χαβαλέ, τόσο απλά), ούτε παράνομα (δεν υπάρχει μέσο). Σαφώς και είναι παράνομο. Κάθε τι που κάνει κάποιος, το οποίο απαγορεύεται από νόμο, παράνομο είναι, δεν αμφισβητούμε αυτό. Τις ανοησίες και τις εξομοιώσεις με κλοπές και άλλα τέτοια σχολιάζουμε. Δε μπορει να τα γραφεις αυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα