G.h.o.s.t Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Έχω το έξεις θέμα. Στον λογαριασμό του πάτερα μου οτι χρήματα μπουν τα τραβάει η τράπεζα επειδή έχει δοθεί εντολή άλλα έχει γίνει ακατάσχετος και του είπαν ότι μπορεί να τα παίρνει εάν πάει ο ίδιος στην τράπεζα. Άμα μου κάνει εξουσιοδοτηση μεσώ ΚΕΠ θα μπορώ να τα βγάζω εγώ τα χρήματα? Η τράπεζα είναι εθνική. Ευχαριστώ.
Shadows Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Με απλη εξουσιοδοτηση απο κεπ δεν παιζει,αν θυμαμαι καλα πρεπει να παει αστυνομικος και να πιστοποιησει οτι ο κατοχος του λογαριασμου δεν εχει την δυνατοτητα να παει στην τραπεζα,βεβαια αυτο που σου λεω ισχυει σε περιπτωση προβληματος υγειας,πιο γενικα δεν ξερω περιμενε να σου πουν και αλλοι.
zianna Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Έχω το έξεις θέμα. Στον λογαριασμό του πάτερα μου οτι χρήματα μπουν τα τραβάει η τράπεζα επειδή έχει δοθεί εντολή άλλα έχει γίνει ακατάσχετος και του είπαν ότι μπορεί να τα παίρνει εάν πάει ο ίδιος στην τράπεζα. Άμα μου κάνει εξουσιοδοτηση μεσώ ΚΕΠ θα μπορώ να τα βγάζω εγώ τα χρήματα? Η τράπεζα είναι εθνική. Ευχαριστώ. Δεν γίνεται αυτό που λες. Την μάνα μου που την είχα πλήρη εξουσιοδότηση με συμβολαιογραφική πράξη όχι απλά ΚΕΠ να ενεργεί εκ μέρους μου σε όλες μου τις υποθέσεις στην Ελλάδα και δεν της έλεγαν καν πόσα χρήματα είχε ο λογαριασμός μου, όχι να τραβήξει κιόλας.. Ο πατέρας μου που είχε πρόβλημα υγείας είχε πάει αστυνομικός να πάρει το γνήσιο της υπογραφής στο σπίτι θυμάμαι αλλά δεν θυμάμαι τι άλλα χαρτιά χρειάστηκαν να υπογραφτούν για να μπορεί η μάνα μου να διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στην τράπεζα. Και πάλι πήγαινε σε συγκεκριμένο υποκατάστημα που γνώριζαν την περίπτωση βαριάς κινητικής αναπηρίας, γιατί αν πήγαινε σε άλλο ή θα έτρωγε πόρτα ή θα το έψαχναν με τις ώρες να δουν αν ισχύουν τα χαρτιά. Να πεις του πατέρα σου να βγάλει debit card και είτε αυτός είτε εσύ να τραβάτε από ΑΤΜ τα χρήματα.
idomeneas7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Με πληρεξούσιο μια χαρά μπορείς να τραβάς λεφτά από λογαριασμούς, τι εννοείς?
zianna Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Με πληρεξούσιο μια χαρά μπορείς να τραβάς λεφτά από λογαριασμούς, τι εννοείς? Τι εννοώ, το λέω ξεκάθαρα, πληρεξούσιο να αναλαμβάνει όλες τις υποθέσεις μου οικονομικές και μη, το λέω απλά γιατί μιλάμε για συμβόλαιο 4 σελίδων, και όταν πήγε στην τράπεζα να δει αν μου είχαν μπει κάποια λεφτά που περίμενα δεν της έλεγαν. Σε περιπτώσεις αναπηρίας το κάνουν, δεν θυμάμαι πώς και τι, το μόνο που θυμάμαι πως πήγε αστυνομικός στο σπίτι για να βεβαιώσει γνήσια υπογραφής του πατέρα μου και ότι συμφωνεί ο ίδιος κτλ κτλ και πήγαινε η μάνα μου στην τράπεζα. Όταν ΔΕΝ συντρέχουν λόγοι υγείας, είτε είναι αδύνατο αυτό που ζητά ο TS είτε πάρα πολύ δύσκολο.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ας βγαλει με το πληρεξούσιό μια καρτα αναλήψεων και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα